Waarom small group training?
Training
Robin van Scheers
Training
06/27/2022
2 min

Waarom small group training? Lees hier de vele voordelen!

06/27/2022
2 min

Small Group Training zie je ook bij STERK als trainingsvorm terugkomen. Dat is niet voor niets! Waarom Small Group Training? In dit artikel lees je de voordelen van Small Group Training.

Small Group Training biedt de resultaten en voordelen van Personal Training (PT) voor een fractie van de kosten.

Wil je gelijk kijken naar de mogelijkheden bij STERK, kijk dan op Small Group Training.

De voordelen van Small Group Training zijn:

Efficiënt en Effectief

Je hoeft niet na te denken over hoe je training vorm te geven. Dat doen wij voor je! Bij STERK trainen we in een format, altijd met een compleet Full Body schema en binnen 45 minuten. Wel zo efficiënt! Daarnaast zijn de trainingen zo opgebouwd dat je duidelijke progressie boekt. Je voelt je lichaam al binnen 4 weken veranderen. Wel zo effectief! Iedere training is uitgekiend tot in detail en gericht op het opbouwen van kracht en conditie. Dat betekent dat je bij ons in goede handen bent!

Flexibel en gevarieerd

Overvolle agenda’s zetten de trainingsdiscipline vaak onder druk. Geen punt bij STERK! Alle trainingen worden meerdere malen per week gegeven, verspreid over ochtenden en avonden. Ben je op je vaste moment verhinderd? Dan kun je dezelfde training later in de week inhalen. Daarnaast is er ook ruime keuze uit de soort groepstrainingen.  In totaal geeft STERK tot wel 50 trainingen per week, waarbij je kunt kiezen uit: Fitness Circuit, Strength & Condition, STRK Small Group, Mobility, Hyrox en 60+ circuit.

Professionele en persoonlijke ondersteuning

Door de combinatie van persoonlijke uitleg met de variatie in oefeningen, leer je steeds meer oefeningen goed uit te voeren en hierin kracht op te bouwen in je eigen tempo. Iedere training weer een stukje STERKer! Bij STERK word je getraind door ervaren en hiervoor opgeleide Personal Trainers. We werken met een uitgekiend trainformat, waarmee we je een optimale trainingservaring kunnen bieden voor een zeer voordelig tarief! De Fitness trainers van STERK zijn speciaal opgeleid om je een optimale persoonlijke en professionele ondersteuning te bieden tijdens de training. Hierdoor maak je je de technieken snel eigen en boek je al binnen 4 weken de eerste resultaten. Indien nodig worden zelfs de oefeningen aangepast op je persoonlijke situatie.

Motivatie en stimulans

Laten we eerlijk zijn, sporten met anderen is altijd leuker dan alleen trainen! Als je traint in een groep waarin iedereen hard traint, ben je zelf gemotiveerder om ook harder te trainen. Hierdoor neemt het rendement van je training evenredig toe. Bovendien word je ook nog eens extra gestimuleerd door je trainer en hij/zij helpt je om moeilijke oefeningen te overwinnen! Je wordt ook méér gestimuleerd om net even dat extra beetje te geven. Er ontstaat hierdoor een soort kameraadschap onder elkaar. Deze band zorgt voor motivatie om de volgende keer weer te verschijnen en is ook een stok achter de deur. Omdat je hierdoor graag en regelmatig komt, ontstaat er ritme in sportieve loopbaan en ga je merken dat het makkelijker is om het vol te houden en om de sport een vast onderdeel te maken in je leven.

Small Group Training tarieven

Een Personal Training-sessie kost over het algemeen al gauw €70,- per uur. Wil je twee keer per week trainen dan zit je dus al snel op een investering van €600,- per maand. Kies je bij STERK voor trainen in een Small Group met een rittenkaart, dan kost een training je nog maar €16,- per keer. Dat scheelt al aanzienlijk in prijs, zonder dat je de persoonlijke beleving en resultaten verliest! Krijg je de smaak te pakken dan kun je de Small Group Training zelfs nog voordeliger krijgen met een abonnement bij STERK Lifestyle Gym. Voor maar €74,95 per maand train je 2 keer in de week in een Small Group en dat is heel voordelig!

Daarnaast kent Small Group Training bij STERK Lifestyle Gym in Naarden nog veel meer voordelen!

Spreekt je dit aan en wil je het eens een keer proberen? Boek dan nu geheel vrijblijvend een Try-out voor twee groepstrainingen bij STERK Lifestyle Gym voor maar €15,-.

Categorieën