personal training

GUN JEZELF DIE EXTRA AANDACHT!

Personal Training zorgt voor routine en resultaat

PERSONAL TRAINING IS 100% MAATWERK

Wanneer je besluit om Personal Training te nemen, besluit je om extra te investeren in jezelf. Dat is de beste investering ooit! Wat is jouw doel? Afvallen, een strakker en getraind lichaam, spierkracht opbouwen, traintechniek leren of blessureherstel? STERK is gespecialiseerd in efficiënte en effectieve personal training voor mannen en vrouwen met of zonder trainervaring! Tijdens een gratis adviesgesprek bespreken we hoe we je kunnen helpen. STERK levert altijd maatwerk, we vertalen jouw ambities en geven duurzaam trainadvies!

bekijk PT opties

personal training bevat

Fysieke Training op maat

Bij STERK ontvang je fysieke training op maat. Dat wil zeggen dat de personal training sessies afgestemd worden op jouw lichaam en wensen. Tijdens de PT intake bespreken we je doelen en doen we een beweeganalyse, vervolgens wordt jouw PT trainplan opgesteld. Personal Training duurt 45 minuten of  30 minuten en vindt plaats in de gym. Wil je de volledige focus op jezelf, train dan SOLO vind je het leuk om samen te sporten, train dan in een DUO.

optioneel: Voedingsadvies en coaching

Goed resultaat bereik je door de juiste combinatie van krachttraining en goede voeding. Tijdens jouw PT traject kan het zijn dat je voedingscoaching wil om af te vallen of om aan te komen. We geven persoonlijk voedingsadvies en maatwerk coaching zo krijg je inzicht en grip op je voedingspatroon en boek je betere resultaten. Onze voedingsadviezen zijn gebaseerd op je persoonlijke macro's, je krijgt tijdens je coaching traject toegang tot onze handige Food App.

personal training opties

FYsieke training sessies 

Heb je behoefte aan wat extra begeleiding of een 'push' om je doel te halen of wil je traintechniek leren? Dan zijn onze personal sessies de oplossing! Je ontvangt fysieke training op maat, je kunt kiezen uit PT sessies van 30 of 45 minuten. Je start met een PT intake en beweeganalyse en traint op basis van rittenkaarten.

meer informatie 

TRANSFORMATIE TRAJECT

Wil je een fitter, slanker en sterker lichaam met meer spierdefinitie? Onder begeleiding van een Personal Trainer train je veilig en effectief. We bieden maatwerk, trajecten van 3 maanden waarbij we je we fysiek tranen en bijpassend voedingsadvies en coaching geven. De juiste combinatie van training en voeding geeft resultaat! 

blessure hersteltraject

Heb je last van vervelende pijntjes in je elleboog, knie, schouder of rug? Ben je bij de fysio geweest en lijkt het probleem zich maar niet op te lossen? Dan kan krachttraining onder begeleiding van een Personal Trainer helpen. Wij bieden maatwerk training, na 8 PT sessies zul je al een enorme verbetering merken.
meer informatie


Start met een doel

Stappenplan personal training

1.   Bepaal jouw Personal Training behoefte op basis van ons aanbod

2.  Neem contact op voor een gratis adviesgesprek op de gym

3.  PT intake en uitgebreide beweeganalyse bij STERK 

4.  Jouw maatwerk trainplan wordt uitgewerkt en je training en coaching is ingepland

5.  Jouw gekozen PT traject start, samen werken we aan duurzaam resultaat!

Sterk Lifestyle Gym | Leer trainen met focus en aandacht

Fysieke training sessies op maat - Personal training 

Bij STERK ontvang je fysieke training op maat. Dat wil zeggen dat de personal training sessies afgestemd worden op jouw lichaam en wensen. Tijdens de PT intake bespreken we je doelen en doen we een beweeganalyse, vervolgens wordt jouw PT trainplan opgesteld. Personal Training duurt 45 minuten of  30 minuten en vindt plaats in de gym. Wil je de volledige focus op jezelf, train dan SOLO vind je het leuk om samen te sporten, train dan in een DUO.
Wordt fitter, strakker en slanker met PT

TRANSFORMEER JEZELF IN 3 MAANDEN!

Wil je een fitter en sterker lichaam met meer spierdefinitie? Onder begeleiding van een Personal Trainer train je veilig en effectief. Krachttraining is geschikt voor iedereen, vooral als je ouder wordt is het essentieel om je spiercorset te versterken. Bij STERK bieden we maatwerk, we trainen je fysiek en,  indien geven we bijpassend voedingsadvies en coaching. Met de juiste combinatie van krachttraining en goede voeding boek je nog beter resultaat! Tijdens een gratis adviesgesprek bespreken we hoe je duurzaam gaat trainen en je lichaam kunt transformeren. Als je besluit om te starten met personal training beginnen we met een uitgebreide intake en beweeganalyse bij ons op de gym, op basis daarvan stellen we een maatwerk plan op en worden je trainingen en coaching sessies ingepland.
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

herstel sneller van blessures met Personal Training!

Heb je last van vervelende pijntjes in je elleboog, knie, schouder of rug? Ben je bij de fysiotherapeut geweest en lijkt het probleem zich maar niet op te lossen? Dan kan krachttraining onder begeleiding van een Personal Trainer helpen. Bij STERK bieden we maatwerk trainingen die je van je pijnklachten af kunnen helpen. Het gericht sterker maken van 'zwakke spieren' op bepaalde plekken in je lichaam zorgt ervoor dat je lichaam meer in balans komt zodat de pijn kan verdwijnen. Tijdens een uitgebreide PT intake bespreken we je klachten en doen we een beweeganalyse, vervolgens zijn we in staat om jouw maatwerk trainplan op te stellen. Afhankelijk van de blessure en je traindiscipline, zul je na 8 Personal Training sessies van 45 minuten al een enorme verbetering merken.

bij sterk train je commited en flexibel

ERVAAR DE VOORDELEN VAN BOUTIQUE fitness

locatie: naarden, direct langs de A1 - gratis parkeren