WERK AAN JE KRACHT bij Sterk Lifestyle Gym
Weetjes
Floor
Weetjes
08/18/2022
1 min

Wat te doen in Weesp | Sport activiteiten

08/18/2022
1 min

Sommigen van ons staan drie keer in de week met hun team op het veld, en anderen trainen juist liever voor de marathon. Iedereen is daar anders in. Ben jij een sportieveling, maar weet je niet wat te doen in Weesp?

In dit artikel zetten we alle sport activiteiten in Weesp voor je op een rijtje. De lijst met activiteiten is een lijst voor mensen die niet lid zijn van de betreffende vereniging.

Belang sportactiviteiten

Beweging is heel goed voor een gezonde levensstijl. Je zult je door regelmatig te sporten, fitter en sterker voelen. Sterkere spieren geven je een betere houding, een strakker lichaam en beweging is daarnaast erg goed voor je geest, humeur en je eigenwaarde. Om gezond te worden, of te blijven, is het belangrijk dat je minimaal één keer per week sport, en het liefst twee keer. Mocht twee keer in de week te veel zijn, dan zijn kleine, lage intensiteit trainingen of spierversterkende oefeningen ook al goed!

Voorbereiden?

Ben je van plan om mee te doen met een van de sportactiviteiten? Train onder begeleiding van de allerbeste trainers specifiek voor jouw doel in small group verband of op basis van personal training! Kom trainen bij STERK Lifestyle gym, de sportschool voor Weesp.

Sportverenigingen Weesp

Weesp is erg sportief, dat is wel te zien aan het aantal sportverenigingen. Ben jij al lid bij een van de sportverenigingen? Misschien trap jij weleens een balletje bij FC Weesp, of speel jij liever bij MHC Weesp. Bevind je je dagelijks bij de Weesper Tennisclub, óf wellicht heb jij wel een hele andere sport als hobby. Er zijn een hele hoop sportverenigingen in de buurt met voor ieder wat wils! Wil je een overzicht van alle sportverenigingen in Weesp?

Sportactiviteiten Weesp op datum

April

Juni

Augustus

September

Oktober

Ongoing

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben of wil je jullie toernooi op deze lijst krijgen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag!


Categorieën