HYROX bij STERK

Train zelf of met onze begeleiding voor een HYROX race

HYROX PARTNER GYM

HYROX is een wereldwijde fitnessrace voor iedereen. Deelnemers van over de hele wereld strijden in exact hetzelfde format. De race vindt plaats in grote overdekte locaties met een unieke stadionachtige sfeer. Als 'officiële HYROX-partner' hebben we alles in huis om je optimaal voor te bereiden op de race!

train mogelijkheden

HYROX RACE

HYROX is een unieke indoor fitnesscompetitie die functionele oefeningen combineert met hardlopen. Op de HYROX Nederland pagina vind je alle informatie.

De race bestaat uit 1 kilometer hardlopen gevolgd door 1 work out en dit patroon herhaalt zich 8 keer.

Dit zijn de 8 Workouts: 

  1. 1000 m Ski Erg
  2. 50 m Sled Push
  3. 50 m Sled Pull
  4. 80 m Burpee Broad Jumps
  5. 1000 m Rowing
  6. 200 m Farmers Carry 
  7. 100 m Sandbag Lunges
  8. 75 of 100 Wall Balls
trainen voor HYROX


Hoe trainen voor HYROX

mensen in de gym aan het sporten

HYROX group training

De combinatie van uithoudingsvermogen en kracht zorgt ervoor dat HYROX-workouts toegankelijk zijn voor atleten en sportenthousiastelingen van diverse achtergronden. HYROX-trainingen vormen de ultieme uitdaging voor je lichaam met natuurlijke bewegingen door middel van functionele workouts. HYROX is ontworpen als een fitnessrace die toegankelijk is voor iedereen, maar vereist wel de juiste training en voorbereiding op het gebied van kracht en conditie.

Onze Hyrox-groepstrainingen op maandag, donderdag en zaterdag zijn ideaal om je voor te bereiden op de race, maar ook geschikt voor mensen die niet meedoen aan de Hyrox Race en zichzelf willen uitdagen op het gebied van cardio en kracht.

Raadpleeg ons GROUP TRAINING rooster voor exacte traintijden. Met een rittenkaart of abonnement kun je elke week op elk gewenst moment reserveren.

STERK HIIT-training studio

HYROX schema's in de open gym

Als je wilt deelnemen aan de HYROX RACE, kom dan bij ons trainen. Als officiële HYROX Partner gym zijn we heel goed in staat om je te ondersteunen in je trainprogramma. Je kunt een trainschema afspraak maken met onze trainers en lekker aan de slag op je eigen tijden in de gym. Met een Open Gym abonnement of maandkaart kun je onbeperkt zelf trainen in de gym.

STERK Gym zit langs de A1 in Naarden, gratis parkeren