Werken bij STERK Lifestyle Gym

Werken bij sterk

geef je carrière een boost in 'BOUTIQUE FITNESS'!

Vacatures bij STERK Lifestyle Gym

Join us on our Mission!

Zet jij 'Boutique Fitness' op de kaart in het Gooi? Wordt onderdeel van een ambitieus en dynamisch team. Dé kans om je talenten verder te ontwikkelen op gebied van groepstraining, coaching en organiseren. Ruime mogelijkheden om mee te denken en te bouwen in een ondernemende omgeving. Tijdens een uitgebreid inwerktraject wordt je ondergedompeld in de STERK filosofie, je ontdekt de processen en systemen en leert alles over STERK trainen en STERK training geven. Wil jij je carrière boosten in een groeiend bedrijf met grote ambities? Ga nu de uitdaging aan, bouw mee aan onze ‘Boutique Fitnessclub’ en krijg de kans om je eigen Personal Training business binnen STERK te starten!

Jij BENT GEPASSIONEERD En GEDREVEN,


INlevend en positief,


JE GEEFT ENERGIE EN zorgt voor RESULTAten!

 onze vacatures

Vacature Fitness Trainer bij STERK

Fitness T​​​​rainer

Heb jij je bewezen als fitnessinstructeur en ben en toe aan je volgende uitdaging? Wordt Fitness Trainer binnen ons team! STERK Fitness Trainers zijn gepassioneerde motivators met de professionele achtergrond en vaardigheden om klanten zelfvertrouwen te geven en technieken aan te leren zodat ze veilig en met plezier trainen en resultaten boeken. Dit is je kans om jouw groepstraining en coaching skills naar 'the next level' te brengen en je carrière een boost te geven. Bouw mee aan de meest inspirerende fitness experience in het Gooi!

Vacature HIIT Trainer bij STERK

HIIT & HIIT Boxing Trainer

Heb jij ervaring als HIIT en/of HIIT Boxing trainer in een boutique studio en wil je een volgende stap maken? Wij zoeken een ondernemende en inspirerende motivator die onze HIIT en HIIT Boxing Studio's uit wil bouwen tot de populairste trainplek van het 't Gooi! Je gaat onze HIIT trainingen geven en de HIIT Boxing workouts ontwikkelen en op de kaart zetten. Als HIIT & HIIT Boxing Trainer bij STERK geef je klanten een unieke trainervaring, waarbij ze op het ritme van de muziek en jouw 'cues' het maximale uit zichzelf halen en 'hooked on hiit' raken! 

Vacature Host bij STERK

HOST

Wil jij meebouwen aan een STERKE community in onze club? STERK Hosts zijn super sociale, servicegerichte, hypergeorganiseerde en snelle probleemoplossers met een passie voor fitness en gezondheid!

Als Host ben je het visitekaartje van STERK. Je bent het eerste aanspreekpunt voor prospects en leden, biedt service op hoog niveau en beantwoordt elke vraag. Jij regelt alles! Of het nu gaat om groepstraining- en lidmaatschapselectie, bestellingen van barista koffie en eiwitshakes of de behoefte aan een hartverwarmend 'goed gedaan'!

Afstudeerstage online marketing bij STERK

Afstudeerstage: Online marketing

Heb je een passie voor 'fitness en lifestyle' en weet jij hoe je de interesse van mensen kunt opwekken met de juiste woorden en beelden? Kun jij een optimale synergie tussen SEO en SEA creëren en Social Media strategieën ontwikkelen? Zoek je een afstudeeropdracht waarbij je zelfstandig werkt en over ideeën spart? Wij bieden de tools zodat jij een 'mindblowing' online marketingplan kunt schrijven waarmee we de bekendheid van STERK Lifestyle Gym vergroten. Als je ons enthousiast maakt mag je direct aan de slag om het plan uit te voeren!