Werken bij STERK Lifestyle Gym

kom ook Werken bij sterk!

de boutique sportschool van het gooi

Vacatures bij STERK Lifestyle Gym

Wij zetten Boutique fitness op de kaart!

Wordt onderdeel van een ambitieus en dynamisch team. Dé kans om je talenten verder te ontwikkelen op gebied van training, coaching, sales en servicemanagement. Ruime mogelijkheden om mee te denken en te bouwen in een groeiende omgeving. Tijdens een uitgebreid inwerktraject wordt je ondergedompeld in onze cultuur en leer je alles over onze visie en manier van trainen en coachen.

Wil jij je carrière boosten in een groeiend bedrijf met grote ambities? Ga nu de uitdaging aan!

onze vacatures

Ben jij GEPASSIONEERD En GEDREVEN,


INlevend en positief,


GEEf je ENERGIE EN zorg je voor RESULTAAT?

vacatures

Sfeervolle Gym

SAles & hospitality medewerker

Jij bent het visitekaartje van STERK en het eerste aanspreekpunt. Je bent verantwoordelijk voor optimale klantenservice en het operationeel runnen van de gym tijdens je dienst. Je creëert een goede sfeer, houdt overzicht op alle ruimtes en zorgt ervoor dat klanten aan de bar en balie geholpen worden. Daarnaast beantwoordt je (online)vragen, plan je afspraken, geef je rondleidingen en uitleg over de gym en het aanbod van STERK. Jij zorgt ervoor dat het ledenbestand van STERK groeit! Ben jij oplossingsgericht en beschik je over het talent om sales en service te verbeteren? Dan is dit je kans om mee te bouwen aan onze groeiende community!

Vacature Fitness Trainer bij STERK

Fitness Trainer

Heb jij je bewezen als fitnessinstructeur en ben en toe aan je volgende uitdaging? Wordt Fitness Trainer binnen ons team! STERK Fitness Trainers zijn gepassioneerde motivators met de professionele achtergrond en vaardigheden om klanten zelfvertrouwen te geven en technieken aan te leren zodat ze veilig en met plezier gaan krachttrainen en resultaat boeken. Dit is je kans om je Groepstraining, Personal Training en Coaching skills naar 'the next level' te brengen en je trainerscarrière een boost te geven. Wordt onderdeel van ons ervaren en professionele team van trainers en geef jouw kleur aan onze groeiende community!