OPEN GYM

Zelfstandig trainen met begeleiding van ervaren Fitness Trainers

High-end fitness bij STERK Lifestyle Gym

Zelfstandig trainen in de Open Gym

Of je nu een beginner bent of een gevorderde atleet, fitheid is essentieel voor iedereen. Onze gespecialiseerde fitness trainers staan klaar om je te begeleiden op jouw persoonlijke fitnessniveau.


De Open Gym is ruim (900m2) en overzichtelijk ingericht, uitgerust met een uitgebreid assortiment aan kwalitatief hoogstaand materiaal, zodat iedereen op zijn eigen tempo effectief kan trainen volgens zijn eigen schema. Je begint altijd met een persoonlijke intake door een van onze trainers in de gym.


Dankzij ons strikte toegangs- en bezettingsbeleid heerst er een ontspannen sfeer in de gym. Vanaf 21 jaar is het mogelijk om zelfstandig in onze Open Gym te trainen.
werkwijze

Werkwijze

Je begint met een persoonlijke intake door een van onze Fitness Trainers in de gym, waardoor we je goed kunnen leren kennen en je beter kunnen adviseren bij je trainings- en levensstijlwensen.

We stellen een persoonlijk advies samen om je doelen te bereiken. Bij een Open Gym abonnement ontvang je altijd een Persoonlijk Trainingsschema, inclusief uitleg van een Personal Trainer in de sportschool. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen trainingsprogramma te volgen en je voortgang te monitoren via onze STERK-app.

Tarieven

Train met RITTENKAARTEN of een ABONNEMENT

OPEN GYM ABONNEMENTEN zijn er vanaf:

  • €59,95 /mnd voor 12 maanden
  • €64,95 /mnd voor 6 maanden
  • Eenmalige startkosten €45

 OPEN GYM RITTENKAARTEN zijn er vanaf:

  • 1 x entree €15
  • 10 x entree €145 (5 maanden geldig)
  • Maandkaart €90 (onbeperkt entree)

HOE VAAK MOET JE TRAINEN VOOR RESULTAAT

Krachttraining betekent trainen met gewichten of weerstand om fysieke kracht, spieruithoudingsvermogen of spiermassa te verhogen. Een oefening kwalificeert als krachttraining als deze een matige tot zware intensiteit heeft en grote spiergroepen belast, zoals benen, heupen, rug, borst, buik, schouders en armen. Het cruciale element is dat het lichaam een trainingsstimulus ontvangt die intensiever is dan normaal, waardoor het lichaam wordt aangezet zich aan te passen aan deze nieuwe belasting, wat leidt tot progressie in spierkracht, -massa of -uithoudingsvermogen.


Een toename van spiermassa is mogelijk met een trainingsfrequentie van twee keer per week. Voor het behoud van spiermassa is één training per week voldoende. Het is essentieel dat elke training oefeningen bevat die gericht zijn op kracht, maar ook op balans, coördinatie en flexibiliteit.

Sterker worden bij sterk gym