open gym | Boutique Fitness

train zelfstandig in een exclusieve gym

lees meer


trainen IN EEN BOUTIQUE sportschool

'Boetiek' staat voor specialisatie en kwaliteit met een persoonlijke benadering. En dat is precies wat wij bieden! STERK is gespecialiseerd in effectieve en efficiënte coaching bij spier- en krachtopbouw voor ieder niveau. In de Open Gym train je zelfstandig met een persoonlijk schema of onder begeleiding van onze Personal Trainers. Bij ons maak je gebruik van de beste Matrix materialen, de gym is ruim en schoon en er is altijd voldoende ruimte om ongestoord je schema te volgen. Train efficiënt met oefeningen uit de STERK app of kies voor persoonlijke begeleiding en deskundig advies door middel van een coaching afspraak. Ontsnap aan de waan van de dag en laad je op bij STERK!

begeleiding


doe try-out
De effectiefste manier om snel STERK en Fit te worden!

waarom krachttraining goed voor je is 

sneller
metabolisme

Dit voordeel is vrij onbekend. Het werkt als volgt: door regelmatig aan krachttraining te doen, bouw je meer spierweefsel op. Spierweefsel is ‘actief’ in je lichaam, waardoor het de hele dag calorieën verbruikt. Het gevolg is dat je door krachttraining de hele dag door energie (vet) verbrandt.

beter
humeur

Tijdens het sporten wordt er endorfine aangemaakt.

Dat stofje zorgt ervoor dat je je blijer en gelukkiger gaat voelen. Daar komt bij dat je door het beoefenen van regelmatige krachttraining beter gaat slapen en een goede nachtrust beïnvloedt je levenskwaliteit ook weer positief!

betere hormoonbalans

Krachttraining stimuleert de hormonen waar veel mensen een tekort aan hebben! Je maakt na training groeihormoon aan. Dat zorgt voor meer spiergroei en het gaat ook het cortisol- en oestrogeenoverschot tegen waar veel mensen mee te kampen hebben.

Betere
houding

Door het trainen van je rug-, buik- en schouderspieren ga je beter staan en zitten. Dat zorgt ervoor dat je zelfverzekerder overkomt.

Bovendien helpt een betere houding om rug- en nekklachten te voorkomen. Juiste krachttraining kan de kans op pijn in de onderrug aanzienlijk verkleinen.

Minder blessurekans

Goed getrainde spieren kunnende kans op blessures verminderen. Dat komt omdat je met krachttraining je spieren, pezen en banden sterker maakt. Een slechte balans tussen spierkracht en banden geeft problemen. Krachttraining zorgt ervoor dat je lichaam zich gebalanceerd ontwikkelt.

Begeleiding in de open gym

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

fitnessbegeleiding

In een coaching afspraak gaan we aan de slag met je traindoelstellingen en persoonlijke behoeften, er wordt een maatwerk trainplan opgesteld dat we in de gym met je doornemen, zo train je veilig en effectief. STERK is gespecialiseerd in het begeleiden bij spier- en krachtopbouw, dat doen we met efficiënte full body trainschema's.

Sterk Lifestyle Gym | Leer trainen met focus en aandacht

Personal Training

Bij STERK is er heel veel focus op jou als individu. Sterker worden, blessure herstel, hulp bij voeding, bewuster worden van je lichaam, en je fitter voelen – daar waar jij naar op zoek bent, kunnen wij je bij helpen. We creëren een haalbaar plan, dat past binnen het leven dat jij leidt. We werken één-op-één aan jouw persoonlijke doelen en maken impact op lange termijn.
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

virtual support

  • Plan je trainingen
  • Track je voeding 
  • Werk met een persoonlijk trainschema
  • Monitor je vooruitgang
  • Krijg goede uitleg van de oefeningen
  • Blijf op de hoogte in de community
  • Ontdek honderden oefeningen voor het trainen van kracht, flexibility, mobiliteit en conditie.
voor Spier- en krachtopbouw ga je naar STERK
€ 290,-
€ 119.95

fit in 5 weken Programma

Grijp deze unieke kans om in 5 weken fitter en slanker te worden met training en coaching bij STERK Lifestyle Gym.

Kom 5 weken trainen in de groepen en de Open Gym inclusief 2 lichaamsmetingen en een persoonlijk voedingsplan, ZONDER VERDERE LIDMAATSCHAP VERPLICHTING.

Jouw 'Fit in 5 Weken' kan op ieder gewenst moment starten.

impressie van onze 900m2 fitnessruimte

STERK UITPROBEREN?

Ervaar hoe het is om bij STERK te werken aan je doelstellingen. Met de TRY-OUT van €15,- kun je maar liefst 2 groepstrainingen of 1 keer vrij fitness in de Open Gym uitproberen! Lid worden bij STERK kan vanaf 21 jaar. In een persoonlijk gesprek adviseren we je graag over jouw startmogelijkheden.

Locatie: IN NAARDEN, DIRECT LANGS DE A1 - gratis parkeren