Zelfstandig Trainen

train bij STERK in de open gym of maak gebruik van coaching op afstand

Bekijk opties


Mogelijkheden voor zelfstandig trainen

High-end fitness bij STERK Lifestyle Gym

Bij STERK in de Open Gym

In de open gym bij STERK train je zelfstandig met behulp van persoonlijke trainschema's. Je kunt gebruik maken van het ruime aanbod in squat racks, stangen, dumbells, fitness- en cardio toestellen. De 900m2 gym is ruim opgezet en schoon, er is altijd voldoende ruimte om ongestoord je trainschema te volgen. Je kunt bij de fitness trainers terecht voor maatwerk advies, voedingscoaching en trainschema afspraken.
Bekijk opties


Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Ergens anders met de STERK-app

Wanneer je thuis of in een andere sportschool wil trainen, in plaats van bij STERK, is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze expertise. Met het STERK-app abonnement heb je 24/7 toegang tot persoonlijke schema's en onze coaching tips en tools. Tijdens de intake afspraak bij STERK wordt je trainschema opgesteld en krijg je instructie in de gym. Vervolgens wordt jouw schema in de app gezet en kun je starten.

Lees meer


Wat is krachttraining en hoe vaak moet je trainen voor resultaat?

Krachttraining is het trainen met gewichten of weerstand ter vergroting van fysieke kracht, het spieruithoudingsvermogen of de spiermassa. Een oefening telt als onderdeel van krachttraining als deze van een matig tot zware intensiteit is en de grote lichaamsdelen aanspreekt, zoals de benen, heupen, rug, borstspieren, buikspieren, schouders en armen. Hierbij staat centraal dat het lichaam een trainingsprikkel krijgt die groter is dan het gewend is. Dit stimuleert het lichaam om zich aan te passen aan de nieuwe situatie. Met als gevolg progressie: een toename in spierkracht, spiermassa of spieruithoudingsvermogen. Een toename van spiermassa kan al ontstaan bij een trainingsfrequentie van twee keer per week. En het in stand houden van spiermassa lukt al door één keer per week te trainen. Daarbij is het van belang dat er binnen een training oefeningen worden uitgevoerd die gericht zijn op kracht, balans, coördinatie en lenigheid. Deze oefeningen verhogen de kans om langere tijd actief de dagelijkse activiteiten te kunnen blijven het uitvoeren.

Opties zelf trainen


Sterker worden bij sterk gym

Zelfstandig trainen start altijd met de 'STERK intake' op de gym

Als je start willen we een aantal dingen regelen om je goed te kunnen begeleiden, daarom begin je altijd met de STERK intake. Afhankelijk van je doel en voorkeuren kies je voor meer of minder ondersteuning van ons. Bij je start willen we weten waar je lichamelijk staat, daarom ontvang je een vragenlijst en plannen we je intake afspraak op de gym. De intake duurt ongeveer twintig minuten, we doen een aantal startmetingen (vetpercentage en spiermassa), bespreken je doel(en) en je krijgt trainadvies en uitleg over het gebruik van de STERK-app en de open gym. De STERK intake doe je éénmalig voorafgaand aan je eerste rittenkaart, STERK-app abonnement of lidmaatschap.
Bekijk opties

Trainen met lidmaatschap

Wil je regelmatig zelfstandig trainen bij ons in de gym? Kies dan voor een lidmaatschap van 6 of 12 maanden. 

Je krijgt:

 • 1 STERK intake
 • 1 Trainschema afspraak 
 • Gratis STERK-app
 • Onbeperkte gym toegang 

(Eigen bedrijf of ZZP, contracten kunnen ook zakelijk afgesloten worden met B.T.W. factuur)

Trainen met rittenkaarten

Wil je af en toe bij ons in de gym trainen? Of soms een hele maand? Kies dan voor een rittenkaart of maandkaart.

Je krijgt:

 • 1 STERK intake
 • Gratis STERK-app
 • Toegang op basis van je kaart
 • Vervolgkaarten met korting

(Eigen bedrijf of ZZP, kaarten kunnen ook zakelijk afgesloten worden met B.T.W. factuur)

STERK-app abonnement

Wil je gebruik maken van onze expertise en ergens anders, dan bij STERK,  trainen. Dan is het STERK-app abonnement ideaal!

Je krijgt:

 • 1 STERK intake 
 • 1 Trainschema afspraak
 • De STERK-app met coaching tips en persoonlijke schema's

STERK-app abonnement kost €4,95 per maand en eenmalige kosten van €45,-

Impressie van de ruimtes bij STERK

Locatie: in NAARDEN, DIRECT LANGS DE A1 - gratis parkeren