Het voordeel van GROUP TRAINING

In 45 minuten, heb jij je 'hele lichaam' op kracht, conditie en mobiliteit getraind!

Man krijgt uitleg bij PT intake

Hoe werkt group training?

Je begint altijd met een groepstraining die aansluit bij jouw sportniveau, wat we bepalen tijdens je persoonlijke intake. Een groepstraining bij STERK duurt 45 minuten en lijkt op personal training, maar dan in groepsverband. Je krijgt persoonlijke begeleiding bij elke sessie om veilig en effectief te trainen. De groepsgrootte is beperkt, zodat de trainer genoeg aandacht kan geven aan je houding en techniek en je kan motiveren. Onze groepstrainingen zijn een efficiënte manier om je hele lichaam te trainen op kracht en conditie, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere activiteiten. Voor elk niveau is er een geschikte training. Fitness Circuit is perfect voor het leren van traintechnieken, STRK Training focust op het ontwikkelen van kracht en Strength & Condition combineert kracht- met conditietraining. Elke training start met een warming-up en eindigt met een cooling-down om blessures te voorkomen.

Soorten group training bij STERK

We gebruiken fitnesscircuittoestellen bij STERK Lifestyle Gym

FITNESS CIRCUIT

starten met trainen

inhoud training


Groepstraining voor Spier- en krachtopbouw bij STERK

STRK TRAINING

krachtopbouw

inhoud training


STRENGTH EN CONDITION

kracht en conditie 

inhoud training

MOBILITY TRAINING

Mobiliteit en flexibiliteit verbeteren

inhoud training


Spieronderhoud voor 60+ bij STERK

60+ CIRCUIT

circuit training voor 60+

inhoud training

mensen in de gym aan het sporten

HYROX Training

zware fitnesstraining

inhoud training


Lieke

"Hele goede trainers!"

Ik ben​​​​ enorm blij met STERK en de onwijs goede trainers! De trainingen hebben een aantal weken lang dezelfde basis, zodat je daar sterker in kan worden en kan groeien, met daarbij een set oefeningen die afwisselend zijn. Er wordt altijd goed op techniek en uitvoering gelet en op opbouw. En..., last but not least, de sfeer bij STERK is top!
Small group training bij STERK

FITNESS CIRCUIT

Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔✔

Vetverbranding: ✔✔


Circuit training voor iedereen. De focus ligt op het aanleren van goede traintechniek. De training bestaat uit functionele oefeningen voor spieropbouw, een eiland met fitnessoestellen en het gebruik van verschillende energy apparaten voor conditietraining. Omdat je traint op tijd, gaat je hartslag omhoog. De trainer zorgt ervoor dat elke training wordt aangepast naar jouw niveau. Ideaal voor het starten met functionele krachttraining.


Fitness Circuit training is beschikbaar op meer dan 20 verschillende tijden gedurende de week; raadpleeg het groepsrooster. Met een rittenkaart of abonnement kun je elke week op elk gewenst moment en voor elk type training reserveren.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

STRK TRAINING

Sterker worden: ✔✔✔✔✔

Intensiteit: ✔✔✔

Mobiliteit: ✔✔

Vetverbranding: ✔✔


Speciaal ontwikkeld voor de geoefende krachtsporter, ongeschikt voor mensen zonder ervaring met functionele krachttraining. Er wordt getraind in cyclussen van 6 weken waarin we gericht en full body kracht opbouwen. De focus ligt op het sterker worden en goede techniek, daarmee voorkomen we blessures bij zwaar trainen. Er wordt functioneel getraind, we doen squats, bench press en deadlifts op herhaling en verhogen de  gewichten waardoor, bij regelmatig trainen, je kracht aanzienlijk toeneemt. 


STRK training is beschikbaar op meer dan 18 verschillende tijden gedurende de week; raadpleeg het groepsrooster. Met een rittenkaart of abonnement kun je elke week op elk gewenst moment en voor elk type training reserveren.

STRENGTH EN CONDITION

Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔✔

Mobiliteit: ✔

Vetverbranding: ✔✔✔


Pittige kracht- en conditietraining waarbij het verstandig is als je enige ervaring hebt met krachttraining. De focus ligt op het trainen van je uithoudingsvermogen en het onderhouden van je kracht. We doen uitdagende functionele oefeningen voor het trainen van kracht. Er worden stangen en zware gewichten gebruikt en  springtouwen en plyo-boxen voor het trainen van je conditie. Kracht en energy worden steeds afgewisseld.


Strength en Condition is beschikbaar op 3 verschillende tijden gedurende de week; raadpleeg het groepsrooster. Met een rittenkaart of abonnement kun je elke week op elk gewenst moment en voor elk type training reserveren.

Mobility TRAINING

Sterker worden: ✔

Intensiteit: ✔

Mobiliteit: ✔✔✔✔


Mobility training kan het bewegingsbereik van gewrichten verbeteren en leidt tot gezondere gewrichten met een betere vochtbalans. Het draagt ook bij aan een betere houding en een sterkere core, terwijl alledaagse pijntjes verminderen en je lichaamsbewustzijn toeneemt.


In de Mobility Trainingen wordt er 45 minuten gewerkt aan het (rustig) mobieler, flexibeler en losser maken van je onder- en bovenrug, schouders, heupen en grote spiergroepen (zoals hamstrings, bilspieren, etc.). De training is ideaal om om 1 of 2 keer per week naast andere trainingen of sport te doen.


Lees meer over de oefeningen op MOBILITY TRAINING


Mobility Training is beschikbaar op 5 verschillende tijden gedurende de week; raadpleeg het groepsrooster. Met een rittenkaart of abonnement kun je elke week op elk gewenst moment en voor elk type training reserveren.

Spieronderhoud voor 60+ bij STERK

60+ CIRCUIT

Sterker worden: ✔✔

Intensiteit: ✔

Mobiliteit: ✔✔
Vetverbranding: ✔


Het 60+ Circuit is speciaal ontwikkeld om energiek ouder te worden met focus op spierbehoud. Er wordt op een rustiger tempo gesport, in de groep is extra aandacht voor het verbeteren van spierkracht, balans en mobiliteit. De training bestaat uit functionele oefeningen voor spierbehoud, een eiland met fitnessoestellen en er is een milde conditietraining.


60+ Circuit training wordt op maandag en vrijdag om 10:15 gegeven; raadpleeg het groepsrooster. Met een rittenkaart of abonnement kun je elke week op elk gewenst moment en voor elk type training reserveren.

mensen in de gym aan het sporten

HYROX TRAINING

Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔✔✔✔

Vetverbranding: ✔✔✔


HYROX is een zware fitnesstraining en gemaakt voor iedereen, maar laten we niet vergeten dat het een fitnessrace is die training en voorbereiding vereist, zowel qua kracht als qua uithoudingsvermogen. Want je moet 8 x 1 km hardlopen en 8 functionele work-outs doen! De ultieme uitdaging van je lichaam met natuurlijke lichaamsbewegingen die maximaal worden getest!


STERK is een officiële HYROX-partner, wat betekent dat je bij ons over alle faciliteiten beschikt om je uitstekend voor te bereiden op de race.

Lees alles over HYROX training en de race op HYROX NEDERLAND.


Er is HYROX training op 3 verschillende tijdstippen gedurende de week; raadpleeg het groepsrooster. Met een rittenkaart of abonnement kun je elke week op elk gewenst moment en voor elk type training reserveren.

Vrouw doet met veel plezier een small group training. Wat kost dat eigenlijk?

WAAROM TRAINEN IN GROEP

 • omdat je ongemotiveerd bent en wel een stok achter de deur kunt gebruiken
 • omdat je echt fitter en sterker wil worden en een geschikte sport zoekt
 • omdat je regelmatig zelf fitnest maar je lichaam niet voldoende verandert
 • omdat je kennis mist over geschikte oefeningen
 • samen trainen motiveert en helpt bij het creëren en vasthouden van een trainritme. 
Man is aan het sporten, maar hoe vaak sporten voor resultaat

WAT ZIJN RESULTATEN VAN GROUP TRAINING

 • Je voelt je na 2 weken trainen stukken energieker
 • Je bent na 4 weken al sterker en zit strakker in je vel
 • Je krijgt heel snel meer vertrouwen in je lichaam
 • Je houding is verbetert en pijnklachten zijn minder 
 • Je hebt meer mentale rust

Locatie Naarden, direct langs de A1, gratis parkeren