Group Training

bij STERK Lifestyle Gym

In 45 minuten, heb jij je "hele lichaam" op kracht, conditie en mobiliteit getraind!

meer informatie


Starten met Group Training

Je begint met een persoonlijke intake op de gym voor een maatwerk trainadvies. Vervolgens start je in de groepstraining die het beste bij jouw huidige niveau past. In elke training wordt je persoonlijk begeleidt, zo leer je veilig trainen met een goed resultaat. De groepen bestaan uit max. 12 personen, de trainer focust zich op je houding en techniek en pusht je om het maximale uit je training te halen daardoor heb jij in 45 minuten je hele lichaam effectief getraind. Voor elk ervaringsniveau is er een geschikte training. Het Fitness en 60+ Circuit zijn fijn voor het aanleren van techniek, de STRK Training is voor krachtopbouw en Strength en Condition en HIIT bieden de combinatie van kracht en conditie. Elke groepstraining start met een rustige warming-up en eindigt met een cooling down, zo voorkomen we blessures.

inhoud TRAININGEN


bekijk ROOSTER


Small Group Training bij STERK
Small group doen fitness training

Met een abonnement train je al vanaf €6,60 per les

Train in een overzichtelijke groep van max. 12 personen.

Full body trainingen met INSTENSIEVE persoonlijke begeleiding. Werk aan jouw fitheid, spierkracht en conditie. 

We gebruiken fitnesscircuittoestellen bij STERK Lifestyle Gym
FITNESS

CIRCUIT


starten met trainen

Groepstraining voor Spier- en krachtopbouw bij STERK
STRK

TRAINING


opbouwen van kracht
STRENGTH

en CONDITION


kracht en conditie

Lieke

"Hele goede trainers!"

Ik ben​​​​ enorm blij met STERK en de onwijs goede trainers! De trainingen hebben een aantal weken lang dezelfde basis, zodat je daar sterker in kan worden en kan groeien, met daarbij een set oefeningen die afwisselend zijn. Er wordt altijd goed op techniek en uitvoering gelet en op opbouw. En..., last but not least, de sfeer bij STERK is top!
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
Je leert TECHNIEK
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
Je bouwt KRACHT
vrouw met glimlach in de sportschool
Je traint CONDITIE
STERK Lifestyle Gym | Werk aan Mobiliteit
Je wordt MOBIELER

ALTIJD DE JUISTE TRAINING VOOR JOU

Fitness Circuit

Dit is een circuittraining voor iedereen. De focus ligt op het aanleren van goede traintechniek. De training bestaat uit functionele oefeningen voor spieropbouw, een eiland met fitnessoestellen en het gebruik van verschillende energy apparaten voor conditietraining. Omdat je traint op tijd, gaat je hartslag omhoog. De trainer zorgt ervoor dat elke training wordt aangepast naar jouw niveau. Ideaal voor het starten met functionele krachttraining.


Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔✔✔

Vetverbranding: ✔✔

STRK Training

De STRK Training is speciaal ontwikkeld voor de geoefende krachtsporter. Er wordt getraind in cyclussen van 6 weken waarin we gericht en full body kracht opbouwen. De focus ligt op het sterker worden en goede techniek, daarmee voorkomen we blessures bij zwaar trainen. Er wordt functioneel getraind, we doen squats, bench press en deadlifts op herhaling en verhogen de  gewichten waardoor, bij regelmatig trainen, je kracht aanzienlijk toeneemt. 


Sterker worden: ✔✔✔✔✔

Intensiteit: ✔✔✔

Mobiliteit: ✔✔

Vetverbranding: ✔✔

Strength en Condition

Pittige kracht- en conditietraining waarbij het verstandig is als je enige ervaring hebt met krachttraining. De focus ligt op het trainen van je uithoudingsvermogen en het onderhouden van je kracht. We doen uitdagende functionele oefeningen voor het trainen van kracht. Er worden stangen en zware gewichten gebruikt en  springtouwen en plyoboxen voor het trainen van je conditie. Kracht en energy worden steeds afgewisseld.


Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔✔

Mobiliteit: ✔

Vetverbranding: ✔✔✔

60+ Circuit

Het 60+ Circuit is speciaal ontwikkeld om energiek ouder te worden met focus op spierbehoud, er wordt op een rustiger tempo gesport, in de groep is extra aandacht voor het verbeteren van spierkracht, balans en mobiliteit. De training bestaat uit functionele oefeningen voor spierbehoud, een eiland met fitnessoestellen en er is een milde conditietraining.


Sterker worden: ✔✔

Intensiteit: ✔

Mobiliteit: ✔✔✔
Vetverbranding: ✔


NOTE: deze training is niet bedoeld voor mensen die normaal mee kunnen trainen in het Fitness Circuit. De leeftijd van de deelnemers aan het 60+ Circuit ligt gemiddeld hoger dan 65 jaar. Er zijn in de 60+ Circuits steeds enkele plekken beschikbaar voor revalidatie of zwangerschapstraining,

HIIT

Zeer pittige kracht- en conditietraining waarbij ervaring met trainen noodzakelijk is. De focus ligt op conditie. Je krijgt uitdagende functionele oefeningen, er worden stangen en zware gewichten gebruikt. In het HIIT gedeelte van de training maken we gebruik van ski-ergs, airbikes, speed loopbanden en roeiers. Kracht en energy worden steeds afgewisseld en je wordt tot het uiterste gepusht op opzwepende muziek. De training vindt plaats in onze speciale HIIT ruimte beneden in de gym.


Sterker worden: ✔✔

Intensiteit: ✔✔✔✔

Mobiliteit: ✔

Vetverbranding: ✔✔✔✔


NOTE: deze training is bedoeld voor mensen die al fit zijn en extra uitgedaagd willen worden. Het is belangrijk dat je voor deelname de Strength en Condition en STRK training goed kunt volhouden.

Trainen met je sportteam

Team Training is voor teams die een periode binnen willen sporten. Onze trainingen zijn echt aan te bevelen voor Hockeyers en Roeiers om aanvullend kracht op te bouwen. Met krachttraining word je sterker, sneller en ben je beter bestand tegen blessures. De trainingen zijn zo ontwikkeld dat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. De focus ligt op krachtopbouw en spieruithoudingsvermogen. Team Training biedt de mogelijkheid om 5 weken lang 1 keer per week met je eigen kleine groepje op een vast tijdstip mee te trainen in de groepen.


Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔✔

Vetverbranding: ✔✔

Waarom trainen in een groep?

 • omdat je ongemotiveerd bent en wel een stok achter de deur kunt gebruiken
 • omdat je echt fitter en sterker wil worden en een geschikte sport zoekt
 • omdat je regelmatig zelf fitnest maar je lichaam niet voldoende verandert
 • omdat je kennis mist over geschikte oefeningen
 • omdat samen trainen motiveert en helpt bij het creëren en vasthouden van een trainritme. 
Small group training bij STERK

Wat zijn resultaten van group training?

 • Je voelt je na 2 weken trainen stukken energieker
 • Je bent na 4 weken al sterker en zit strakker in je vel
 • Je krijgt heel snel meer vertrouwen in je lichaam
 • Je houding is verbetert en pijnklachten zijn minder 
 • Je hebt meer mentale rust