STERK GroepStraining

onder PERSOONLIJKE BEGELEIDING fit en sterk worden!

SmaLl group training

waarom Groepstraining goed is

Groepstraining is een heel effectieve manier om te 'leren' trainen. Samen trainen is motiverend en helpt bij het vasthouden van een trainritme.

De trainer focust op je houding en techniek, helpt je waar nodig, en pusht je om steeds het maximale uit je training te halen. Voor elk ervaringsniveau is er groepstraining. Beginnende (kracht-)trainers adviseren we te starten met Fitness Circuit. Hier kunnen we je huidige trainvaardigheden en beperkingen goed analyseren en krijg je de aandacht die nodig is voor een goede en veilige start.

Ongeacht je niveau, inspireren we je om alles uit jezelf te halen in elke training. Alle trainers hebben een eigen specialistische achtergrond en zijn opgeleid om volgens de STERK visie training geven. 

alle trainingen
STERK Gym |  Groepstraining in 45 minuten

45 MINUTEN groepstraining

In 45 minuten je hele lichaam effectief trainen, dat doe je bij STERK! Alle lessen  zijn in kleine groep onder begeleiding van een Personal Trainer. Groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers, daardoor krijgt iedereen de juiste aandacht. Onze focus is goede techniek en resultaat. Ontdek Fitness Circuit en STRK Small Group Training voor je spier- en krachtopbouw. Werk aan conditie met Strength & Condition en HIIT. Voor een betere mobiliteit bieden we gratis Online Yoga.

Uniek is het Youngster Circuit, een uitdagende training speciaal voor ouders die met hun puber willen trainen.

MIND MUSCLE CONNECTIE | Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

train je SPIEREn MET AANDACHT

Wist je dat spiermassa afneemt als je er niet actief aan werkt? Om strak in je vel te blijven en een goede houding te houden wordt het vanaf je 35e levensjaar steeds belangrijker om je spieren op de juiste manier te activeren.

Mind Muscle connectie is de koppeling tussen je gedachten en je bewegingen. Als je dat op een goede manier toepast, wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt. Bij STERK focussen we op het verbeteren van de Mind Muscle connectie. Door met aandacht te trainen en te focussen op de juiste spieren voorkom je  blessures en boek je betere resultaten en dat wil je!

Alle groepstrainingen

Fitness Circuit voor techniek

fitness circuit

Circuittraining voor iedereen. Focus op aanleren techniek. Circuit voor spieropbouw met functionele oefeningen en gebruik van fitness- en energytoestellen, train op tijd, de training kan worden aangepast naar ieders niveau.

Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔✔✔

Vetverbranding: ✔✔

STRK Small Group voor gevorderden

strk

small group

Voor gevorderden. Train in een cyclus van 6 weken. Focus op sterker worden en techniek. Vooral functionele trainen met los materiaal en barbells. Train je Squat, Bench en deadlifts op herhaling.

Sterker worden: ✔✔✔✔✔

Intensiteit: ✔✔✔

Mobiliteit: ✔✔

Vetverbranding: ✔✔

Strength & Condition voor kracht en conditie

strength & Condition

Spier- en conditietraining voor iedereen, pittige combinatie van kracht en uithoudingsvermogen, functionele oefeningen en gebruik van energytoestellen, training op tijd. 

Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔✔

Mobiliteit: ✔

Vetverbranding: ✔✔✔

Hoge hartslagtraining

hiit

HIIT is hoge intensiteit interval training. Voor iedereen, zeer hoge vetverbranding zonder verlies van spiermassa. Training in de HIIT ruimte, energytoestellen  wissel je af met kracht. Je haalt het maximale uit jezelf.

Sterker worden: ✔✔

Intensiteit: ✔✔✔✔✔

Mobiliteit: ✔

Vetverbranding: ✔✔✔✔✔

Outdoor Circuit | fit worden in de natuur

outdoor circuit

Train in de natuur van Naarden-Vesting, combinatie van spiertraining en uithoudingsvermogen. Een circuittraining met functionele oefeningen en lichtere gewichten. De training wordt aangepast op ieder niveau.

Sterker worden: ✔✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔

Vetverbranding: ✔✔

60+ Circuit | fit en sterk ouder worden

60+ CIRCUIT

De circuittraining om gezond en energiek ouder te worden. Er wordt op een rustig tempo gesport met veel aandacht voor verbeteren van balans en mobiliteit. Functionele oefeningen worden afgewisseld met de fitness- en energytoestellen. Focus op spierbehoud. 

Sterker worden: ✔✔

Intensiteit: ✔

Mobiliteit: ✔✔✔
Vetverbranding: ✔

Youngster Circuit | unieke krachttraining voor ouder en youngsters

YOUNGSTER CIRCUIT

Train met je puber (13-17 jr.) Deze les is speciaal ontwikkeld opdat het voor zowel ouder als youngster uitdagend is. Train kracht  en conditie met functionele oefeningen en de fitness- en energytoestellen. Uitdagende en verbindende training.

Sterker worden: ✔✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔✔

Vetverbranding: ✔✔

Online Yoga voor stretching en ontspanning

online yoga

Vul je krachttraining aan met yoga. Voor meer flexibiliteit en betere mobiliteit. Je wordt begeleidt door onze ervaren yoga instructrice. Deze online yogales doe je mee door in te loggen via livestream, dat kan vanaf elke plek. Als je een lidmaatschap bij STERK hebt kun je gratis meedoen.

Sterker worden: ✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔✔✔✔✔

Vetverbranding: ✔

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
LEER TECHNIEK
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
WERK AAN KRACHT
STERK Lifestyle Gym | Werk aan Mobiliteit
werk aan mobiliteit
STERK Lifestyle Gym | Werk aan conditie
werk aan conditie

bekijk de STRK Small Group Training

bij STERK TRAIN je COMMITTED en FLEXIBEL

aanrader

BOUTIQ LIDMAATSCHAP

vanaf
 €64,95
per maand

Groepstraining, onbeperkt vrij trainen in de Open Gym en Online Yoga plus startup begeleiding voor vrij trainen.

Rittenkaarten

vanaf
€14,-
per keer

(RITTENKAARTEN ZIJN ER VOOR 1 , 4 OF 10 KEER)

Train met rittenkaarten. Je zit nergens aan vast. Doe mee met elke Groepstraining wanneer het uitkomt.

Lieke

hELE goede trainers

Ik ben enorm blij met STERK en de onwijs goede trainers! De trainingen hebben een aantal weken lang dezelfde basis, zodat je daar sterker in kan worden en kan groeien, met daarbij een set oefeningen die afwisselend zijn. Er wordt altijd goed op techniek en uitvoering gelet en op opbouw. En..., last but not least, de sfeer bij STERK is top!

bezoek sterk Lifestyle Gym

ervaar de voordelen van een boutique sportschool

locatie INDUSTRIETERREIN GOOIMEER IN NAARDEN, DIRECT LANGS DE A1