GroUp training

IN 45 MINUTEN fitter en sterker worden

lees meer


effectief trainen in 45 minuten 

Group Training is een heel effectieve manier om te (leren) trainen. Samen trainen is motiverend en helpt bij het vasthouden van een trainritme. De trainer focust op je houding en techniek en pusht je om steeds het maximale uit je training te halen. Voor elk ervaringsniveau is er groepstraining. Beginnende (kracht-)trainers adviseren we te starten met Fitness Circuit. Hier kunnen we je huidige trainvaardigheden goed analyseren en krijg je de aandacht die nodig is voor een goede start. Alle lessen zijn onder begeleiding van een personal trainer en duren 45 minuten en er wordt getraind in groepen van maximaal 12 deelnemers, zo krijgt iedereen de juiste aandacht. De trainers zijn ervaren en opgeleid om volgens de STERK visie training te geven. 

onze VISIE


trainingen
Small Group Training bij STERK
Vrouw doet met veel plezier een small group training. Wat kost dat eigenlijk?

Waarom trainen in een groep?

Er zijn tal van redenen om deel te nemen aan onze groepstrainingen. Herken je jezelf in een of meer van deze situaties, dan kan fitness in een groep ideaal zijn.

 • Je bent ongemotiveerd en mist een stok achter de deur
 • Je wil fitter en sterker worden en zoekt een bijpassende sport
 • Je sport met regelmaat, maar je lichaam gaat niet vooruit
 • Je doet aan fitness, maar mist kennis over geschikte oefeningen
 • Je wil op een leuke, gezonde manier aan je lichaam werken
try-out

Vanuit onze ervaring zien we dat leden die, al enige tijd, met group training meedoen, de volgende blijvende resultaten bereiken:

 • Je voelt je stukken energieker en fitter
 • Je bent sterker en strakker 
 • Je hebt meer vertrouwen in je lichaam
 • Je houding is beter en pijnklachten zijn minder 
 • Je hebt meer mentale rust en je zit lekker in je vel
 • Je bent een bron van motivatie en inspiratie voor anderen

de groepstrainingen

We gebruiken fitnesscircuittoestellen bij STERK Lifestyle Gym

Fitness Circuit

STARTEN MET SPIERTRAINING

Groepstraining voor Spier- en krachtopbouw bij STERK

STRK Training

KRACHTOPBOUW PROGRAMMA

Strength & Condition

KRACHT EN CONDITIE TRAINING

GROUP TRAINING ROOSTER

Er zijn small group trainingen van maandag t/m zondag tussen 07:15 - 13:30 en 16:15 - 21:30

Kies uit meer dan 35 group trainingen in de week waar je je flexibel voor kunt inschrijven. Alle groepen duren 45 minuten.

de STERK visie OP TRAINEN

45 MINUTEN TRAINING bij Sterk Lifestyle Gym | Train snel en effectief

TRAIN 45 minuten

Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint heb je een effectieve workout gedaan. Bij STERK duren de groepslessen 45 minuten, we trainen in vaste trainformats waardoor je oefeningen herkent en sneller progressie boekt. Daarnaast ben verzekerd van ervaren en enthousiaste trainers die je tijdens de 45 minuten groepstrainingen optimaal begeleiden voor MAXIMAAL resultaat.
STERK Lifestyle Gym | Train effectief en efficiënt voor ieder doel

TRAIN full body

Wij geloven in Full Body Workouts. Wanneer je een druk en vol leven leidt is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen. Je pakt alle grote spiergroepen aan met een paar oefeningen, zo verbeter je je techniek en bereik je in kortere tijd je doelstellingen.

We maken maatwerk trainschema's en al onze groepslessen zijn full body, dan weet je zeker dat je in korte tijd optimaal traint.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

TRAIN Mind Muscle

Wist je dat spiermassa afneemt als je er niet actief aan werkt? Mind Muscle connectie is de koppeling tussen je gedachten en je bewegingen. Als je dat op een goede manier toepast, wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt. Bij STERK werken we met vaste trainformats waarin je oefeningen herhaalt en beter uit gaat voeren. Zo voorkom je blessures en boek je betere resultaten!

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
LEER TECHNIEK
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
bouw spierKRACHT
STERK Lifestyle Gym | Werk aan Mobiliteit
werk aan mobiliteit
STERK Lifestyle Gym | Werk aan conditie
train conditie

Lieke

hELE goede trainers

Ik ben enorm blij met STERK en de onwijs goede trainers! De trainingen hebben een aantal weken lang dezelfde basis, zodat je daar sterker in kan worden en kan groeien, met daarbij een set oefeningen die afwisselend zijn. Er wordt altijd goed op techniek en uitvoering gelet en op opbouw. En..., last but not least, de sfeer bij STERK is top!

STERK UITPROBEREN?

Ervaar hoe het is om bij STERK te werken aan je doelstellingen. Met de TRY-OUT van €15,- kun je maar liefst 2 groepstrainingen of 1 keer vrij fitness in de Open Gym uitproberen! Lid worden bij STERK kan vanaf 21 jaar. In een persoonlijk gesprek adviseren we je graag over jouw startmogelijkheden.

BIJ STERK TRAIN JE COMMITED EN FLEXIBEL

ervaar de voordelen van een boutique sportschool

locatie: IN NAARDEN, DIRECT LANGS DE A1 - gratis parkeren