GroepStraining fitness 

EFFICIËNT FIT EN STERK WORDEN

WAAROM GROEPSTRAINING GOED IS

Groepstraining is een heel effectieve manier om te 'leren' trainen. Samen trainen is motiverend en helpt bij het vasthouden van een trainritme. De trainer focust op je houding en techniek, helpt je waar nodig, en pusht je om steeds het maximale uit je training te halen. Voor elk ervaringsniveau is er groepstraining. Beginnende (kracht-)trainers adviseren we te starten met Fitness Circuit. Hier kunnen we je huidige trainvaardigheden en beperkingen goed analyseren en krijg je de aandacht die nodig is voor een goede en veilige start. De lessen duren 45 minuten en er wordt getraind in groepen van maximaal 12 deelnemers, daardoor krijgt iedereen de juiste aandacht. Alle trainers hebben een eigen specialistische achtergrond en zijn daarnaast opgeleid om volgens de STERK visie training te geven. 

de groepstrainingen


onze visie
Small Group Training bij STERK

groepstrainingen bij STERK

Groepstraining voor Spier- en krachtopbouw bij STERK

Small Group Training

voor spier- en krachtopbouw

BOkzak EN HIIT

STUDIO

voor conditie & energie

Spieronderhoud voor 60+ bij STERK

60+ Training

voor spieronderhoud 

Lieke

hELE goede trainers

Ik ben enorm blij met STERK en de onwijs goede trainers! De trainingen hebben een aantal weken lang dezelfde basis, zodat je daar sterker in kan worden en kan groeien, met daarbij een set oefeningen die afwisselend zijn. Er wordt altijd goed op techniek en uitvoering gelet en op opbouw. En..., last but not least, de sfeer bij STERK is top!

de STERK TRAINvisie

45 MINUTEN TRAINING  bij Sterk Lifestyle Gym | Train snel en effectief

45 minuten

Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint heb je een effectieve workout gedaan. Bij STERK duren de groepslessen 45 minuten, we trainen in vaste trainformats waardoor je oefeningen herkent en sneller progressie boekt. Daarnaast ben verzekerd van ervaren en enthousiaste trainers die je tijdens de 45 minuten groepstrainingen optimaal begeleiden voor MAXIMAAL resultaat.
STERK Lifestyle Gym | Train effectief en efficiënt voor ieder doel

full body

Wij geloven in Full Body Workouts. Wanneer je een druk en vol leven leidt is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen. Je pakt alle grote spiergroepen aan met een paar oefeningen, zo verbeter je je techniek en bereik je in kortere tijd je doelstellingen.

We maken maatwerk trainschema's en al onze groepslessen zijn full body, dan weet je zeker dat je in korte tijd optimaal traint.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Mind Muscle

Wist je dat spiermassa afneemt als je er niet actief aan werkt? Mind Muscle connectie is de koppeling tussen je gedachten en je bewegingen. Als je dat op een goede manier toepast, wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt. Bij STERK werken we met vaste trainformats waarin je oefeningen herhaalt en beter uit gaat voeren. Zo voorkom je blessures en boek je betere resultaten!

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
LEER TECHNIEK
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
bouw spierKRACHT
STERK Lifestyle Gym | Werk aan Mobiliteit
werk aan mobiliteit
STERK Lifestyle Gym | Werk aan conditie
werk aan conditie

groepstraining proberen?

DOE EEN TRY-OUT VOOR €15,-

Wat leuk dat je overweegt om bij ons in Naarden te sporten!

Met een TRY-OUT van €15,- kun je maar liefst 2 groepstrainingen meedoen!

Je ontvangt €15,- korting op je inschrijfkosten wanneer je binnen 2 weken, na je TRY-OUT, een lidmaatschap afsluit bij STERK.

Lid worden bij STERK kan vanaf 21 jaar. In een persoonlijk gesprek adviseren we je graag over de startmogelijkheden.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

BIJ STERK TRAIN JE COMMITED EN FLEXIBEL

ervaar de voordelen van een boutique sportschool

locatie: IN NAARDEN, DIRECT LANGS DE A1 - gratis parkeren