Small group training voorbeeld
Training
Floor
Training
08/11/2022
1 min

Small group training voorbeeld | De STERK aanpak

08/11/2022
1 min

Small group training is de perfecte manier om je trainingsdoelen te behalen tegen acceptabele kosten. Bekijk hier het small group training voorbeeld, zodat je kunt bepalen of het iets voor je is.

Wil je ervaren hoe small group training is? Schrijf je dan in voor de Try-Out van de STERK small group training.

Small group training is geschikt voor verschillende soorten trainingen.

Je traint in groepen van 3-12 personen, waardoor je verzekerd bent van persoonlijke aandacht, motivatie vanuit en plezier met de groep en gedeelde kosten.

Bij STERK kun je small group training volgen.

In een training van 45 minuten train je je gehele lichaam. Tijdens de training word je bewust gemaakt van de verbinding tussen “mind” en “muscle”. Hierdoor train je bewuster en boek je meer voortgang.

Voorbeelden van small group trainingen

Voorbeelden van small group trainingen bij STERK zijn:

  • Fitness circuittraining - een startende sporter met weinig ervaring adviseren we rustig te werken aan het opbouwen van conditie en kracht. Tijdens de Fitness Circuittraining besteden we hier veel aandacht aan. Door middel van functionele oefeningen en aandacht voor de juiste manier van bewegen wordt onder professionele begeleiding in de groep gewerkt aan het opbouwen van je spierkracht en het verhogen van je prestaties. Na ongeveer 4 weken voel je je fitter en energieker. Door de oefeningen rustig aan op te bouwen wordt er gewerkt aan het opbouwen van je kracht en techniek.

  • STRK training - de STRK Training is speciaal ontwikkeld voor de geoefende krachtsporter. Er wordt getraind in cyclussen van 6 weken waarin we gericht kracht opbouwen. Hier worden de uitdagingen in de groep steeds groter en gaat men veel meer functioneel trainen. Als gevorderde krachtsporter weet je hoe de verschillende oefeningen uitgevoerd moeten worden en hoe het lichaam daarbij ingezet moet worden. De trainer zorgt ervoor dat het tempo en gewicht worden opgevoerd. Bovendien worden nieuwe oefeningen toegevoegd, die vaak ingewikkelder en uitdagender zijn.

  • Strenght en Condition - Dit is een spier- en conditietraining voor gevorderden, pittige combinatie van kracht en uithoudingsvermogen, functionele oefeningen en gebruik van energytoestellen, deze training gaat op tijd.

Lees ook de blog “Waarom small group training?” en "Wat is small group training"

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Categorieën