4 weken Hormonal Reset Programma met personal training

Meer energie door aanpassingen in voeding, lichaamsbeweging, stress management en slaap

START met het resetten van je systeem

Het 4 weken PHP programma bestaat eruit dat je op basis van je persoonlijke hormoonprofiel (dit stellen we vast met een PHP meting) gedurende 4 weken een strikt voeding- en trainadvies opvolgt onder begeleiding van een personal trainer, de combinatie van beiden zorgt voor een grondige reset met een vitaal lichaam als resultaat!

PHP PROGRAMMA

Let op! Dit programma is ongeschikt als je geen ervaring met krachttraining hebt, bekijk dan de andere programma's

Klachten als gevolg van verstoorde hormoonbalans

Hormonen sturen verschillende processen in het lichaam aan en beïnvloeden sterk hoe je je voelt, gedraagt en eruitziet. Ze hebben invloed op je orgaanfuncties, spijsvertering en metabolisme. Ook zijn ze cruciaal voor je gedrag en emoties. Om je fysieke doelen te bereiken, is een evenwichtig hormonaal systeem essentieel. Als je hormoonsysteem verstoord is door stress of andere fysieke problemen, wordt het moeilijker om in balans te blijven en om optimale sport- of afvalresultaten te behalen.


Binnen Personal Hormonal Profiling (PHP) zijn diverse hormoonprofielen geïdentificeerd die klachten gerelateerd aan hormonale disbalans beschrijven. Je kunt de profielen vinden bij PHP bij STERK zo kun je nagaan of jouw klachten overeenkomen met een bepaald profiel. Herken je jezelf hierin, dan kan dit een aanwijzing zijn voor welke hormonen mogelijk uit balans zijn. Met een persoonlijke PHP-meting kunnen we binnen een uur jouw specifieke hormoonprofiel bepalen.

PHP Meting

Met een PHP-meting kunnen we snel en eenvoudig bepalen wat de status is van je hormoonbalans.


Onze trainers zijn speciaal opgeleid om tijdens een persoonlijke sessie van een uur je hormoonprofiel te bepalen en advies te geven over het aanpakken van de disbalans(en)


De trainer zal aan de hand van huidplooimetingen (op 12 plekken van je lichaam) en een uitgebreide vragenlijst over je gezondheid, levensstijl en stressniveaus een analyse maken en die direct met je bespreken.

De resultaten van de huidplooimetingen en de vragenlijst worden in een digitaal systeem geanalyseerd, waardoor je persoonlijke hormoonprofiel ontstaat. Dit profiel wordt in samenspraak met jou geïnterpreteerd om je een zeer specifiek voedings- en trainingsadvies te kunnen geven, zodat je hormonen op natuurlijke wijze kunnen stabiliseren en je je beter gaat voelen.


De trainers bij STERK zijn opgeleid en gecertificeerd bij Overload Worldwide om een goede PHP meting bij je te doen en je op basis daarvan verder te helpen.

Wat je tijdens het programma gaat doen: 

Het programma vereist 4 weken intense discipline. Je traint twee keer per week met je personal trainer en gedurende deze periode is het niet raadzaam om van je trainschema af te wijken. Bovendien volg je een strikt dieet gebaseerd op je persoonlijke hormoonprofiel, wat leidt tot een herstel van je hormoonbalans. In het begin kun je ontwenningsverschijnselen ervaren zoals hoofdpijn of vermoeidheid, maar na een week zul je je aanzienlijk vitaler voelen en kun je indrukwekkende fysieke resultaten boeken als je je strikt aan het plan houdt.


Het PHP-voedingsschema hanteert vier voedingsgroepen: eiwitten, groenten, vetten en koolhydraten. Voor het combineren van deze groepen gelden de volgende richtlijnen:

  • Eiwitten, vetten en groenten combineer je in één maaltijd
  • Koolhydraten mogen niet samen met eiwitten en vetten worden gegeten.
  • Maximaal twee maaltijden per dag mogen koolhydraten bevatten.
  • Het ontbijt bestaat uit een combinatie van eiwitten, vetten en groenten.


INHOUD van het TRAJECT:

  • PT intake en 8 x 45 min PT (=2 x per week)
  • Persoonlijk hormoonprofiel start en eindmeting 
  • 24/7 coaching via whatsapp 
  • PHP Foodguide + recepten

PAKKETPRIJS: €1108 (incl. 9% BTW)

(WIL JE VOORDEEL!!! neem dan een abonnement bij STERK ontvang abonnementskorting op de pakketprijs)

de trainers
Personal Training bij STERK

Resultaten van het
PHP Programma met personal training

Betere hormonale balans

Door voedingsmiddelen te kiezen die je hormonale gezondheid ondersteunen, kun je natuurlijke lichaamsprocessen zoals metabolisme en energieproductie optimaliseren.

De effectiefste manier om snel slank en fit te worden!

Gewichtsbeheersing

Een evenwichtige hormoonhuishouding kan helpen bij het efficiënter verbranden van vetten en het verminderen van hongergevoel en vervelende gewichtsschommelingen.

Verhoogde energie

Goed afgestemde hormoonbalans kan leiden tot meer energie en een algeheel beter gevoel van welzijn. Je hebt weer zin en energie om meer te doen en blijft beter voor jezelf zorgen.

onze PHP gecertificeerde Personal Trainers

FLORIS - Fitness / Personal Trainer & Coach bij STERK
FLORIS
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Floris

krachttraining en voeding
Floris is een gepassioneerde trainer met jaren eigen ervaring aangevuld met professionele opleidingen bij o.a. MILO en Frank den Blanken en PHP. Je mag van hem verwachten dat je zeker meer spierdefinitie en spiermassa krijgt.
Anna - Fitness / Personal Trainer & Coach bij STERK
ANNA
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Anna

krachttraining en voeding
Anna is een zeer ervaren gecontroleerde trainer, zij heeft een aantal keer op het fitnesspodium gestaan en na haar opleidingen bij o.a. MILO en Mobility en PHP mag je van haar verwachten dat ze je naar een evenwichtig lichaam helpt.
SCOTT
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Scott

krachttraining en mylogenics

Scott heeft een achtergrond in de topsport aangevuld met een passie voor gezond leven. Hij is opgeleid bij OVERLOAD en heeft specialisaties in PHP en Mylogenics, van hem mag je verwachten dat je kundig (op)getraind wordt.

Locatie in NAARDEN, direct langs de A1, gratis parkeren