Huisregels

Wij vinden een fijne trainomgeving met respect voor elkaar en de materialen heel belangrijk en daarom hanteren we volgende huisregels:


 1. STERK Lifestyle Gym is toegankelijk voor sporters vanaf 21 jaar. Wij hanteren een strikt      toegangsbeleid.
 2. Check altijd in met je persoonlijke toegangstag, meld je bij de balie als je geen tag hebt.
 3. Reserveer je plek in het rooster. Afmelden voor Group Training kan kosteloos tot 12u voor aanvang       van een training, voor PT en Coaching kan het kosteloos tot 24u voor aanvang
 4. In de trainruimtes bij STERK is het verplicht schone binnen schoenen te dragen. Schoenen waarop je buiten gelopen hebt of schoenen waarvan zolen afgeven, zijn niet toegestaan. Trainen op blote voeten of sokken is niet toegestaan.
 5. Jassen en tassen zijn niet toegestaan in de trainruimtes, eigendommen kunnen opgeborgen worden in de kleedkamers (lockers).
 6. Aanstootgevende sportkleding is niet toegestaan. Het is niet toegestaan om in een loshangend  hemd of ontbloot bovenlichaam te trainen.
 7. Dranken mogen alleen in een bidon de trainruimte in, eten in trainruimtes mag helaas niet.
 8. Om hygiënische redenen is het verplicht een handdoek te gebruiken. Zittingen, bankjes, matten moeten bedekt worden, materialen gereinigd en zweetdruppels verwijderd met de daarvoor bestemde doekjes en spray.
 9. Ruim altijd je gebruikte materialen, na gebruik, op de juiste plek, weer op.
 10. Houdt rekening met anderen tijdens het trainen, gebruik apparatuur niet langer dan nodig, deel bankjes, apparaten en materialen als het druk is.
 11. Gebruik van je mobiele telefoon is toegestaan in de trainingsruimte voor training doeleinden, denk     eraan anderen niet in hun training te storen door te bellen, dat kan in de lounge.
 12. Respecteer elkaars ruimte en privacy, ongewenste insinuaties of intimitieten worden niet getolereerd.De AED/Defibrillator is beschikbaar achter de balie. Medewerkers van STERK zijn EHBO gecertificeerd, vraag hun hulp in indien nodig.
 13. Hou je altijd aan de instructies van de medewerkers STERK, ze zijn er om je te helpen, maar ook voor    het bewaken van de veiligheid en hygiëne in de gym.
 14. Kinderen mogen nooit de trainruimtes betreden ze blijven altijd onder toezicht en verantwoordelijkheid van de ouder en kunnen op verzoek wachten in de lounge.
 15. STERK is niet aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal van eigendommen of lichamelijk letsel.
 16. STERK maakt gebruik van camera’s in openbare ruimtes voor de veiligheid.
 17. De directie van STERK kan de toegang tot STERK ontzeggen wanneer de huisregels niet opgevolgd     worden.Wij vinden het fijn dat je bij ons sport en danken je voor je begrip en medewerking