over
sterk lifestyle gym

HET IS ONZE MISSIE JE FYSIEK STERK TE MAKEN EN JE TE LEREN HOE DAT TE BLIJVEN.

Sportschool Naarden

TRAIN met focus en aandacht

VIND JE KRACHT BIJ STERK!

Mind Muscle connectie

Wij zijn ervan overtuigd dat lichamelijke kracht voor een groot deel de kwaliteit van je leven bepaalt. Daarom is het belangrijk je spieren op de juiste manier te blijven stimuleren.


Mind Muscle connectie is de koppeling tussen je gedachten en je bewegingen. Als je dit op een goede manier toepast, wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spier activatie toeneemt.


Trainen bij STERK betekent dat we je helpen met het verbeteren van je Mind Muscle connectie. Je leert met meer aandacht te trainen, daardoor focus je beter op de spieren die je traint, hierdoor worden blessures voorkomen en betere resultaten geboekt.

Sportschool Naarden

STERK Lifestyle Gym

Wij weten als geen ander dat, met een druk leven, trainen er vaak bij inschiet. En dat terwijl regelmatige spiertraining juist heel belangrijk is, vooral als je ouder wordt. Trainen zorgt voor meer energie, een goede houding en rust in het hoofd. In onze eigen zoektocht liepen we vast op de 'standaard' sportscholen. Met STERK Lifestyle Gym gaan we in op de behoefte om zo efficiënt en aangenaam mogelijk sterker te worden. Spiertraining wordt onderdeel van je levensstijl. STERK is gespecialiseerd in begeleiding bij spier- en krachtopbouw, spieronderhoud en conditie in een fijne omgeving. Je bent van harte welkom!

ROBIN & FLOOR

STERK team

Anna

Training Coördinator

Trainer & Personal Trainer

Fitness & Lifestyle Coach

Dario

Trainer

Personal Trainer

Fitness Coach

Robin

Eigenaar en oprichter 

Trainingskwaliteit en format design

Trainer

STERRE

Trainer

Personal Trainer

Kim

Yoga Instructrice


Thijs

Hockey Specialist

Trainer

Lisanne

Customer Service Support


Mees

Customer Service Support


Sydney

Customer Service Support


Floor

Eigenaar en oprichter 

Customer Service Manager

arrow_drop_up arrow_drop_down