Boutique Sportschool

STERK Lifestyle gym

DE BOUTIQUE SPORTSCHOOL VAN HET GOOI

WAT IS EEN BOUTIQUE SPORTSCHOOL?

'Boutique' staat voor specialisatie en kwaliteit met een persoonlijke benadering. En dat is precies wat we doen! Wij zijn gespecialiseerd in effectieve en efficiënte training en coaching bij spier- en krachtopbouw voor ieder niveau en dat bieden we op verschillende manieren aan.

In de 'De Gym' wordt Personal- en Small Group Training gegeven en kun je zelfstandig fitnessen. In 'De Studio' beneden geven we de allerbeste HIIT en Bokszaktrainingen. Ons gepassioneerde en ervaren team van fitness professionals staat garant voor een geweldige sportervaring en resultaat!  

ONZE VISIE
HET TEAM
Sterk Lifestyle Gym | Trainen met aandacht

Wij focussen op

Service en gemak bij STERK

service & Gemak

We doen er alles aan om het trainen makkelijk en leuk te maken. Persoonlijke aandacht en flexibiliteit zorgen voor goed resultaat.

goede sfeer

STERK is voor sporters vanaf 21 jaar, bij ons vind je een community van mensen met gelijke mindset, dat zorgt voor een positieve sfeer!
Kwaliteit bij STERK

kwaliteit

Wij staan voor veilig, effectief en efficiënt trainen. Onze trainers zijn allemaal zeer uitgebreid opgeleid en werken vanuit dezelfde visie.

specialisatie

Bij STERK hebben we een passie voor krachttraining op elk niveau, we geloven in de voordelen en blijven ons ontwikkelen op dit gebied.

de sTERK TRAINvisie

45 MINUTEN TRAINING  bij Sterk Lifestyle Gym | Train snel en effectief

45 minuten

Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint heb je een effectieve workout gedaan. Bij STERK duren de groepslessen 45 minuten, we trainen in vaste trainformats waardoor je oefeningen herkent en sneller progressie boekt. Daarnaast ben verzekerd van ervaren en enthousiaste trainers die je tijdens de 45 minuten groepstrainingen optimaal begeleiden voor MAXIMAAL resultaat.
STERK Lifestyle Gym | Train effectief en efficiënt voor ieder doel

full body

Wij geloven in Full Body Workouts. Wanneer je een druk en vol leven leidt is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen. Je pakt alle grote spiergroepen aan met een paar oefeningen, zo verbeter je je techniek en bereik je in kortere tijd je doelstellingen.

We maken maatwerk trainschema's en al onze groepslessen zijn full body, dan weet je zeker dat je in korte tijd optimaal traint.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Mind Muscle

Wist je dat spiermassa afneemt als je er niet actief aan werkt? Mind Muscle connectie is de koppeling tussen je gedachten en je bewegingen. Als je dat op een goede manier toepast, wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt. Bij STERK werken we met vaste trainformats waarin je oefeningen herhaalt en beter uit gaat voeren. Zo voorkom je blessures en boek je betere resultaten!

STERK Lifestyle Gym | Fijne sfeer, persoonlijke aandacht, professionele begeleiding

Robin en Floor

Aan het roer van STERK staan Robin en Floor, beiden de 40 gepasseerd en daarom weten zij als geen ander wat voor impact een veeleisende levensstijl op je lichaam heeft, vooral als je ouder wordt! Het is belangrijk om de roofbouw te stoppen en daar is regelmatige spiertraining onmisbaar bij. Het positieve effect van kracht- en conditietraining gunnen we iedereen. In onze zoektocht naar een sportschool die voldeed aan onze wensen liepen we vast op de 'standaard'. Toen we de kans kregen om een fitnessclub in Naarden te transformeren ontstond STERK Lifestyle Gym, gebouwd op onze behoeftes en geïnspireerd door succesvolle Boutique Clubs, in London, Berlijn en Amsterdam! Kom de fijne sfeer en energie in onze 'Boutique Sportschool' zelf ervaren, je bent van harte welkom!

het team

Fitness Trainer Anna van STERK

Anna

Fitness & Personal Trainer 

ROBIN Eigenaar en oprichter   Trainingskwaliteit en format design  Trainer

Robin

Oprichter & Trainer

Floor van STERK Lifestyle Gym

Floor

Oprichter & Manager
Abed Trainer

Abed

Fitness & Personal Trainer

Fitness Trainer Floris

Floris

Fitness & Personal Trainer
Kickbokstrainer

DIW

Kickbokstrainer