Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

over ONS

ontsnap aan de waan van de dag en laad je op!

Efficiënt en effectief trainen, ontspannen en tijd voor jezelf nemen, dat is STERK! Wij creëren jouw beste sportervaring.

Sterk Lifestyle Gym | Trainen met aandacht

De Club

STERK Lifestyle Gym is gevestigd op industrieterrein Gooimeer, direct langs de A1 in Naarden. In de winter van 2018 zijn we gestart. We bieden 800 m² prachtige trainruimte met de mooiste materialen, een koffiebar met lounge, kleedkamers met douches en sauna, een geweldige HIIT en HIIT Boxing studio en gratis parkeergelegenheid. Dankzij de ruime opzet en indeling is de gym uitermate geschikt voor verschillende groepstrainingen en vrij fitness.

ontdek het team
STERK Lifestyle Gym | Fijne sfeer, persoonlijke aandacht, professionele begeleiding

onze motivatie

Met een achtergrond in het bedrijfsleven weten wij als geen ander wat een drukke baan of gezin en stress met je gezondheid kunnen doen, vooral als je de 35 passeert! Het is belangrijk de roofbouw op je lichaam te stoppen. Krachttraining zorgt voor een fitter lichaam, meer energie en ontspanning. In onze zoektocht naar een fijne plek om te trainen liepen we vast op de 'standaard' sportscholen, we voelden ons er niet thuis. Bij STERK is alles is erop gericht om zo efficiënt en aangenaam mogelijk fit en sterk te worden. We bouwden een inspirerende sportschool voor gelijkgestemde mensen. Over alles is nagedacht: de sfeer, de ruimtes, het aanbod en de begeleiding. Wij zorgen ervoor dat training en gezonde leefstijl onderdeel van je leven worden. Ontmoeten we je binnenkort bij STERK? Robin & Floor

MIND MUSCLE CONNECTIE | Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Train met aandacht

Omdat lichamelijke kracht een groot deel de kwaliteit van je leven bepaalt is het belangrijk je spieren op de juiste manier te blijven stimuleren.

Mind Muscle connectie is de koppeling tussen je gedachten en je bewegingen. Als je dit op een goede manier toepast, wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spier activatie toeneemt.

Trainen bij STERK betekent dat we je helpen met het verbeteren van je Mind Muscle connectie. Je leert met meer aandacht te trainen, daardoor focus je beter op de spieren die je traint, hierdoor worden blessures voorkomen en betere resultaten geboekt.

Maak kennis met het team

ROBIN Eigenaar en oprichter   Trainingskwaliteit en format design  Trainer

Robin

Eigenaar en oprichter 

Trainingskwaliteit en format design

Trainer

Floor

Eigenaar en oprichter 

Customer Service Management

Lifestyle Coach

Anna

Training Coördinator

Trainer & Personal Trainer

Fitness Coach

STERRE Trainer Personal Trainer

STERRE

Trainer

Personal Trainer

KIM Yoga Instructrice

Kim

Yoga Instructrice


Dario

Trainer

Fitness Coach

SYDNEY Customer Service Support

Sydney

Customer Service Support


LISANNE Customer Service Support

Lisanne

Customer Service Support


MEES Customer Service Support

Mees

Customer Service Support


arrow_drop_up arrow_drop_down