de boutique SPORTSCHOOL van het gooi

INTIMITEIT & kwaliteit

Bij STERK vind je specialisatie, professionaliteit, kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, gelijkgestemden. STERK is geen 'gewone' sportschool, maar een 'Boutique' sportschool.
boutique

TRAININGEN VANUIT VISIE

Alle trainers worden getraind en begeleidt vanuit de STERK visie. Hierdoor zijn jouw trainingen gespecialiseerd, leuk, uitdagend, intensief, motiverend en SUPER effectief! Ervaar het zelf met fitness, circuittraining, HIIT, Boxing of small group training!

HET BESTE MATERIAAL

Naast professionele begeleiding geloven we in het bereiken van het beste resultaat door het gebruik van het beste materiaal. Bij STERK maak je gebruik TOP merken zoals; Matrix, CrossMax, Concept2, Woodway.
Persoonlijke begeleiding

Boutique Fitnessclub van RUIM 900M2

'Boutique' staat voor exclusief, gespecialiseerd, persoonlijk en professioneel.

De club van ruim 900m2 bestaat uit verschillende sfeervolle trainruimtes die zijn ingericht met de beste materialen, we hebben een barista koffiebar en lounge en ruime kleedkamers met douches en een sauna. 

STERK is gespecialiseerd in persoonlijke groepstraining en coaching bij spier- en krachtopbouw. We hebben een Open Gym voor vrij fitness en prachtige studio's waar we de allerbeste HIIT en HIIT Boxing workouts geven. Met een gepassioneerd en ervaren team van professionals garanderen we voor een persoonlijke benadering en resultaat!  

STERK Lifestyle Gym | Fijne sfeer, persoonlijke aandacht, professionele begeleiding

onze motivatie

Wij weten als geen ander wat voor impact een veeleisende levensstijl op je lichaam heeft, vooral als je de '35' passeert! Het is belangrijk om de roofbouw te stoppen en daar is regelmatige spiertraining onmisbaar bij. Het positieve effect van krachttraining en HIIT gunnen we iedereen. In onze zoektocht naar een sportschool die voldeed aan onze wensen liepen we vast op de 'standaard'. We kregen de kans om een fitnessclub in Naarden te transformeren en geïnspireerd door verschillende fitnesstrends en Boutique Clubs, in London en Amsterdam, ontstond STERK Lifestyle Gym! Kom de fijne sfeer en energie in onze 'Boutique Sportschool' zelf ervaren, we kijken naar je uit! Robin & Floor

maak kennis met het team

ROBIN Eigenaar en oprichter   Trainingskwaliteit en format design  Trainer

Robin

Eigenaar en oprichter 

Trainingskwaliteit en format design

Fitness en HIIT Trainer

Floor van STERK Lifestyle Gym

Floor

Eigenaar en oprichter 

Management


Fitness Trainer Anna van STERK

Anna

Training Coördinator

Fitness Trainer 

Personal Trainer

Fitness Trainer Floris

Floris

Fitness Trainer

Personal Trainer

KIM Yoga Instructrice

Kim

Yoga Instructrice


Dario

Fitness Trainer

Personal Trainer

SYDNEY Customer Service Support

Sydney

Host

LISANNE Customer Service Support

Lisanne

Host

MEES Customer Service Support

Mees

Host