over ons

persoonlijk, professioneel en betrokken

ontmoet het team


Onze missie

STERK in het leven staan, dat is waar wij je bij ondersteunen! STERK Lifestyle Gym is een 'Boutique Fitnessclub' met een gespecialiseerd aanbod op gebied van spier- en krachttraining voor een gezonde en fitte levensstijl! STERK is met name gespecialiseerd in het begeleiden van klanten die krachttraining gebruiken ter aanvulling van hun andere sport(en) en/of krachttraining (willen) inzetten ter verbetering van hun algehele gezondheid. Bij ons vind je een fijne trainomgeving met gelijkgestemde mensen en een deskundig team van gepassioneerde en betrokken trainers en coaches.


Uit ervaring weten wij dat het lastig het kan zijn om regelmatig te trainen en een gezonde levensstijl te onderhouden. Alles wat we doen is erop gericht om jou in je kracht zetten! Onze adviezen zijn dan ook gebaseerd op uitgebreide theoretische kennis, actuele inzichten en jarenlange persoonlijke ervaring. De combinatie tussen jouw zelfkennis en onze expertise is de sleutel tot succes!

professioneel

Wij werken vanuit één visie: 'we willen je efficiënte en effectieve spier- en krachttraining op een veilige manier aanleren zodat jij dat vervolgens duurzaam in je leven integreert'. De werkmethodes van alle trainers zijn zeer goed op elkaar afgestemd zo kunnen we kwaliteit en continuïteit garanderen.

Persoonlijk en betrokken

Elk mens en elk lichaam is uniek. Wat voor de één werkt, kan voor de ander juist averechts werken. Wij verdiepen ons in jouw lichaam en verhaal en denken met je mee! We houden rekening met je mogelijkheden en beperkingen en op basis daarvan geven we een realistisch en haalbaar trainadvies!

ontmoet Het Team

Anna - Personal Trainer

Anna

Personal Trainer & Coach

Assistent Manager

Floris

Personal Trainer & Coach
Robin - Eigenaar, Trainer en Coach

robin

Trainer & Coach

Oprichter

STERK Lifestyle Gym | Fijne sfeer, persoonlijke aandacht, professionele begeleiding

Floor

Operationeel Manager & Coach

Oprichter