over ons

persoonlijk, professioneel en betrokken

het team

over ons

STERK, dat is waar voor wij staan! Alles wat we doen is erop gericht om jou in je kracht zetten! STERK Lifestyle Gym is een 'Boutique Fitnessclub' met een gespecialiseerd aanbod op gebied van spier- en krachttraining voor een gezonde en fitte levensstijl! Bij ons vind je een fijne trainomgeving, gelijkgestemde mensen en een deskundig team van gepassioneerde en betrokken trainers en coaches.

Uit ervaring weten wij dat het lastig het kan zijn om regelmatig te trainen en gezond te leven. Onze adviezen baseren we op uitgebreide theoretische kennis, actuele inzichten en jarenlange persoonlijke ervaringen. De combinatie tussen jouw zelfkennis en onze expertise is de sleutel tot succes!

professioneel

Wij werken vanuit één visie: 'efficiënte en effectieve spier- en krachttraining op een veilige manier aanleren zodat het duurzaam in de levensstijl integreert'. De werkmethodes van alle trainers zijn goed op elkaar afgestemd zo garanderen we kwaliteit en continuïteit.

Persoonlijk en betrokken

Elk mens en elk lichaam is uniek. Wat voor de één werkt, kan voor de ander juist averechts werken. Wij verdiepen ons in jouw verhaal en denken met je mee! We houden rekening met de mogelijkheden en beperkingen van je lichaam en jouw leven. Je krijgt haalbaar advies!

teamleden

Anna - Personal Trainer

Anna

Personal Trainer & Coach

Training Coördinator

Abed Trainer

abed

Personal Trainer & Coach

Personal Trainer Floris

Floris

Personal Trainer & Coach
Robin - Eigenaar, Trainer en Coach

robin

Trainer & Coach

Oprichter

STERK Lifestyle Gym | Fijne sfeer, persoonlijke aandacht, professionele begeleiding

Floor

Operationeel Manager & Coach

Oprichter