Onze filosofie? STERK in het leven staan!

'Met persoonlijke aandacht en expertise begeleiden wij je om fysiek en mentaal in je kracht te gaan staan en de regie over je lichaam te pakken. We leren je om op een veilige en efficiënte manier te trainen, zodat je krachttraining duurzaam in je leven kunt integreren'.
Werkwijze


Onze visie op trainen


De effectiefste manier om snel STERK en Fit te worden!
Ontdek de kracht van STERK

STERK intake

Als je start willen we een aantal dingen regelen. Afhankelijk van je traindoel en voorkeuren kies je voor meer of minder ondersteuning van ons. Tijdens de STERK intake komen we te weten waar je lichamelijk staat, daarom vul je een intake vragenlijst in en heb je een intake afspraak op de gym. De intake duurt ongeveer twintig minuten, we doen metingen (vetpercentage en spiermassa), bespreken je doel(en) en je krijgt maatwerk trainadvies en uitleg over het gebruik van de STERK-app en de gym. (De STERK intake doet iedereen éénmalig voorafgaand aan de eerste training of dat nu in de open gym of groepen is)
STERK Lifestyle Gym | Fijne sfeer, persoonlijke aandacht, professionele begeleiding

Robin en Floor

Aan het roer van STERK staan Robin en Floor, ondernemers en de 40 gepasseerd, zij weten als geen ander wat voor impact een veeleisende levensstijl op je lichaam heeft, vooral als je ouder wordt! Het is belangrijk om roofbouw te stoppen en daar is regelmatige spiertraining onmisbaar bij. Het positieve effect van krachttraining gunnen we iedereen. In onze zoektocht naar een sportschool die voldeed aan onze wensen liepen we vast op de 'standaard'. STERK Lifestyle Gym is ontstaan uit de behoefte aan een fijne gym met een professioneel team dat inspireert, ontzorgt en goed rekening houdt met de beperkingen en mogelijkheden van klanten.

Onze visie op trainen

45 MINUTEN TRAINING  bij Sterk Lifestyle Gym | Train snel en effectief

Train 45 minuten

Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint heb je een effectieve workout gedaan. Bij STERK duren de groepslessen 45 minuten, we trainen in vaste trainformats waardoor je oefeningen gaat herkennen en sneller progressie boekt. Daarnaast ben je verzekerd van ervaren en enthousiaste trainers die je tijdens de groepstrainingen optimaal begeleiden voor MAXIMAAL resultaat.
STERK Lifestyle Gym | Train effectief en efficiënt voor ieder doel

Train full body

Wanneer je een druk en vol leven hebt is een full body training 'de manier' om je hele lichaam zeer EFFICIENT te trainen. Je pakt alle grote spiergroepen aan met een paar oefeningen hierdoor kun je dezelfde training steeds herhalen waardoor je techniek verbetert en je in kortere tijd je doelstellingen behaalt. Bij ons  krijg je maatwerk full body trainschema's en al onze group trainingen zijn altijd full body!

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Train mind & muscle

De Mind Muscle connectie is de koppeling tussen gedachte en spier. Als je beter voelt welke spieren je traint, wordt de contractie in die spieren beter, waardoor spieractivatie toeneemt en spieren zich effectiever ontwikkelen. Daarnaast leer je jouw lichaam beter aan te sturen waardoor je kracht, mobiliteit en balans ook toenemen. In onze trainingen krijg je oefeningen die je regelmatig herhaalt, zo kun je beter leren voelen, voorkom je blessures en boek je betere resultaten!

LOCATIE: Naarden, direct langs de A1, GRATIS PARKEREN