SMALL GROUP Training in 'T GOOI | Kleine groep, groot resultaat

kleine groepsles onder BEGELEIDING VAN EEN PERSONAL TRAINER

soorten trainingen


wat is small group training

Tijdens Small Group Training krijg je vergelijkbare begeleiding als  bij Personal Training, maar deel je de kosten met de groep. Je traint in een groep van 8 tot maximaal 12 personen, met persoonlijke begeleiding van ervaren trainers. De trainingen zijn er op verschillende niveaus met een verschillende focus. Zo is er Fitness Circuit voor het aanleren van techniek en een stuk conditie, STRK Training voor spieropbouw en Strength & Condition is voor gevorderden. Belangrijk is dat je start met een training op jouw niveau, zodat je niets forceert en lekker traint. Ook in groepsverband bieden wij de juiste persoonlijke aandacht om je doel te halen. Wij zorgen ervoor dat je elke small group trainingssessie voldoende wordt uitgedaagd en je prestaties wekelijks verbeteren. Wanneer je 2 x per week traint ga je je binnen 4 weken echt sterker en fitter voelen.

BEKIJK ROOSTER


soorten training


Small Group voor Spier- en krachtopbouw bij STERK

VOORDELEN VAN SMALL GROUP TRAINING

  • Deel de kosten van Personal Training met de groep
  • Efficiënt: in 45 minuten Full Body getraind
  • Betere conditie en méér energie
  • Meer spiermassa en een sterker lichaam
  • Je houding verbetert
  • Je hart en vaatstelsel versterkt 
  • Je komt meer tot rust in je hoofd

SMALL GROUP TRAINING OEFENINGEN

Tijdens een small group training trainen we de grote spiergroepen en maken we veel gebruik van circuits waarin Full Body training centraal staat.  Je doet verschillende oefeningen op het gebied van kracht, mobiliteit en conditie. We leren je vooral functioneel te trainen, maar er wordt ook gebruik gemaakt van energy- en krachttoestellen. Vooral voor beginners kan het fijn zijn om bepaalde spiergroepen gericht te leren trainen op een apparaat.

group training VOOR BEGINNERS

FITNESS CIRCUIT

Circuittraining voor iedereen. Focus op aanleren techniek. Circuit voor spieropbouw met functionele oefeningen en gebruik van fitness- en energytoestellen, je traint op tijd. De training wordt aangepast naar niveau.

Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔✔✔

Vetverbranding: ✔✔

60+ CIRCUIT

Circuittraining om energiek ouder te worden. Er wordt op een rustiger tempo gesport met aandacht voor verbeteren van spierkracht, balans en mobiliteit. Gebruik van toestellen en los materiaal. Focus op spierbehoud.

Sterker worden: ✔✔

Intensiteit: ✔

Mobiliteit: ✔✔✔
Vetverbranding: ✔

NOTE: een startende sporter met weinig ervaring adviseren we rustig te werken aan het opbouwen van conditie en kracht. Tijdens de Fitness Circuittraining besteden we hier veel aandacht aan. Door middel van functionele oefeningen en aandacht voor de juiste manier van bewegen wordt onder professionele begeleiding in de groep gewerkt aan het opbouwen van je spierkracht en het verhogen van je prestaties. Na ongeveer 4 weken voel je je fitter en energieker. Door de oefeningen rustig aan op te bouwen wordt er gewerkt aan het opbouwen van je kracht en techniek.

GROUP TRAINING VOOR GEVORDERDEN

STRK TRAINING

Voor gevorderden. Train in een cyclus van 6 weken. Focus op sterker worden en techniek. Vooral functioneel trainen met los materiaal en barbells. Train je Squat, Bench Press en Deadlifts op herhaling.

Sterker worden: ✔✔✔✔✔

Intensiteit: ✔✔✔

Mobiliteit: ✔✔

Vetverbranding: ✔✔

STRENGTH & CONDITION

Spier- en conditietraining voor gevorderden, pittige combinatie van kracht en uithoudingsvermogen, functionele oefeningen en gebruik van energytoestellen, deze training gaat op tijd. 

Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔✔

Mobiliteit: ✔

Vetverbranding: ✔✔✔

NOTE: de STRK Training is speciaal ontwikkeld voor de geoefende krachtsporter. Er wordt getraind in cyclussen van 6 weken waarin we gericht kracht opbouwen. Hier worden de uitdagingen in de groep steeds groter en gaat men veel meer functioneel trainen. Als gevorderde krachtsporter weet je hoe de verschillende oefeningen uitgevoerd moeten worden en hoe het lichaam daarbij ingezet moet worden. De trainer zorgt ervoor dat het tempo en gewicht worden opgevoerd. Bovendien worden nieuwe oefeningen toegevoegd, die vaak ingewikkelder en uitdagender zijn.

GROUP TRAINING ROOSTER

Er zijn small group trainingen van maandag t/m zondag tussen 07:15 - 13:30 en 16:15 - 21:30

Kies uit meer dan 35 group trainingen in de week waar je je flexibel voor kunt inschrijven. Alle groepen duren 45 minuten.

BIJ STERK TRAIN JE COMMITED EN FLEXIBEL

ERVAAR DE VOORDELEN VAN EEN BOUTIQUE SPORTSCHOOL

locatie: naarden, direct langs de a1 - gratis parkeren

Waarom kiezen zoveel mensen voor Small Group Training?

Tijdens Small Group Training krijg je vergelijkbare begeleiding als bij Personal Training, maar deel je de kosten met de groep.

Bovendien krijg je bij het trainen met een kleine groep positieve prikkels uit de groep. Elkaar motiveren, plezier hebben en samen een prestatie neerzetten horen daarbij.

Small Group Training is dus IDEAAL indien je op zoek bent naar:
* Persoonlijke aandacht
* Motivatie vanuit de groep
* Plezier met de groep
* Gedeelde kosten

Ervaar het zelf. Boek nu je Try-Out!

Wat is uniek aan de Small Group Training bij STERK?

Bij de Small Group Trainingen bij STERK bereik je optimaal resultaat in een korte tijd.

Small Group Trainingen bij STERK zijn gebaseerd op onderstaande visie:

* 45 minuten - Alle Small Group Trainingen duren 45 minuten. Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint, heb je een effectieve training gedaan.
* Full Body - Wanneer je een druk en vol leven leidt, is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen.
* Mind Muscle - Door te trainen met een goede koppeling tussen je gedachten en je bewegingen wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt.

Naast bovenstaande visie ervaar je bij STERK; boutique fitness, 900 m2 high end fitnessruimte, persoonlijk en ongedwongen en flexibele contracten al vanaf 1 maand.

Lees nu de reviews https://g.page/STERKgym?share