Soorten Group Training

 tijdens elke training wordt je persoonlijk begeleidt door onze speciaal opgeleide trainers

Beschrijving trainingen


Soorten groepstraining

Bekijk hieronder onze mogelijkheden. Je kunt de trainingen afwisselen. We adviseren om te starten met Fitness Circuit en ondersteunen bij het bepalen welke trainingen het beste bij je passen om je doelen te behalen.

Fitness Circuit

Dit is een circuittraining voor iedereen. De focus ligt op het aanleren van techniek. De training bestaat uit functionele oefeningen voor spieropbouw, een eiland met fitnessoestellen en het gebruik van verschillende energy apparaten voor conditietraining. Omdat je traint op tijd, gaat je hartslag omhoog. De trainer zorgt ervoor dat elke training wordt aangepast naar jouw niveau.

Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔✔✔

Vetverbranding: ✔✔


NOTE: een startende (kracht)sporter, met weinig trainervaring, adviseren we de tijd te nemen voor het opbouwen van conditie en/of kracht. Tijdens het Fitness Circuit besteden veel aandacht aan het aanleren van traintechniek door oefeningen regelmatig te herhalen. Door middel van functionele oefeningen en aandacht voor de juiste manier van bewegen wordt er onder professionele begeleiding gewerkt aan het opbouwen van je spierkracht en het verbeteren van je bewegingsvermogen. Met 1 a 2 keer per week Fitness Circuit ervaar je binnen 4 weken al veel meer energie en kracht in je lichaam.

Small group training voorbeeld bij STERK

Strength en Condition

Dit is een pittige kracht- en conditietraining waarbij het verstandig is als je enige ervaring hebt met krachttraining. De focus in deze training ligt op het trainen van je uithoudingsvermogen en het onderhouden van je kracht. De training bestaat uit uitdagende functionele oefeningen voor het trainen van full body kracht (er worden losse stangen en zware gewichten gebruikt) en het gebruik van verschillende energy apparaten, springtouwen en plyoboxen voor het trainen van je conditie. Deze training loopt op tijd en omdat de kracht en energy oefeningen steeds afgewisseld worden wordt je extra uitgedaagd. Kortom een training voor de die-hards!

Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔✔

Mobiliteit: ✔

Vetverbranding: ✔✔✔


NOTE: een startende (kracht)sporter, met weinig trainervaring, adviseren we de tijd te nemen voor het opbouwen van conditie en/of kracht. Daarom is het verstandig te starten met Fitness Circuit, daar wordt ook kracht en conditie in getraind maar op een ander niveau en tempo.

STERK Lifestyle Gym | Werk aan je kracht

STRK Training

De STRK Training is speciaal ontwikkeld voor de geoefende krachtsporter. Er wordt getraind in cyclussen van 6 weken waarin we gericht en full body kracht opbouwen. De focus ligt op het sterker worden en goede techniek, daarmee voorkomen we blessures bij zwaar trainen. Er wordt functioneel getraind, we doen squats, bench press en deadlifts op herhaling en verhogen de  gewichten waardoor, bij regelmatig trainen, je kracht aanzienlijk toeneemt

Sterker worden: ✔✔✔✔✔

Intensiteit: ✔✔✔

Mobiliteit: ✔✔

Vetverbranding: ✔✔


NOTE: deze training is ongeschikt voor beginners, omdat ze het tempo van de groep vertragen en er een risico is op blessures. Bij 'zwaarder' functioneel trainen is het essentieel dat functionele traintechnieken goed beheerst worden. Een gevorderde krachtsporter weet hoe hij /zij de oefeningen juist uitvoert en het lichaam daarvoor inzet. De trainer houdt de uitvoering van de bewegingen in de gaten en zorgt ervoor dat het tempo en de gewichten in de training worden opgevoerd. Naast de vaste oefeningen tijdens de cyclus worden er wekelijks oefeningen vervangen waardoor de training in 6 weken tijd steeds een stapje ingewikkelder en uitdagender wordt.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

60+ Circuit

Het 60+ Circuit is speciaal ontwikkeld om energiek ouder te worden met focus op spierbehoud. Maar deze training is ook zeer geschikt als revalidatietraining en voor vrouwen die zwanger zijn. Je kunt de training zien als het Fitness Circuit maar er wordt op een rustiger tempo gesport, in een kleinere groep met extra aandacht voor het verbeteren van spierkracht, balans en mobiliteit. De training bestaat uit functionele oefeningen voor spierbehoud, een eiland met fitnessoestellen en het gebruik van verschillende energy apparaten voor milde conditietraining.

Sterker worden: ✔✔

Intensiteit: ✔

Mobiliteit: ✔✔✔
Vetverbranding: ✔


NOTE: deze training is niet bedoeld voor mensen die normaal mee kunnen trainen in het Fitness Circuit. De leeftijd van de deelnemers aan het 60+ Circuit ligt gemiddeld hoger dan 65 jaar. Er zijn in de 60+ circuits steeds enkele plekken beschikbaar voor revalidatie of zwangerschapstraining, vraag aan de balie van STERK naar de mogelijkheden.

Spieronderhoud voor 60+ bij STERK

Locatie: in Naarden, direct langs de A1 - gratis parkeren

Small Group Training

Waarom kiezen zoveel mensen voor Small Group Training?

Tijdens Small Group Training krijg je vergelijkbare begeleiding als bij Personal Training, maar deel je de kosten met de groep.

Bovendien krijg je bij het trainen met een kleine groep positieve prikkels uit de groep. Elkaar motiveren, plezier hebben en samen een prestatie neerzetten horen daarbij.

Small Group Training is dus IDEAAL indien je op zoek bent naar:
* Persoonlijke aandacht
* Motivatie vanuit de groep
* Plezier met de groep
* Gedeelde kosten

Ervaar het zelf. Boek nu je Try-Out!

Wat is uniek aan de Small Group Training bij STERK?

Bij de Small Group Trainingen bij STERK bereik je optimaal resultaat in een korte tijd.

Small Group Trainingen bij STERK zijn gebaseerd op onderstaande visie:

* 45 minuten - Alle Small Group Trainingen duren 45 minuten. Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint, heb je een effectieve training gedaan.
* Full Body - Wanneer je een druk en vol leven leidt, is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen.
* Mind Muscle - Door te trainen met een goede koppeling tussen je gedachten en je bewegingen wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt.

Naast bovenstaande visie ervaar je bij STERK; boutique fitness, 900 m2 high end fitnessruimte, persoonlijk en ongedwongen en flexibele contracten al vanaf 1 maand.

Lees nu de reviews https://g.page/STERKgym?share