SMALL GROUP Training in 'T GOOI | Kleine groep, groot resultaat

waarom small group training?

Wil je graag een eigen Personal Trainer, maar dan zonder de hoge kosten? Dan is groepstraining bij STERK een uitkomst. Je traint in een groep van 8 tot maximaal 12 personen, onder persoonlijke begeleiding van speciaal opgeleide Personal Trainers. De Small Group Trainingen zijn er op verschillende niveaus en hebben een verschillende focus. Zo is er bijvoorbeeld de Fitness Circuittraining voor het aanleren van techniek waarbij je werkt aan spieropbouw en conditie. Belangrijk is dat je start met een training op jouw niveau, zodat je niets forceert en lekker traint. Ook in groepsverband bieden wij de juiste persoonlijke aandacht om je doel te halen. Wij zorgen ervoor dat je in een small group trainingssessie voldoende wordt uitgedaagd en je prestaties steeds verbetert.
bekijk trainingen


try-out
Small Group voor Spier- en krachtopbouw bij STERK

STERK TRAINvisie

45 MINUTEN TRAINING  bij Sterk Lifestyle Gym | Train snel en effectief

45 minuten

Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint heb je een effectieve workout gedaan. Bij STERK duren de groepslessen 45 minuten, we trainen in vaste trainformats waardoor je oefeningen herkent en sneller progressie boekt. Daarnaast ben verzekerd van ervaren en enthousiaste trainers die je tijdens de 45 minuten groepstrainingen optimaal begeleiden voor MAXIMAAL resultaat.
STERK Lifestyle Gym | Train effectief en efficiënt voor ieder doel

full body

Wij geloven in Full Body Workouts. Wanneer je een druk en vol leven leidt is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen. Je pakt alle grote spiergroepen aan met een paar oefeningen, zo verbeter je je techniek en bereik je in kortere tijd je doelstellingen.

We maken maatwerk trainschema's en al onze lessen zijn full body, dan weet je zeker dat je in korte tijd optimaal traint.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Mind Muscle

Wist je dat spiermassa afneemt als je er niet actief aan werkt? Mind Muscle connectie is de koppeling tussen je gedachten en je bewegingen. Als je dat op een goede manier toepast, wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt. Bij STERK werken we met vaste trainformats waarin je oefeningen herhaalt en beter uit gaat voeren. Zo voorkom je blessures en boek je betere resultaten!

onze Small group trainingen

SMALL GROUP TRAINING VOOR BEGINNERS

FITNESS CIRCUIT

Circuittraining voor iedereen. Focus op aanleren techniek. Circuit voor spieropbouw met functionele oefeningen en gebruik van fitness- en energytoestellen, je traint op tijd. De training wordt aangepast naar niveau.

Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔✔✔

Vetverbranding: ✔✔

60+ CIRCUIT

Circuittraining om energiek ouder te worden. Er wordt op een rustiger tempo gesport met aandacht voor verbeteren van spierkracht, balans en mobiliteit. Gebruik van toestellen en losse materialen. Focus op spierbehoud.

Sterker worden: ✔✔

Intensiteit: ✔

Mobiliteit: ✔✔✔
Vetverbranding: ✔

YOUNGSTER CIRCUIT

Train met je puber (13-17 jr.) Deze les is speciaal ontwikkeld zodat het voor zowel de ouder als de youngster uitdagend is. Train kracht en conditie met functionele oefeningen en de fitness- en energytoestellen.

Sterker worden: ✔✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔✔

Vetverbranding: ✔✔

NOTE: een startende sporter met weinig ervaring adviseren we rustig te werken aan het opbouwen van conditie en kracht. Tijdens de Fitness Circuittraining besteden we hier veel aandacht aan. Door middel van functionele oefeningen en aandacht voor de juiste manier van bewegen wordt onder professionele begeleiding in de groep gewerkt aan het opbouwen van je spierkracht en het verhogen van je prestaties. Na ongeveer 4 weken voel je je fitter en energieker. Door de oefeningen rustig aan op te bouwen wordt er gewerkt aan het opbouwen van je kracht en techniek.

SMALL GROUP TRAINING VOOR GEVORDERDEN

STRK TRAINING

Voor gevorderden. Train in een cyclus van 6 weken. Focus op sterker worden en techniek. Vooral functioneel trainen met los materiaal en barbells. Train je Squat, Bench Press en Deadlifts op herhaling.

Sterker worden: ✔✔✔✔✔

Intensiteit: ✔✔✔

Mobiliteit: ✔✔

Vetverbranding: ✔✔

STRENGTH EN CONDITION

Spier- en conditietraining voor gevorderden, pittige combinatie van kracht en uithoudingsvermogen, functionele oefeningen en gebruik van energytoestellen, deze training gaat op tijd. 

Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔✔

Mobiliteit: ✔

Vetverbranding: ✔✔✔

NOTE: de STRK Training is speciaal ontwikkeld voor de geoefende krachtsporter. Er wordt getraind in cyclussen van 6 weken waarin we gericht kracht opbouwen. Hier worden de uitdagingen in de groep steeds groter en gaat men veel meer functioneel trainen. Als gevorderde krachtsporter weet je hoe de verschillende oefeningen uitgevoerd moeten worden en hoe het lichaam daarbij ingezet moet worden. De trainer zorgt ervoor dat het tempo en gewicht worden opgevoerd. Bovendien worden nieuwe oefeningen toegevoegd, die vaak ingewikkelder en uitdagender zijn.

Small group training rooster

er zijn ruim 40 trainingen in de week

VOORDELEN VAN SMALL GROUP TRAINING

  • Deel de kosten van Personal Training met de groep
  • Efficiënt: in 45 minuten Full Body getraind
  • Betere conditie en méér energie
  • Meer spiermassa en een sterker lichaam
  •  Je houding verbetert
  • Je hart en vaatstelsel versterkt 
  • Je komt meer tot rust in je hoofd

SMALL GROUP TRAINING OEFENINGEN

Tijdens een small group training trainen we de grote spiergroepen en maken we veel gebruik van circuittrainingen waarin Full Body training centraal staat.  Je doet verschillende oefeningen op het gebied van kracht, mobiliteit en conditie. We leren je vooral functioneel te trainen, maar er wordt ook gebruik gemaakt van energy- en krachttoestellen. Vooral voor beginners kan het fijn zijn om bepaalde spiergroepen gericht te leren trainen op een apparaat.


DOE EEN TRY-OUT VOOR €15,-

Wat leuk dat je overweegt om bij ons in Naarden te sporten!

Met een TRY-OUT van €15,- kun je maar liefst 2 groepstrainingen meedoen!


Je ontvangt €15,- korting op je inschrijfkosten wanneer je binnen 2 weken, na je TRY-OUT, een lidmaatschap afsluit bij STERK.


Lid worden bij STERK kan vanaf 21 jaar. In een persoonlijk gesprek adviseren we je graag over de startmogelijkheden.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

BIJ STERK TRAIN JE COMMITED EN FLEXIBEL

ERVAAR DE VOORDELEN VAN EEN BOUTIQUE SPORTSCHOOL

locatie: in naarden, direct langs de a1