SMALL GROUP Training in 'T GOOI | Kleine groep, groot resultaat

Deel een Personal Trainer met Small Group Training bij STERK

waarom Small Group training?

Wil je graag een eigen Personal Trainer, maar dan zonder de hoge kosten? Dan zijn de groepstrainingen bij STERK een uitkomst. Je traint in een groep van maximaal 8 personen onder persoonlijke begeleiding van speciaal opgeleide Personal Trainers.

Small Group Training is er op verschillende niveaus. Belangrijk is dat je start met een training op jouw niveau, zodat je niets forceert en lekker traint. Ook in groepsverband bieden wij de juiste persoonlijke aandacht om je doel te halen. Wij zorgen ervoor dat je in een small group trainingssessie voldoende wordt uitgedaagd en je prestaties steeds verbetert.

STERK Lifestyle Gym | Werk aan Mobiliteit

SMALL GROUP TRAINING oefeningen

Tijdens de small group trainingen maken we veel gebruik van circuittrainingen waarin Full Body training centraal staat.  Je doet verschillende oefeningen op het gebied van kracht, mobiliteit en conditie. We leren je vooral functioneel te trainen, maar er wordt ook gebruik gemaakt van energy- en krachttoestellen. Vooral voor beginners kan het fijn zijn om bepaalde spiergroepen gericht te trainen op een apparaat.


TIP: Eet 30 minuten voor aanvang van de small group training een lichte snack om voldoende energie te hebben tijdens de training. Zorg dat je binnen een uur na de training voldoende voeding neemt ter bevordering van je spierherstel.

Voordelen van small Group Training

  • Deel de kosten van Personal Training met de groep
  • Efficiënt: in 45 minuten Full Body getraind
  • Betere conditie en méér energie
  • Meer spiermassa en een sterker lichaam
  • Verbetert je houding
  • Versterkt het hart en vaatstelsel
  • Kom tot rust in je hoofd

STRENGTh & CONDITON TRAINING

bekijk deze small group training

Small group training voor beginners

Een startende sporter met weinig ervaring adviseren we rustig te werken aan het opbouwen van conditie en kracht. Tijdens de small group Fitness Circuittraining besteden we hier veel aandacht aan. Door middel van functionele oefeningen en aandacht voor de juiste manier van bewegen wordt onder professionele begeleiding in de groep gewerkt aan het opbouwen van je spierkracht en het verhogen van je prestaties. Na ongeveer 4 weken voel je je fitter en energieker. Door de oefeningen rustig aan op te bouwen wordt er gewerkt aan het opbouwen van je kracht en techniek.

SMALL GROUP TRAINING VOOR gevorderden

De STRK Small Group Training is speciaal ontwikkeld voor de geoefende krachtsporter. Er wordt in de group getraind in cyclussen van 6 weken waarin we gericht kracht opbouwen. Hier worden de uitdagingen in de groep steeds groter en gaat men veel meer functioneel trainen. Als gevorderde krachtsporter weet je hoe de verschillende oefeningen uitgevoerd moeten worden en hoe het lichaam daarbij ingezet moet worden. De trainer zorgt ervoor dat het tempo en gewicht in de groep worden opgevoerd. Bovendien worden nieuwe oefeningen toegevoegd, die vaak ingewikkelder en uitdagender zijn.

Small group training tarieven


rittenkaarten

vanaf
 €14,-

 per keer

(RITTENKAART ZIJN ER VOOR 1 , 4 OF 10 KEER)

Train met rittenkaarten. Je zit nergens aan vast. Doe mee met elke Groepstraining wanneer het uitkomt.

aanrader

boutiq 
Lidmaatschap

vanaf
 €64,95
per maand
(lidmaatschappen zijn er voor 3 , 6 of 12 maanden)

Groepstraining, onbeperkt Open Gym en Livestream Yoga plus startup begeleiding voor vrij trainen.

bezoek sterk Lifestyle Gym

ervaar de voordelen van een boutique fitnessclub

locatie industrieterrein Gooimeer in naarden, direct langs de a1