Wat te doen in Bussum - Sport activiteiten
Weetjes
Floor
Weetjes
09/30/2022
1 min

Wat te doen in Bussum | Sport activiteiten

09/30/2022
1 min

Iedereen is anders als het gaat om sporten. De ene is drie keer in de week bezig met teamsporten en de ander is dolgelukkig om elke paar dagen met de buurvrouw een rondje te rennen. Ben jij een sportieveling, maar weet je niet wat te doen in Bussum? In dit artikel zetten we alle sportactiviteiten van Bussum, waar je als niet lid kunt deelnemen, voor je op een rijtje.

Belang van sporten

Beweging is heel goed voor een gezonde levensstijl. Je zult je door regelmatig te sporten, fitter en sterker voelen. Sterkere spieren geven je een betere houding, een strakker lichaam en beweging is daarnaast erg goed voor je geest, humeur en je eigenwaarde. Om gezond te worden, of te blijven, is het belangrijk dat je minimaal één keer per week sport, en het liefst twee keer. Mocht twee keer in de week te veel zijn, dan zijn kleine, lage intensiteit trainingen of spierversterkende oefeningen ook al goed! 

Voorbereiden?

Ben je van plan om mee te doen met een van de sportactiviteiten? Train onder begeleiding van de allerbeste trainers specifiek voor jouw doel in small group verband of op basis van personal training! Kom trainen bij STERK Lifestyle gym, de sportschool voor Bussum

Sportverenigingen Bussum

Bussum heeft meerdere sportverenigingen. Voetbal, hockey, atletiek, handbal, noem het maar op. Ben jij al lid bij een van de sportverenigingen? Misschien trap jij weleens een balletje bij BFC Bussum of SDO Bussum of speel jij liever bij de Gooische Hockey Club Bevind je je dagelijks bij de Tempo Atletiekvereniging of de Bussumse Handbal Club, óf wellicht heb jij wel een hele andere sport als hobby. Wil je een overzicht van meerdere sportverenigingen in Bussum

Sportactiviteiten Bussum op datum

Januari

Augustus

September

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben of wil je jullie toernooi op deze lijst krijgen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Categorieën