Hoe coaching van STERK je kan helpen

De coaches van STERK zijn PERSOONLIJK en werken RESULTAATGERICHT

Hoe voel jij je vandaag?

Wanneer je over jezelf, je huidige positie en je toekomstige doelen nadenkt, zie je dan een gezonde, fitte en gelukkige persoon voor je? Heb je genoeg energie? Zit je lekker in je vel? Kijk je uit naar je dag zodra je ontwaakt? Voel je de behoefte om gezond te eten, ongezonde tussendoortjes te laten staan en train je met plezier?


Als je auto niet start bel je de wegenwacht, als de boiler ermee stopt, bel je direct een loodgieter. Waarom duurt het dan zo lang voordat we stappen nemen om onze gezondheid te verbeteren? Dat is toch eigenaardig? Echt zonde van de tijd!


Wanneer je op een effectieve en efficiënte manier gezonder wil worden hoef je onze coaches alleen maar toestemming te geven om je te helpen. Door kleine stappen te zetten, verbetert je gezondheid elke week. Je wordt fitter, sterker en gelukkiger, zonder dat het je uren in de sportschool kost of dat je niet meer kunt genieten van eten. Wil je weten welk programma bij je past? 

Coaching op verzoek

Onze visie op gezond leven

In de hedendaagse wereld bestaan er talloze waarheden op het gebied van training, voeding, diëten en een gezonde levensstijl, waardoor het moeilijk kan zijn om te bepalen welk advies het beste opgevolgd kan worden. STERK biedt maatwerk advies aan dat gebaseerd is op twee essentiële elementen: voeding en training, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Jouw voedingspatroon en trainingsregime dienen in evenwicht te zijn; als er een disbalans is in één van deze twee elementen, dan kan het lastig worden om je doelen te bereiken. De coaches bij STERK bieden advies en ondersteuning op beide gebieden.

Het belang van krachttraining

Je lichaamsbeweging of training moet passen bij je doelstellingen. Het is belangrijk dat inspanning en ontspanning goed in evenwicht zijn. De juiste training voor jouw lichaam vereist maatwerk. Elk trainingsadvies wordt tot in detail uitgewerkt. De volgende aspecten worden opgenomen in jouw persoonlijke trainingsplan.


  • Niveau en belastbaarheid
  • Trainmethode (zelf, PT, groep of combinatie)
  • Trainfrequentie en tijdspad
  • Oefeningen en details (sets, herhalingen, tempo en pauze) 
  • Herstelperiode (rust, slaap, ontspanning) 

Het belang van goede voeding

Om je doel te bereiken, moet je voeding correct zijn. Er bestaat geen universeel voedingspatroon. Het optimale voedingspatroon is persoonlijk en werkt voor jou, zodat je het kunt volhouden. Omdat je voedingspatroon op maat gemaakt moet worden, houdt dit in dat het maatwerk is. We nemen het volgende in overweging.


  • Huidige voedingspatroon
  • Energiebalans/caloriebehoefte op basis van je doel
  • Macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten)
  • Frequentie van eten en tijdsindeling
  • Gebruik van supplementen / medicatie
Wanneer je lid wordt bij STERK krijg je een Fitness Afspraak met een deskundige Fitness Coach die, samen met jou, op basis van je doelstellingen en persoonlijke behoeften een maatwerk trainplan opstelt.

Persoonlijke aanpak werkt

Bij STERK staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. We hanteren een aanpak die gericht is op jouw specifieke doelen, met een bewuste en resultaatgerichte methode. We leren je hoe je duurzaam kunt trainen, voornamelijk door middel van functionele krachttraining. Je gaat aan de slag met het verbeteren van je kracht, mobiliteit, flexibiliteit en conditie. Je begint bij ons altijd met een intakegesprek waarin we aandachtig naar je luisteren en je bewegingscapaciteit beoordelen, waarna je een persoonlijk afgestemd trainings- en/of voedingsadvies ontvangt. Wij zijn deskundig in het begeleiden van mensen die onervaren zijn in de sportschool en die willen beginnen met spier- en krachtopbouw om een gezonder leven te leiden.

Begin met krachttraining voor meer resultaat

Sterk Lifestyle Gym | Gefocuste aandacht voor jouw doel

Personal Training

VOOR EEN KRACHTIG FUNDAMENT
Group training met persoonlijke begeleiding

Group Training

TRAIN IN GROEP MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Locatie: NAARDEN, DIRECT LANGS DE A1 - gratis parkeren