afvallen Laren | fitter en slanker | Fit in 5 weken

Tijd voor actie en verandering!

Maak kennis met STERK Lifestyle Gym. 

Word fitter en slanker. Lees hieronder hoe wij je helpen te transformeren!

Door voeding en lichaamsbeweging in de juist verhouding te brengen is afvallen op een gezonde manier  mogelijk. Als je een calorietekort hebt val je af. Calorisch tekort betekent dat je minder calorieën consumeert dan je verbrandt of dat je meer calorieën verbrandt dan je consumeert.


Om af te vallen moet je;  

✅ ofwel minder eten en je huidige fysieke activiteit behouden

✅ of je fysieke activiteit verhogen en je calorie-inname behouden

✅ of beide tegelijkertijd om het proces te versnellen.


Je kunt hier professionele begeleiding bij krijgen! 👇

Heel veel voordeel met deze aanbieding!

Voedingsadvies bij STERK

Vanuit Laren, 5 weken intensief trainen inclusief maatwerk voedingsplan

  • 10 x Group Training in 5 weken 
  • 5 weken onbeperkt toegang tot Open Gym
  • 1 persoonlijk trainschema voor Open Gym
  • 2 x lichaamsmeting (vet- en spiermassa)
  • persoonlijk voedingsplan op basis van je macro's
  • 5 weken gratis Food App voor bijhouden van je voeding
  • gratis STERK foodguide met afvaltips en recepten 

Neem deze drie principes serieus en wees verrast met het snelle resultaat!

Small Group voor Spier- en krachtopbouw bij STERK

KRACHTTRAINING 

2 x per week 45 minuten kracht trainen boek je echt progressie. Sterk Gym biedt de meest innovatieve work-outs die je helpen om vet te verbranden, in shape te komen en snel resultaat te zien.  

STERK Lifestyle Gym | Geef aandacht aan je voeding

TRACK JE VOEDING

Je ontvangt een persoonlijk voedingsplan op basis van je macro's (verhouding vet, eiwit, koolhydraat) om je vetverbranding te stimuleren. Met de Foodapp hou je je voeding bij zodat het afvallen inzichtelijk wordt.
Plan je fitnesstrainingen

PLAN EN ZET DOOR!!

Wij helpen je, vanuit Laren, bij het ontwikkelen van routine en motivatie! Hou je aan je voedingsplan en committeer je 5 weken lang aan 2 x per week krachttraining, want dat zorgt voor langdurige vetverbranding.

Vrouw uit Bussum doet programma om af te vallen
€290,-
€ 129,95

Start Fit in 5 weken NU!

Grijp deze unieke kans om in een korte tijd, vanuit Laren, slanker en fitter te worden met training en coaching bij de sportschool voor Laren, STERK Lifestyle Gym.

Kom 5 weken trainen in de Open Gym en groepslessen inclusief een persoonlijk voedingsplan zonder verdere lidmaatschap verplichting.

Jouw "Fit in 5 Weken" kan op ieder gewenst moment starten.

Afvallen bij een boutique Fitnessclub is echt anders!

 Bijna 9 kilo kwijt
Na 2 keer het zomer fit programma gevolgd te hebben ben ik bijna 9 kilo kwijt! Erg blij met de trainingen bij STERK, kleine groepen, mooie sportschool en lieve enthousiaste trainers! 
Esther review
Esther

4 kilo kwijt

Dit is echt zo'n fijne sportschool! Echt een lifestyle gym met mensen die weten wat ze doen. Goede fitnesslessen waar je traint met gewichten en allerlei fitnessapparaten. Ik ben uitgebreid doorgemeten en weet nu wat mijn vetpercentage is etc. Daarop gebaseerd een mooi trainings- en voedingsschema gekregen. Na 5 weken was ik 4 kilo kwijt. Zo fijn zo voor de zomer;). Soms ren ik even naar binnen voor 45 minuten trainen en een proteineshake aan de bar.
Marije review
Marije 
FIJNE SFEER
De fijnste club in het Gooi! De ruimtes zijn smaakvol ingericht met goede materialen, het is er echt schoon en het team is behulpzaam en betrokken. Iedereen kent je bij naam. De sfeer is ontspannen en er is veel ruimte om ongestoord te trainen, en ik hoef niet te wachten om een apparaat te gebruiken.
Danielle

Bezoek STERK Lifestyle Gym

ervaar de voordelen van trainen bij een boutique Sportschool

Vanuit Laren, direct aan de afslag a1, gratis parkeren

Kom je vanuit Laren met de auto?

Je vindt STERK direct naast de A1. Neem de afslag 6 Naarden-Vesting en binnen 1 minuut ben je bij de sportschool. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Je kunt vanuit het centrum over de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat langs het Hertenkamp en over de Hilversumsestraat naar de A1 rijden of langs Singer Laren via de Naarderstraat en de Rijksstraatweg.


Of kom je lekker vanuit Laren fietsen?

Fiets richting De Groene Afslag, over de Amersfoortseweg door Bussum, door Naarden Vesting en dan over de Amsterdamsestraatweg totdat je bij industrieterrein Gooimeer, bij STERK bent. Je bent in ieder geval lekker warm gefietst.