Efficiënt & Effectief  | GROEPSLESSEN Laren

ALTIJD ONDER BEGELEDING VAN EEN PERSONAL TRAINER

bekijk lessen

GROEPSlessen! Voor optimaal resultaat!

Met groepslessen bereik je op een super effectieve manier je doelen. Met elkaar trainen is motiverend en helpt bij het behouden van je trainingsritme. De trainer focust op je houding en techniek, helpt je waar nodig, en pusht je om steeds het maximale uit je training te halen.

Groepsles is er voor ieder niveau. Beginnende (kracht-)sporters uit Laren adviseren we te starten met Fitness Circuit. Tijdens deze groeplessen kunnen we je huidige trainingsvaardigheden en - beperkingen analyseren en krijg je de aandacht die nodig is voor een perfecte, veilige start.

Alle groepslessen duren 45 minuten. De groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers. Hierdoor krijg je zeker de juiste aandacht. Alle trainers hebben een eigen specialistische achtergrond en geven training volgens de gedeelde STERK visie.

onze visie


doe een try-out
Vrouw uit Laren volgt groepsles
We gebruiken fitnesscircuittoestellen bij STERK  Lifestyle Gym

Fitness Circuit

STARTEN MET  SPIERTRAINING

mensen in de gym aan het sporten

sTRENGTh & CONDITION

KRACHT- EN CONDITIE TRAINING

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

STRK Training

KRACHTOPBOUW PROGRAMMA

De STERK-visie op TRAINEN

45 MINUTEN TRAINING  bij Sterk Lifestyle Gym | Train snel en effectief

45 min Groepsles

Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint, heb je een effectieve work-out gedaan. Bij STERK duren de groepslessen 45 minuten. We trainen in vaste training formats waardoor je oefeningen herkent en dus sneller progressie boekt. Je bent verzekerd van ervaren en enthousiaste trainers die je tijdens de 45 minuten groepslessen optimaal begeleiden voor MAXIMAAL resultaat.
STERK Lifestyle Gym | Train effectief en efficiënt voor ieder doel

full body

Wij geloven in Full Body work-outs. Wanneer je een druk en vol leven leidt, is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen. Je pakt met een paar oefeningen alle grote spiergroepen aan. Zo verbeter je je techniek en bereik je in korte tijd je trainingsdoelstellingen. We maken maatwerk full body trainschema's. Alle groepslessen zijn Full Body. Zo weet je zeker dat je optimaal traint.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Mind Muscle

Wist je dat als je niet actief aan spiermassa werkt, deze afneemt? Mind Muscle connectie is de koppeling tussen je gedachten en je bewegingen. Als je deze connectie op een goede manier toepast, wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt. Bij de groepslessen werken we met vaste training formats waarin je oefeningen herhaalt en beter gaat uitvoeren. Zo voorkom je blessures en boek je betere resultaten. Dat wil je!

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
LEER TECHNIEK
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
bouw spierKRACHT
STERK Lifestyle Gym | Werk aan Mobiliteit
werk aan mobiliteit
STERK Lifestyle Gym | Werk aan conditie
werk aan conditie

STArt met EEN TRY-OUT VOOR €15,-

Wat leuk dat je overweegt om, vanuit Laren, bij ons te trainen!

Met een TRY-OUT van €15,- kun je maar liefst 2 groepslessen meedoen!

Je ontvangt €15,- korting op je inschrijfkosten wanneer je binnen 2 weken, na je TRY-OUT, een lidmaatschap afsluit. Vanaf 21 jaar kun je lid worden. We adviseren je graag in een persoonlijk gesprek over de startmogelijkheden voor groepslessen bij STERK.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 GOEDE TRAINERS
Fijne persoonlijke sportschool, goede trainers die me stimuleren. Fijne fitness circuittraining en HIIT. Het is er schoon en ruim, er hangt een hele relaxte sfeer, geen jeugd. Vooral 35+.
Floor
Floor
AANRADER OM FIT TE BLIJVEN
Persoonlijke sportschool op hoog niveau. Zowel small group training als zelfstandig kunnen trainen met gepassioneerde gekwalificeerde trainers. Voor ieder niveau is er een passende training beschikbaar.
Paul

Paul

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

STERK is de fijnste gym van Naarden en omstreken! Er hangt een gemoedelijke sfeer, iedereen kent je bij naam. De inrichting is strak en het is er altijd schoon en netjes.
De trainers zijn heel kundig, begeleiden je persoonlijk en hebben mij geleerd hoe je goed traint. Door de groepstrainingen heb ik het vertrouwen gekregen om ook zelf te trainen en nu train ik met veel plezier in de open gym en daarnaast doe ik 1x in de week een HIIT of STRK Training.
Elles

Elles

Groepslessen voor jou uit Laren

Heerlijk! Het is zaterdag middag de kids zijn aan het hockeyen bij de Larensche Mixed Hockey Club. Je hebt het hele huis voor jezelf. De zon schijnt ook nog eens. Na een flinke work-out in de sportschool zit je rustig met een koffie en krantje in de achtertuin terwijl je de rest van de dag aan het plannen bent. 

Vanmiddag met vrienden uit Laren bij Mauve een drankje doen, of die nieuwe hobby oppakken bij de Gooise Academie? 

Morgen zit je al de hele dag op de zeilboot en maandag begint de drukke werkweek weer dus vandaag dan inderdaad even lekker een paar drankjes doen.

We willen alles uit het leven halen: er goed uitzien, zo vaak mogelijk op vakantie naar een zonnig oord, trainen voor je hardloopevenement Löp wah lös, een gezond lijf hebben én af en toe een feestje meepakken op de Larense Kermis. 

Een boutique sportschool past perfect bij mensen die zo ontzettend van het leven GENIETEN.

Kracht- en full body trainingen, zorgen ervoor dat je beter belastbaar bent. Je houding wordt beter en je wordt sterker. Dit komt niet alleen je sportprestaties ten goede, maar het vermindert ook de aanmaak van stresshormonen en je versnelt je stofwisseling. 

Door frequent te sporten verandert je lichaam. 

Zo kun je nog meer genieten van dat hapje en een drankje op het terras ;)

Je bent niet voor niets bij deze Lifestyle Gym, STERK!

BIJ STERK TRAIN JE COMMITED EN FLEXIBEL

Ervaar de voordelen van een boutique sportschool

In Slecht 9 min vanuit Laren, DIRECT aan DE A1, GRATIS PARKEREN

Kom je vanuit Laren met de auto?

Je vindt STERK direct naast de A1. Neem de afslag 6 Naarden-Vesting en binnen 1 minuut ben je bij de sportschool. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Je kunt vanuit het centrum over de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat langs het Hertenkamp en over de Hilversumsestraat naar de A1 rijden of langs Singer Laren via de Naarderstraat en de Rijksstraatweg.


Of kom je lekker vanuit Laren fietsen?

Fiets richting De Groene Afslag, over de Amersfoortseweg door Bussum, door Naarden Vesting en dan over de Amsterdamsestraatweg totdat je bij industrieterrein Gooimeer, bij STERK bent. Je bent in ieder geval lekker warm gefietst. 

Groepslessen

Waarom kiezen zoveel mensen voor groepslessen?

Tijdens groepslessen, in kleine groep, krijg je vergelijkbare begeleiding als bij Personal Training, maar deel je de kosten met de groep.

Bovendien krijg je bij het trainen met een kleine groep positieve prikkels uit de groep. Elkaar motiveren, plezier hebben en samen een prestatie neerzetten horen daarbij.

Groepslessen zijn dus IDEAAL indien je op zoek bent naar:
* Persoonlijke aandacht
* Motivatie vanuit de groep
* Plezier met de groep
* Gedeelde kosten

Ervaar het zelf. Boek nu je Try-Out!

Wat is uniek aan de groepslessen bij STERK?

Bij de groepslessen bij STERK bereik je optimaal resultaat in een korte tijd.

Groepslessen bij STERK zijn gebaseerd op onderstaande visie:

* 45 minuten - Alle groepslessen duren 45 minuten. Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint, heb je een effectieve training gedaan.
* Full Body - Wanneer je een druk en vol leven leidt, is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen.
* Mind Muscle - Door te trainen met een goede koppeling tussen je gedachten en je bewegingen wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt.

Naast bovenstaande visie ervaar je bij STERK; boutique fitness, 900 m2 high end fitnessruimte, persoonlijk en ongedwongen en flexibele contracten al vanaf 1 maand.

Lees nu de reviews https://g.page/STERKgym?share