STERK | De #1 lifestyle gym voor Laren | sportschool laren

BOUTIQUE FITNESSCLUB voor volwassenen

Trainen bij de gym voor Laren

DE 'BOUTIQUE' SPORTSCHOOL VOOR LAREN

STERK is een 'Boutique Sportschool'! Bij STERK vind je persoonlijke groepstraining en fitnessbegeleiding voor spier- en krachtopbouw. Je bent vanuit het centrum van Laren in slechts 9 minuten met de auto (gratis parkeren) of 30 minuten fietsen bij de sportschool.  

Wil je meer energie krijgen, afvallen, fitter, sterker of gespierder worden? 

STERK is ruim opgezet. Bij STERK vind je ruim 900m2 fitnessruimte waar je heerlijk zelf kun trainen en de allerbeste (small) groepstrainingen of Personal Training kunt krijgen. Je kunt bovendien ontspannen en genieten van heerlijke koffie en eiwitshakes in de lounge. Je krijgt training vanuit visie, met een persoonlijke benadering voor OPTIMAAL resultaat. Sporten in het Gooi is nog nooit zo leuk en EFFECTIEF geweest!

Boutique Sportschool STERK staat voor:

STERK community, samen trainen, ontspannen en genieten!

Trainingen vanuit visie

Alle trainers worden getraind en begeleid vanuit de STERK visie. Jouw trainingen, zijn hierdoor gespecialiseerd, leuk, uitdagend, intensief, motiverend en SUPER effectief! Ervaar het zelf met fitness, circuittraining en de leukste small group training!

Matrix equipment

Het beste materiaal

We geloven, naast professionele begeleiding, in het bereiken van het beste resultaat door het gebruik van het beste materiaal. Bij STERK train je met TOP merken zoals; Matrix, CrossMax, Concept2, Woodway.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Full body workouts

We geloven in full body trainingen. In een KORTE TIJD, met regelmaat ZEER effectief je hele lichaam trainen. Zo bereik je op een evenwichtige manier je doelstellingen.

Effectieve 45 minuten training

45-minuten trainingen

Jouw tijd is waardevol en komt niet meer terug. Bij STERK ben je verzekerd van het WAARDEVOL investeren van jouw kostbare tijd. De trainingen zijn slechts 45 minuten en leveren het MAXIMALE resultaat op. Jij hebt toch ook wel 45 minuten tijd?

Sfeervolle Gym

Persoonlijke aanpak & service

Bij STERK vind je specialisatie, professionaliteit, kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, gelijkgestemden. STERK is geen "gewone" sportschool, maar een "Boutique" sportschool.

Lidmaatschap vanaf 21 jaar

Leeftijd 21+

Bij STERK kom je voor service en kwaliteit. Je traint samen met mensen die vol in het leven staan, een drukke baan of gezin hebben, gezond willen leven en er goed uit willen zien. We bouwen samen met jou zorgvuldig aan de STERK cultuur. 

Ons sportaanbod voor jou uit laren, STERK ligt direct langs de A1, 9 minuten met de auto en je kunt altijd gratis parkeren voor de deur.

STERK de gym voor Laren en omstreken

OPEN GYM

EXCLUSIEF ZELFSTANDIG TRAINEN

Groepstraining bij sportschool STERK voor Laren en omstreken

Small Group training

TRAIN MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Vrouw krijgt persoonlijke begeleiding bij Sportschool in Almere

Personal Training

VOOR EEN KRACHTIG FUNDAMENT
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Werkwijze

START MET EEN DOEL

Heerlijk! Het is zaterdag middag de kids zijn aan het hockeyen bij de Larensche Mixed Hockey Club. Je hebt het hele huis voor jezelf. De zon schijnt ook nog eens. Na een flinke work-out in de sportschool zit je rustig met een koffie en krantje in de achtertuin terwijl je de rest van de dag aan het plannen bent. 

Vanmiddag met vrienden uit Laren bij Mauve een drankje doen, of die nieuwe hobby oppakken bij de Gooise Academie? 

Morgen zit je al de hele dag op de zeilboot en maandag begint de drukke werkweek weer dus vandaag dan inderdaad even lekker een paar drankjes doen.

We willen alles uit het leven halen: er goed uitzien, zo vaak mogelijk op vakantie naar een zonnig oord, trainen voor je hardloopevenement Löp wah lös, een gezond lijf hebben én af en toe een feestje meepakken op de Larense Kermis. 

Een boutique sportschool past perfect bij mensen die zo ontzettend van het leven GENIETEN.

Kracht- en full body trainingen, zorgen ervoor dat je beter belastbaar bent. Je houding wordt beter en je wordt sterker. Dit komt niet alleen je sportprestaties ten goede, maar het vermindert ook de aanmaak van stresshormonen en je versnelt je stofwisseling. 

Door frequent te sporten verandert je lichaam. 

Zo kun je nog meer genieten van dat hapje en een drankje op het terras ;)

Je bent niet voor niets bij deze Lifestyle Gym, STERK!

ANDERS DAN ANDERE SPORTSCHOLEN! DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN;

 GOEDE TRAINERS
Fijne persoonlijke sportschool, goede trainers die me stimuleren. Fijne fitness circuittraining en STRENGTH en CONDITION lessen. Het is er schoon en ruim, er hangt een hele relaxte sfeer, geen jeugd. Vooral 35+.
Floor
Floor
AANRADER OM FIT TE BLIJVEN
Persoonlijke sportschool op hoog niveau. Zowel small group training als zelfstandig kunnen trainen met gepassioneerde gekwalificeerde trainers. Voor ieder niveau is er een passende training beschikbaar.
Paul

Paul

FIJNE SFEER
De fijnste club in het Gooi! De ruimtes zijn smaakvol ingericht met goede materialen, het is er echt schoon en het team is behulpzaam en betrokken. Iedereen kent je bij naam. De sfeer is ontspannen en er is veel ruimte om ongestoord te trainen, en ik hoef niet te wachten om een apparaat te gebruiken.
Danielle

Kom je vanuit Laren met de auto?

Je vindt STERK direct naast de A1. Neem de afslag 6 Naarden-Vesting en binnen 1 minuut ben je bij de sportschool. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Je kunt vanuit het centrum over de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat langs het Hertenkamp en over de Hilversumsestraat naar de A1 rijden of langs Singer Laren via de Naarderstraat en de Rijksstraatweg.

Of kom je lekker vanuit Laren fietsen?

Fiets richting De Groene Afslag, over de Amersfoortseweg door Bussum, door Naarden Vesting en dan over de Amsterdamsestraatweg totdat je bij industrieterrein Gooimeer, bij STERK bent. Je bent in ieder geval lekker warm gefietst. 

FAQ Sportschool Laren

Wat maakt STERK de unieke Boutique sportschool?

Een BOUTIQUE sportschool is een sportschool met een gespecialiseerde trainingsbeleving.

Je gaat naar een boutique sportschool voor kwaliteit, sfeer, aandacht en gelijkgestemden.

Een boutique sportschool past perfect bij mensen die INTENS van het leven GENIETEN. Energie hebben, er goed uitzien, gezond zijn en blijven, horen daarbij.

Bij een boutique sportschool realiseer je deze doelen en ontsnap je even uit de dagelijkse drukte.

STERK is DE boutique sportschool voor Laren.

Lees onze reviews om een goed beeld te krijgen van wat onze community waardeert aan STERK.

STERK is uniek in:
* 900 m2 high-end fitnessruimte
* Gespecialiseerd in fitness, HIIT, Small Group Trainingen, Bokszak training
* Leeftijd +21 (community van gelijkgestemden)
* Boutique uitstraling, sfeer en interieur
* Plezier voor ieder niveau (make it fun for everyone!)
* Trainen op reservering
* Gemak (in de buurt en reserveren, bestellen en coaching via de STERK-app)
* Persoonlijk
* Ongedwongen
* Schoon
* Rustig
* Small Group Trainingen van 45 minuten (weinig tijd & optimaal resultaat)
* STERK opgeleide trainers met aandacht voor jou
* Trainingen vanuit visie
* Uitgebalanceerde fullbody trainingen, inclusief de muziek
* Transparant kostenmodel
* Gratis parkeren
* Aan de A1

Door bovenstaande combinatie van BOUTIQUE en UNIEK komen mensen in een straal van 15km om Naarden, inclusief Laren en mensen die van Oost naar West over de A1 rijden bij STERK trainen.

Ervaar NU zelf de unieke boutique ervaring. Try-Out!

Waarom is krachttraining zo goed voor je?

Krachttraining is het versterken van het lichaam door middel van oefeningen met gewichten.

Maar waarom is krachttraining eigenlijk zo goed voor je?

Door krachttraining en fitness zet je een aantal processen in je lichaam op gang, die je helpen bij het FITTER voelen en het AFVALLEN.

Actief werken aan spiermassa versnelt namelijk de stofwisseling. Je verbrandt onder andere meer vet, niet alleen TIJDENS de training, maar ook nog uren NA de training. In rust gebruiken je spieren nog steeds energie en daarvoor moet je lichaam voedingsstoffen verbranden. Het hebben van meer spiermassa maakt je hele lichaam STERKER, waardoor je pijn bij beweging en belasting kunt voorkomen. Ook geven sterkere spieren je een betere HOUDING en een STRAKKER lichaam.
Daarnaast maken spieren insulinereceptoren aan en dat helpt bij het verlagen van een hoog insulinegehalte in het bloed.

En natuurlijk is beweging goed voor je GEEST, je HUMEUR en je EIGENWAARDE.