Groepslessen Huizen | efficiënt & Effectief fit en sterk worden

De vele voordelen van GROEPSlessen

Groepslessen zijn een super effectieve manier om je doelen te bereiken. Met elkaar trainen is motiverend en helpt bij het behouden van je trainingsritme. De trainer focust op je houding en techniek, helpt je waar nodig, en pusht je om steeds het maximale uit je training te halen.


Er is groepsles voor ieder niveau. We adviseren beginnende (kracht-)sporters uit Huizen te starten met Fitness Circuit. Hier kunnen we je huidige trainingsvaardigheden en - beperkingen analyseren en krijg je de aandacht die nodig is voor een goede en veilige start.


Alle groepslessen duren 45 minuten. Er wordt getraind in groepen van maximaal 12 deelnemers. Hierdoor krijgt iedereen de juiste aandacht. Alle trainers hebben een eigen specialistische achtergrond en geven training volgens de gedeelde STERK visie.

onze visie


try-out
Vrouw uit Huizen volgt groepslessen

Soorten groepslessen

Groepstraining voor Spier- en krachtopbouw bij STERK

SPIER- EN KRACHTOPBOUW

Kleine Groepen

BOkszak EN HIIT

Studio

Spieronderhoud voor 60+ bij STERK

60+ training

Small Groepsles

De STERK-visie op TRAINEN

45 MINUTEN TRAINING  bij Sterk Lifestyle Gym | Train snel en effectief

45 min Groepsles

Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint, heb je een effectieve work-out gedaan. Bij STERK duren de groepslessen 45 minuten. We trainen in vaste training formats waardoor je oefeningen herkent en sneller progressie boekt. Daarnaast ben je verzekerd van ervaren en enthousiaste trainers die je tijdens de 45 minuten groepslessen optimaal begeleiden voor MAXIMAAL resultaat.
STERK Lifestyle Gym | Train effectief en efficiënt voor ieder doel

full body

Wij geloven in Full Body work-outs. Wanneer je een druk en vol leven leidt, is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen. Je pakt met een paar oefeningen alle grote spiergroepen aan. Zo verbeter je je techniek en bereik je in kortere tijd je trainingsdoelstellingen. We maken maatwerk full body trainschema's. Ook al onze  groepslessen zijn Full Body. Zo weet je zeker dat je optimaal traint.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Mind Muscle

Wist je dat spiermassa afneemt als je er niet actief aan werkt? Mind Muscle connectie is de koppeling tussen je gedachten en je bewegingen. Als je dat op een goede manier toepast, wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt. Bij STERK werken we met vaste training formats waarin je oefeningen herhaalt en beter uit gaat voeren. Zo voorkom je blessures en boek je betere resultaten. Dat wil je!

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
LEER TECHNIEK
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
bouw spierKRACHT
STERK Lifestyle Gym | Werk aan Mobiliteit
werk aan mobiliteit
STERK Lifestyle Gym | Werk aan conditie
werk aan conditie

STERK is uniek in

STERK community, samen trainen, ontspannen en genieten!

Trainingen vanuit visie

Alle trainers worden getraind en begeleid vanuit de STERK visie. Hierdoor zijn jouw trainingen gespecialiseerd, leuk, uitdagend, intensief, motiverend en SUPER effectief! Ervaar het zelf met fitness, circuittraining, HIIT, personal training of groepstraining!

Matrix equipment

Het beste materiaal

Naast professionele begeleiding geloven we in het bereiken van het beste resultaat door het gebruik van het beste materiaal. Bij STERK maak je gebruik TOP merken zoals; Matrix, CrossMax, Concept2, Woodway.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Full body workouts

We geloven in full body trainingen. In een korte tijd, met regelmaat ZEER effectief je hele lichaam trainen. Zo bereik je op een evenwichtige manier je doelstellingen.

Effectieve 45 minuten training

45-minuten trainingen

Jouw tijd is waardevol en komt niet meer terug. Bij STERK ben je verzekerd van het waardevol investeren van jouw kostbare tijd. De trainingen zijn slechts 45-minuten en leveren het MAXIMALE resultaat op. Jij hebt toch ook wel 45-minuten tijd?

Sfeervolle Gym

INTIMITEIT & service

Bij STERK vind je specialisatie, professionaliteit, kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, gelijkgestemden. STERK is geen "gewone" sportschool, maar een "Boutique" sportschool.

Lidmaatschap vanaf 21 jaar

Leeftijd 21+

Bij STERK kom je voor service en kwaliteit. Je traint samen met mensen die vol in het leven staan, een drukke baan of gezin hebben, gezond willen leven en er goed uit willen zien. We bouwen samen met jou zorgvuldig aan de STERK cultuur. 

Wat kun je verwachten vanuit HUizen

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 GOEDE TRAINERS
Fijne persoonlijke sportschool, goede trainers die me stimuleren. Fijne fitness circuittraining en HIIT. Het is er schoon en ruim, er hangt een hele relaxte sfeer, geen jeugd. Vooral 35+.
Floor
Floor
AANRADER OM FIT TE BLIJVEN
Persoonlijke sportschool op hoog niveau. Zowel small group training als zelfstandig kunnen trainen met gepassioneerde gekwalificeerde trainers. Voor ieder niveau is er een passende training beschikbaar.
Paul

Paul

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

STERK is de fijnste gym van Naarden en omstreken! Er hangt een gemoedelijke sfeer, iedereen kent je bij naam. De inrichting is strak en het is er altijd schoon en netjes.
De trainers zijn heel kundig, begeleiden je persoonlijk en hebben mij geleerd hoe je goed traint. Door de groepstrainingen heb ik het vertrouwen gekregen om ook zelf te trainen en nu train ik met veel plezier in de open gym en daarnaast doe ik 1x in de week een HIIT of STRK Training.
Elles

Elles

groepsLESSEN proberen

STArt met EEN TRY-OUT VOOR €15,-

Wat leuk dat je overweegt om, vanuit Huizen, bij ons te trainen!

Met een TRY-OUT van €15,- kun je maar liefst 2 groepslessen meedoen!

Je ontvangt €15,- korting op je inschrijfkosten wanneer je binnen 2 weken, na je TRY-OUT, een lidmaatschap afsluit.

Je kunt vanaf 21 jaar lid worden. In een persoonlijk gesprek adviseren we je graag over de startmogelijkheden voor groepslessen bij STERK.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Daarom Groepslessen voor Huizen

Een boutique sportschool past perfect bij mensen die INTENS van het leven GENIETEN. Energie hebben, er goed uitzien, gezond zijn en blijven, horen daarbij. 


Met krachttraining, helemaal met fullbody trainingen, zorg je ervoor dat je beter belastbaar bent. Je houding wordt beter en je wordt sterker. Dit komt je sportprestaties ten goede. Of je nu traint bij Tennisvereniging Huizen of HLTC de Kuil, Huizer Hockeyclub of traint voor de triatlon van Huizen. Je zult merken dat je sneller en sterker wordt en blessurevrij kunt sporten.


Door frequent aan fitness te doen verandert je lichaam. Je krijgt meer spieren en dus meer lijnen in je lichaam, zonder overmatig gespierd te worden. Dat heb je zelf in de hand. Zo kun je en genieten van een hapje en een drankje bij de Krachtcentrale of Porterhouse en zonder schaamte naar Strand Zomerkade, het Gooimeer of Zwembad Sijsjesberg.


Sporten in een sportschool is super gezond voor je. Je laat zuurstof door je lichaam stromen, vermindert de aanmaak van stresshormonen en je versnelt je stofwisseling. Naast regelmatig te fitnessen is bewegen sowieso zo goed voor je. Dat zou niet moeilijk moeten zijn met zoveel prachtige Gooise Natuurreservaten om je heen. Ga eens lekker wandelen of fietsen door of langs de Tafelbergheide, Naarder Eng, IJzeren veld, Nieuw Bussumerheide, Limitische Heide, Oud Bussem en Crailo.


Je bent niet voor niets bij Lifestyle Gym, STERK!

BIJ STERK TRAIN JE COMMITED EN FLEXIBEL

ervaar de voordelen van een boutique sportschool

In Slechts 13 min vanuit Huizen, DIRECT AAN DE A1

Kom je met de auto?

Je vindt STERK direct naast de A1. Neem op de A1 vanuit Huizen, richting Amsterdam, afslag 6 Naarden-Vesting. Binnen 1 minuut ben je bij de sportschool. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Je kunt natuurlijk ook binnendoor rijden via het Oude Dorp, de Melkweg, Naarderstraat, Goois Natuurreservaat Nieuw Bussumerheide, Huizerstraat weg en dan dwars door het centrum van Naarden.


Kom je vanuit Huizen fietsen?

Dat wordt genieten! Je rijdt door het Oude Dorp, over de Naarderstraat, langs het Goois Natuurreservaat Nieuw Bussumerheide. Bij De Meentweg ga je rechts af en duik je nog meer het "groen" in om bij het Waterkeringpad naar de A1 te rijden. Daar fiets je onderdoor. Je bent er bijna. Je kunt kiezen, of een stukje langs de snelweg en door de polder of langs de rand van Naarden Vesting. Je bent nu in het bedrijvenpark Gooimeer Zuid. Hier vind je STERK.