Groepslessen Huizen | efficiënt & Effectief fit en sterk worden

ALTIJD ONDER BEGELEIDING VAN EEN PERSONAL TRAINER

bekijk LESSEN

De vele voordelen van GROEPSlessen

Groepslessen zijn een super effectieve manier om je doelen te bereiken. Met elkaar trainen is motiverend en helpt bij het behouden van je trainingsritme. De trainer focust op je houding en techniek, helpt je waar nodig, en pusht je om steeds het maximale uit je training te halen.

Er is groepsles voor ieder niveau. We adviseren beginnende (kracht-)sporters uit Huizen te starten met Fitness Circuit. Hier kunnen we je huidige trainingsvaardigheden en - beperkingen analyseren en krijg je de aandacht die nodig is voor een goede en veilige start.

Alle groepslessen duren 45 minuten. Er wordt getraind in groepen van maximaal 12 deelnemers. Hierdoor krijgt iedereen de juiste aandacht. Alle trainers hebben een eigen specialistische achtergrond en geven training volgens de gedeelde STERK visie.

onze visie


DOE EEN try-out
Vrouw uit Huizen volgt groepslessen

Soorten groepslessen

We gebruiken fitnesscircuittoestellen bij STERK  Lifestyle Gym

Fitness Circuit

STARTEN MET  SPIERTTRAINING

mensen in de gym aan het sporten

sTRENGTh & CONDITION

KRACHT- EN CONDITIE TRAINING

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

STRK Training

KRACHTOPBOUW PROGRAMMA

De STERK-visie op TRAINEN

45 MINUTEN TRAINING  bij Sterk Lifestyle Gym | Train snel en effectief

45 min Groepsles

Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint, heb je een effectieve work-out gedaan. Bij STERK duren de groepslessen 45 minuten. We trainen in vaste training formats waardoor je oefeningen herkent en sneller progressie boekt. Daarnaast ben je verzekerd van ervaren en enthousiaste trainers die je tijdens de 45 minuten groepslessen optimaal begeleiden voor MAXIMAAL resultaat.
STERK Lifestyle Gym | Train effectief en efficiënt voor ieder doel

TRAIN full body

Wij geloven in Full Body work-outs. Wanneer je een druk en vol leven leidt, is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen. Je pakt met een paar oefeningen alle grote spiergroepen aan. Zo verbeter je je techniek en bereik je in kortere tijd je trainingsdoelstellingen. We maken maatwerk full body trainschema's. Ook al onze  groepslessen zijn Full Body. Zo weet je zeker dat je optimaal traint.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

TRAIN Mind Muscle

Wist je dat spiermassa afneemt als je er niet actief aan werkt? Mind Muscle connectie is de koppeling tussen je gedachten en je bewegingen. Als je dat op een goede manier toepast, wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt. Bij STERK werken we met vaste training formats waarin je oefeningen herhaalt en beter uit gaat voeren. Zo voorkom je blessures en boek je betere resultaten. Dat wil je!

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
LE​​​​ER TECHNIEK
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
bouw spierKRACHT
STERK Lifestyle Gym | Werk aan Mobiliteit
WERK AAN mobiliteit
STERK Lifestyle Gym | Werk aan conditie
werk aan conditie

STArt met EEN TRY-OUT VOOR €15,-

Wat leuk dat je overweegt om, vanuit Huizen, bij ons te trainen!

Met een TRY-OUT van €15,- kun je maar liefst 2 groepslessen meedoen!

Je ontvangt €15,- korting op je inschrijfkosten wanneer je binnen 2 weken, na je TRY-OUT, een lidmaatschap afsluit.

Je kunt vanaf 21 jaar lid worden. In een persoonlijk gesprek adviseren we je graag over de startmogelijkheden voor groepslessen bij STERK.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER STERK

 GOEDE TRAINERS
Fijne persoonlijke sportschool, goede trainers die me stimuleren. Fijne fitness circuittraining en HIIT. Het is er schoon en ruim, er hangt een hele relaxte sfeer, geen jeugd. Vooral 35+.
Floor
Floor
AANRADER OM FIT TE BLIJVEN
Persoonlijke sportschool op hoog niveau. Zowel small group training als zelfstandig kunnen trainen met gepassioneerde gekwalificeerde trainers. Voor ieder niveau is er een passende training beschikbaar.
Paul

Paul

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

STERK is de fijnste gym van Naarden en omstreken! Er hangt een gemoedelijke sfeer, iedereen kent je bij naam. De inrichting is strak en het is er altijd schoon en netjes.
De trainers zijn heel kundig, begeleiden je persoonlijk en hebben mij geleerd hoe je goed traint. Door de groepstrainingen heb ik het vertrouwen gekregen om ook zelf te trainen en nu train ik met veel plezier in de open gym en daarnaast doe ik 1x in de week een HIIT of STRK Training.
Elles

Elles

Daarom Groepslessen voor Huizen

Een boutique sportschool past perfect bij mensen die INTENS van het leven GENIETEN. Energie hebben, er goed uitzien, gezond zijn en blijven, horen daarbij. 

Met krachttraining, helemaal met fullbody trainingen, zorg je ervoor dat je beter belastbaar bent. Je houding wordt beter en je wordt sterker. Dit komt je sportprestaties ten goede. Of je nu traint bij Tennisvereniging Huizen of HLTC de Kuil, Huizer Hockeyclub of traint voor de triatlon van Huizen. Je zult merken dat je sneller en sterker wordt en blessurevrij kunt sporten.

Door frequent aan fitness te doen verandert je lichaam. Je krijgt meer spieren en dus meer lijnen in je lichaam, zonder overmatig gespierd te worden. Dat heb je zelf in de hand. Zo kun je en genieten van een hapje en een drankje bij de Krachtcentrale of Porterhouse en zonder schaamte naar Strand Zomerkade, het Gooimeer of Zwembad Sijsjesberg.

Sporten in een sportschool is super gezond voor je. Je laat zuurstof door je lichaam stromen, vermindert de aanmaak van stresshormonen en je versnelt je stofwisseling. Naast regelmatig te fitnessen is bewegen sowieso zo goed voor je. Dat zou niet moeilijk moeten zijn met zoveel prachtige Gooise Natuurreservaten om je heen. Ga eens lekker wandelen of fietsen door of langs de Tafelbergheide, Naarder Eng, IJzeren veld, Nieuw Bussumerheide, Limitische Heide, Oud Bussem en Crailo.

Je bent niet voor niets bij Lifestyle Gym, STERK!

BIJ STERK TRAIN JE COMMITED EN FLEXIBEL

ervaar de voordelen van een boutique sportschool

In Slechts 13 min vanuit Huizen, DIRECT AAN DE A1

Kom je met de auto?

Je vindt STERK direct naast de A1. Neem op de A1 vanuit Huizen, richting Amsterdam, afslag 6 Naarden-Vesting. Binnen 1 minuut ben je bij de sportschool. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Je kunt natuurlijk ook binnendoor rijden via het Oude Dorp, de Melkweg, Naarderstraat, Goois Natuurreservaat Nieuw Bussumerheide, Huizerstraat weg en dan dwars door het centrum van Naarden.

Kom je vanuit Huizen fietsen?

Dat wordt genieten! Je rijdt door het Oude Dorp, over de Naarderstraat, langs het Goois Natuurreservaat Nieuw Bussumerheide. Bij De Meentweg ga je rechts af en duik je nog meer het "groen" in om bij het Waterkeringpad naar de A1 te rijden. Daar fiets je onderdoor. Je bent er bijna. Je kunt kiezen, of een stukje langs de snelweg en door de polder of langs de rand van Naarden Vesting. Je bent nu in het bedrijvenpark Gooimeer Zuid. Hier vind je STERK.

Groepslessen

Waarom kiezen zoveel mensen voor groepslessen?

Tijdens groepslessen, in kleine groep, krijg je vergelijkbare begeleiding als bij Personal Training, maar deel je de kosten met de groep.

Bovendien krijg je bij het trainen met een kleine groep positieve prikkels uit de groep. Elkaar motiveren, plezier hebben en samen een prestatie neerzetten horen daarbij.

Groepslessen zijn dus IDEAAL indien je op zoek bent naar:
* Persoonlijke aandacht
* Motivatie vanuit de groep
* Plezier met de groep
* Gedeelde kosten

Ervaar het zelf. Boek nu je Try-Out!

Wat is uniek aan de groepslessen bij STERK?

Bij de groepslessen bij STERK bereik je optimaal resultaat in een korte tijd.

Groepslessen bij STERK zijn gebaseerd op onderstaande visie:

* 45 minuten - Alle groepslessen duren 45 minuten. Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint, heb je een effectieve training gedaan.
* Full Body - Wanneer je een druk en vol leven leidt, is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen.
* Mind Muscle - Door te trainen met een goede koppeling tussen je gedachten en je bewegingen wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt.

Naast bovenstaande visie ervaar je bij STERK; boutique fitness, 900 m2 high end fitnessruimte, persoonlijk en ongedwongen en flexibele contracten al vanaf 1 maand.

Lees nu de reviews https://g.page/STERKgym?share