STERK sportschool huizen | De #1 Gym voor Huizen

BOUTIQUE FITNESSCLUB voor volwassenen

Trainen bij gym in Huizen

DE 'BOUTIQUE' SPORTSCHOOL VOOR mensen uit HUIZEN

STERK is een ruime 'Boutique sportschool' gespecialiseerd in persoonlijke groepstraining en fitnessbegeleiding voor spier- en krachtopbouw.

Je kunt de sportschool in Naarden, vanuit het centrum van Huizen, in slechts 13 minuten met de auto bereiken (gratis parkeren) of in 26 minuten of de fiets (het is maar 8,5 km).   


Wil je meer energie krijgen, fitter, strakker of gespierder worden? 


Bij STERK vind je ruim 900m2 fitnessruimte en de allerbeste (small) groepstrainingen. Je kunt ook lekker ontspannen in de sauna en genieten van barista koffie en eiwitshakes in de lounge. Bij STERK ben je verzekerd van gespecialiseerde trainers die trainingen verzorgen vanuit visie, een persoonlijke benadering en resultaat. Sporten met gelijkgestemden is nog nooit zo leuk en effectief geweest!

STERK sportaanbod voor Huizen, slechts 15 min. met de auto, direct langs de A1 en altijd gratis parkeren voor de deur!

Professioneel Fitness materiaal voor mensen uit Weesp

OPEN GYM

EXCLUSIEF ZELFSTANDIG TRAINEN

Groepstraining in Naarden voor mensen uit Weesp

GROEPSLESSEN

TRAIN MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING
Wanneer je lid wordt bij STERK krijg je een Fitness Afspraak met een deskundige Fitness Coach die, samen met jou, op basis van je doelstellingen en persoonlijke behoeften een maatwerk trainplan opstelt.

Personal training Huizen

DE BESTE MANIER OM TE STARTEN MET TRAINEN
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Werkwijze

START MET EEN DOEL

Deze gym is echt exclusief, DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN;

 IK HEB MEER ENERGIE
Trainen is eindelijk een vast onderdeel van mijn leven geworden sinds ik meedoe met de groepstrainingen van STERK. Ik wissel conditie en krachttrainingen af. De kleine groepen zijn fijn en trainers geven veel persoonlijke aandacht. Ik ben sterker geworden, zit lekkerder in mijn lichaam, heb meer energie en ben productiever.
Marie Louise
AANRADER OM FIT TE BLIJVEN
Hele fijne gym met enthousiaste medewerkers, staan je altijd te woord en helpen je waar nodig, soms zelfs als ik denk dat ik het goed doe, corrigeren ze me en geven me advies voor een betere houding. Na het sporten een kop koffie of even de sauna in, alles is mogelijk en heel lekker! Zeker aan te raden om hier aan je doelen te werken of gewoon fit te blijven.
Michelle
FIJNE SFEER
De fijnste club in het Gooi! De ruimtes zijn smaakvol ingericht met goede materialen, het is er echt schoon en het team is behulpzaam en betrokken. Iedereen kent je bij naam. De sfeer is ontspannen en er is veel ruimte om ongestoord te trainen, en ik hoef niet te wachten om een apparaat te gebruiken.
Danielle

De Lifestyle Gym voor Huizen?

Een boutique sportschool past perfect bij mensen die INTENS van het leven GENIETEN. Energie hebben, er goed uitzien, gezond zijn en blijven, horen daarbij. 

Met krachttraining, helemaal met fullbody trainingen, zorg je ervoor dat je beter belastbaar bent. Je houding wordt beter en je wordt sterker. Dit komt je sportprestaties ten goede. Of je nu traint bij Tennisvereniging Huizen of HLTC de Kuil, Huizer Hockeyclub of traint voor de triatlon van Huizen. Je zult merken dat je sneller en sterker wordt en blessurevrij kunt sporten.

Door frequent aan fitness te doen verandert je lichaam. Je krijgt meer spieren en dus meer lijnen in je lichaam, zonder overmatig gespierd te worden. Dat heb je zelf in de hand. Zo kun je en genieten van een hapje en een drankje bij de Krachtcentrale of Porterhouse en zonder schaamte naar Strand Zomerkade, het Gooimeer of Zwembad Sijsjesberg.

Sporten in een sportschool is super gezond voor je. Je laat zuurstof door je lichaam stromen, vermindert de aanmaak van stresshormonen en je versnelt je stofwisseling. Naast regelmatig te fitnessen is bewegen sowieso zo goed voor je. Dat zou niet moeilijk moeten zijn met zoveel prachtige Gooise Natuurreservaten om je heen. Ga eens lekker wandelen of fietsen door of langs de Tafelbergheide, Naarder Eng, IJzeren veld, Nieuw Bussumerheide, Limitische Heide, Oud Bussem en Crailo.

Je bent niet voor niets bij Lifestyle Gym, STERK!

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

STERK eerst uitproberen?

Het is vanuit het midden van Huizen slechts 12 minuten met de auto en 26 minuten fietsen. Ervaar hoe het is om vanuit Huizen bij Boutique sportschool STERK te werken aan je doelstellingen. Met de TRY-OUT kun je maar liefst 2 groepstrainingen of 1 keer vrij fitness in de Open Gym uitproberen! Lid worden bij STERK kan vanaf 21 jaar. In een persoonlijk gesprek krijg je advies over je startmogelijkheden. Ervaar NU, vanuit Huizen, middels een TRY-OUT de echte STERK "Boutique" ervaring!

Kom je met de auto?

Je vindt STERK direct naast de A1. Neem op de A1 vanuit Huizen, richting Amsterdam, afslag 6 Naarden-Vesting. Binnen 1 minuut ben je bij de sportschool. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Je kunt natuurlijk ook binnendoor rijden via het Oude Dorp, de Melkweg, Naarderstraat, Goois Natuurreservaat Nieuw Bussumerheide, Huizerstraat weg en dan dwars door het centrum van Naarden.


Kom je vanuit Huizen fietsen?

Dat wordt genieten! Je rijdt door het Oude Dorp, over de Naarderstraat, langs het Goois Natuurreservaat Nieuw Bussumerheide. Bij De Meentweg ga je rechts af en duik je nog meer het "groen" in om bij het Waterkeringpad naar de A1 te rijden. Daar fiets je onderdoor. Je bent er bijna. Je kunt kiezen, of een stukje langs de snelweg en door de polder of langs de rand van Naarden Vesting. Je bent nu in het bedrijvenpark Gooimeer Zuid. Hier vind je STERK.

FAQ Sportschool Huizen

Wat maakt STERK de unieke Boutique sportschool?

Een BOUTIQUE sportschool is een sportschool met een gespecialiseerde trainingsbeleving.

Je gaat naar een boutique sportschool voor kwaliteit, sfeer, aandacht en gelijkgestemden.

Een boutique sportschool past perfect bij mensen die INTENS van het leven GENIETEN. Energie hebben, er goed uitzien, gezond zijn en blijven, horen daarbij.

Bij een boutique sportschool realiseer je deze doelen en ontsnap je even uit de dagelijkse drukte.

STERK is DE boutique sportschool voor Huizen.

Lees onze reviews om een goed beeld te krijgen van wat onze community waardeert aan STERK.

STERK is uniek in:
* 900 m2 high-end fitnessruimte
* Gespecialiseerd in fitness, HIIT, Small Group Trainingen, Bokszak training
* Leeftijd +21 (community van gelijkgestemden)
* Boutique uitstraling, sfeer en interieur
* Plezier voor ieder niveau (make it fun for everyone!)
* Trainen op reservering
* Gemak (in de buurt en reserveren, bestellen en coaching via de STERK-app)
* Persoonlijk
* Ongedwongen
* Schoon
* Rustig
* Small Group Trainingen van 45 minuten (weinig tijd & optimaal resultaat)
* STERK opgeleide trainers met aandacht voor jou
* Trainingen vanuit visie
* Uitgebalanceerde fullbody trainingen, inclusief de muziek
* Transparant kostenmodel
* Gratis parkeren
* Aan de A1

Door bovenstaande combinatie van BOUTIQUE en UNIEK komen mensen in een straal van 15km om Naarden, inclusief Huizen en mensen die van Oost naar West over de A1 rijden bij STERK trainen.

Ervaar NU zelf de unieke boutique ervaring. Try-Out!

Waarom is krachttraining zo goed voor je?

Krachttraining is het versterken van het lichaam door middel van aoefeningen met gewichten.

Maar waarom is krachttraining eigenlijk zo goed voor je?

Door krachttraining en fitness zet je een aantal processen in je lichaam op gang, die je helpen bij het FITTER voelen en het AFVALLEN.

Actief werken aan spiermassa versnelt namelijk de stofwisseling. Je verbrandt onder andere meer vet, niet alleen TIJDENS de training, maar ook nog uren NA de training. In rust gebruiken je spieren nog steeds energie en daarvoor moet je lichaam voedingsstoffen verbranden. Het hebben van meer spiermassa maakt je hele lichaam STERKER, waardoor je pijn bij beweging en belasting kunt voorkomen. Ook geven sterkere spieren je een betere HOUDING en een STRAKKER lichaam.
Daarnaast maken spieren insulinereceptoren aan en dat helpt bij het verlagen van een hoog insulinegehalte in het bloed.

En natuurlijk is beweging goed voor je GEEST, je HUMEUR en je EIGENWAARDE.