STERK sportschool huizen | De #1 fitness Huizen

Try-out now!


'Boutique' sportschool voor huizen

STERK is een ruime 'Boutique sportschool' gespecialiseerd in persoonlijke groepstraining en fitnessbegeleiding voor spier- en krachtopbouw.

Je kunt de sportschool in Naarden, vanuit het centrum van Huizen, in slechts 13 minuten met de auto bereiken (gratis parkeren) of in 26 minuten of de fiets (het is maar 8,5 km).   


Wil je meer energie krijgen, fitter, strakker of gespierder worden? 


Bij STERK vind je ruim 700m2 fitnessruimte en prachtige Studio's waar je de allerbeste (small) groepstrainingen en HIIT, HIIT Boxing workouts kunt krijgen. 


Je kunt ook lekker ontspannen in de sauna en genieten van barista koffie en eiwitshakes in de lounge.


Bij STERK ben je verzekerd van gespecialiseerde trainers die trainingen verzorgen vanuit visie, een persoonlijke benadering en resultaat.


Sporten met gelijkgestemden is nog nooit zo leuk en effectief geweest!

Sportschool STERK is uniek in

STERK community, samen trainen, ontspannen en genieten!

Trainingen vanuit visie

Alle trainers worden getraind en begeleid vanuit de STERK visie. Hierdoor zijn jouw trainingen gespecialiseerd, leuk, uitdagend, intensief, motiverend en SUPER effectief! Ervaar het zelf met fitness, circuittraining, HIIT of groepstraining!

Matrix equipment

Het beste materiaal

Naast professionele begeleiding geloven we in het bereiken van het beste resultaat door het gebruik van het beste materiaal. Bij STERK maak je gebruik TOP merken zoals; Matrix, CrossMax, Concept2, Woodway.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Full body workouts

We geloven in full body trainingen. In een korte tijd, met regelmaat ZEER effectief je hele lichaam trainen. Zo bereik je op een evenwichtige manier je doelstellingen.

Effectieve 45 minuten training

45-minuten trainingen

Jouw tijd is waardevol en komt niet meer terug. Bij STERK ben je verzekerd van het waardevol investeren van jouw kostbare tijd. De trainingen zijn slechts 45 minuten en leveren het MAXIMALE resultaat op. Jij hebt toch ook wel 45 minuten tijd?

Sfeervolle Gym

INTIMITEIT & service

Bij STERK vind je specialisatie, professionaliteit, kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, gelijkgestemden. STERK is geen "gewone" sportschool, maar een "Boutique" sportschool.

Lidmaatschap vanaf 21 jaar

Leeftijd 21+

Bij STERK kom je voor service en kwaliteit. Je traint samen met mensen die vol in het leven staan, een drukke baan of gezin hebben, gezond willen leven en er goed uit willen zien. We bouwen samen met jou zorgvuldig aan de STERK cultuur. 

Aanbod training voor Huizen

Professioneel Fitness materiaal voor mensen uit Weesp

Fitness
open gym

Groepstraining in Naarden voor mensen uit Weesp

groepstraining

Wat kun je verwachten vanuit HUizen

Aanvullende diensten

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Fitness
begeleiding

Voedingsadvies

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Fysiotherapie

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

try-out NoW!

Het is vanuit het midden van Huizen slechts 12 minuten met de auto en 26 minuten fietsen. Ervaar hoe het is om vanuit Huizen bij Boutique sportschool STERK te werken aan je doelstellingen. Met de TRY-OUT van €15,- kun je maar liefst 2 groepstrainingen of 1 keer vrij fitness in de Open Gym uitproberen!

Lid worden bij STERK kan vanaf 21 jaar. In een persoonlijk gesprek krijg je advies over je startmogelijkheden.

Ervaar NU, vanuit Huizen, middels een TRY-OUT de echte STERK "Boutique" ervaring!

vast OF FLEXIBEL trainen

OPEN GYM
LIDMAATSCHAPpen

vanaf
 €59,95
Per maand
Onbeperkt vrij trainen in de Open Gym en Livestream Yoga plus startup begeleiding voor vrij trainen.
aanrader

BOUTIQ
LIDMAATSCHAPpen

vanaf
 €64,95
per maand

Groepstraining, onbeperkt vrij trainen in de Open Gym en Livestream Yoga plus startup begeleiding voor vrij trainen.

RITTENKAARTEN

vanaf
€13,-
Per keer

Train met rittenkaarten. Je zit nergens aan vast. Kom zelfstandig fitness trainen of doe mee met Groepstraining.

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 IK HEB MEER ENERGIE
Trainen is eindelijk een vast onderdeel van mijn leven geworden sinds ik meedoe met de groepstrainingen van STERK. Ik wissel conditie en krachttrainingen af. De kleine groepen zijn fijn en trainers geven veel persoonlijke aandacht. Ik ben sterker geworden, zit lekkerder in mijn lichaam, heb meer energie en ben productiever.
Marie Louise - 54
AANRADER OM FIT TE BLIJVEN
Hele fijne gym met enthousiaste medewerkers, staan je altijd te woord en helpen je waar nodig, soms zelfs als ik denk dat ik het goed doe, corrigeren ze me en geven me advies voor een betere houding. Na het sporten een kop koffie of even de sauna in, alles is mogelijk en heel lekker! Zeker aan te raden om hier aan je doelen te werken of gewoon fit te blijven.
Michelle - 34
FIJNE SFEER
De fijnste club in het Gooi! De ruimtes zijn smaakvol ingericht met goede materialen, het is er echt schoon en het team is behulpzaam en betrokken. Iedereen kent je bij naam. De sfeer is ontspannen en er is veel ruimte om ongestoord te trainen, en ik hoef niet te wachten om een apparaat te gebruiken.
Danielle - 37

STERK Lifestyle GYm

ervaar de voordelen van een BOUTIQUE FITNESSCLUB

direct langs de a1, de LIFESTYLE GYM VOOR HUIZEN, 

Kom je met de auto?

Je vindt STERK direct naast de A1. Neem op de A1 vanuit Huizen, richting Amsterdam, afslag 6 Naarden-Vesting. Binnen 1 minuut ben je bij de sportschool. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Je kunt natuurlijk ook binnendoor rijden via het Oude Dorp, de Melkweg, Naarderstraat, Goois Natuurreservaat Nieuw Bussumerheide, Huizerstraat weg en dan dwars door het centrum van Naarden.


Kom je vanuit Huizen fietsen?

Dat wordt genieten! Je rijdt door het Oude Dorp, over de Naarderstraat, langs het Goois Natuurreservaat Nieuw Bussumerheide. Bij De Meentweg ga je rechts af en duik je nog meer het "groen" in om bij het Waterkeringpad naar de A1 te rijden. Daar fiets je onderdoor. Je bent er bijna. Je kunt kiezen, of een stukje langs de snelweg en door de polder of langs de rand van Naarden Vesting. Je bent nu in het bedrijvenpark Gooimeer Zuid. Hier vind je STERK.