FITNess Huizen | vrij trainen & IN GROEP in Huizen

900m2 BOUTIQUE fitnessruimte 

lees meer


Vrouw traint bij fitnessclub voor Huizen

vrij trainen & Groepstraining voor Huizen

Ruim 700m2 high-end fitnessruimte. Laagdrempelig zelfstandig of in small group trainen. Op slechts 13 minuten met de auto of 26 minuten op de fiets. Ideale Boutique fitness voor Huizen.

Krijg meer energie, een strakker lichaam, wordt fitter en gezonder!

Je hebt altijd een plaats, aangezien we op basis van reservering werken. Hierdoor kun je lekker gefocust trainen. Maak, vanuit Huizen, gebruik van high-end professionele kracht-, cardio- en energy toestellen. Oefen je squats en deadlifts in één van de vele rekken en challenge jezelf met efficiënte training uit de STRK app. Als je lid wordt krijg je 2 coaching sessies van 40 minuten met je Fitness Trainer. Deze tijd kun je perfect inzetten voor een deskundig startadvies en personal training.

Bij jou in de buurt! Fitness voor Huizen

STERK Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

circuit

training

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Cardio training

Fitness bij jou in de buurt in Huizen,. Boutique fitness Huizen

Krachttraining

Boutique Fitness begeleiding

Persoonlijke fitness begeleiding geeft resultaat

Jij staat centraal. Als individu. In een coachingsafspraak stellen we jouw maatwerk trainingsplan op. Dat doen we op basis van je doelstellingen en persoonlijke behoeften. Zo train je bij sportschool STERK veilig en effectief.

Dat levert je meer energie en een strakker lichaam op en daar word je fit van.

Spier- en krachtopbouw is ons specialisme. Je kunt, vanuit Huizen, rekenen op efficiënte en effectieve full body trainingsschema's. De Fitness Trainers kennen je persoonlijk, weten dat je uit Huizen komt en helpen je graag met het bereiken van je doelen. Wil je één op één boutique begeleiding, boek dan Personal training Huizen.

Personal Training

VOOR EEN KRACHTIG FUNDAMENT

Small Group training

TRAIN MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

DIT ZEGGEN ONZE KLANTENOVER Sterk gym

 IK HEB MEER ENERGIE
Trainen is eindelijk een vast onderdeel van mijn leven geworden sinds ik meedoe met de groepstrainingen van STERK. Ik wissel conditie en krachttrainingen af. De kleine groepen zijn fijn en trainers geven veel persoonlijke aandacht. Ik ben sterker geworden, zit lekkerder in mijn lichaam, heb meer energie en ben productiever.
Marie Louise - 54

PERSOONLIJKE SPORTSCHOOL

Persoonlijke sportschool op hoog niveau. Zowel small group training als zelfstandig kunnen trainen met gepassioneerde gekwalificeerde trainers. Voor ieder niveau is er een passende training beschikbaar.
Paul
Paul - 32
FIJNE SFEER
De fijnste club in het Gooi! De ruimtes zijn smaakvol ingericht met goede materialen, het is er echt schoon en het team is behulpzaam en betrokken. Iedereen kent je bij naam. De sfeer is ontspannen en er is veel ruimte om ongestoord te trainen, en ik hoef niet te wachten om een apparaat te gebruiken.
Danielle - 37

De lIfestyle Gym voor Huizen

Een boutique sportschool past perfect bij mensen die INTENS van het leven GENIETEN. Energie hebben, er goed uitzien, gezond zijn en blijven, horen daarbij. 

Met krachttraining, helemaal met fullbody trainingen, zorg je ervoor dat je beter belastbaar bent. Je houding wordt beter, fit en je wordt sterker. Dit komt je sportprestaties ten goede. Of je nu traint bij Tennisvereniging Huizen of HLTC de Kuil, Huizer Hockeyclub of traint voor de triatlon van Huizen. Je zult merken dat je sneller en sterker wordt en blessurevrij kunt sporten.

Door frequent aan fitness te doen verandert je lichaam. Je krijgt meer spieren en dus meer lijnen in je lichaam, zonder overmatig gespierd te worden. Dat heb je zelf in de hand. Zo kun je en genieten van een hapje en een drankje bij de Krachtcentrale of Porterhouse en zonder schaamte naar Strand Zomerkade, het Gooimeer of Zwembad Sijsjesberg.

Sporten in een sportschool is super gezond voor je. Je laat zuurstof door je lichaam stromen, vermindert de aanmaak van stresshormonen en je versnelt je stofwisseling. Naast regelmatig te fitnessen is bewegen sowieso zo goed voor je. Dat zou niet moeilijk moeten zijn met zoveel prachtige Gooise Natuurreservaten om je heen. Ga eens lekker wandelen of fietsen door of langs de Tafelbergheide, Naarder Eng, IJzeren veld, Nieuw Bussumerheide, Limitische Heide, Oud Bussem en Crailo.

Je bent niet voor niets bij Lifestyle Gym, STERK!

Fitness in 13 min vanuit Huizen | DIRECT aan DE A1, in naarden

Kom je met de auto?

Je vindt STERK direct naast de A1. Neem op de A1 vanuit Huizen, richting Amsterdam, afslag 6 Naarden-Vesting. Binnen 1 minuut ben je bij de sportschool. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Je kunt natuurlijk ook binnendoor rijden via het Oude Dorp, de Melkweg, Naarderstraat, Goois Natuurreservaat Nieuw Bussumerheide, Huizerstraat weg en dan dwars door het centrum van Naarden.

Kom je vanuit Huizen fietsen?

Dat wordt genieten! Je rijdt door het Oude Dorp, over de Naarderstraat, langs het Goois Natuurreservaat Nieuw Bussumerheide. Bij De Meentweg ga je rechts af en duik je nog meer het "groen" in om bij het Waterkeringpad naar de A1 te rijden. Daar fiets je onderdoor. Je bent er bijna. Je kunt kiezen, of een stukje langs de snelweg en door de polder of langs de rand van Naarden Vesting. Je bent nu in het bedrijvenpark Gooimeer Zuid. Hier vind je STERK.