personal training Huizen

gun jezelf die extra aandacht!

Het volgen van personal training in de buurt van Huizen

personal training Huizen is 100% maatwerk

Wanneer je besluit om Personal Training in de buurt van Huizen (13 min) te nemen, besluit je om extra te investeren in jezelf. Dat is de beste investering ooit!


Samen bepaal je de aanpak. Wat wordt jouw doel? Hoe vaak wil je trainen? Tijdens een proeftraining ontdek je of de klik er is met de Personal Trainer en wordt er gekeken naar je houding, beweging en de verhoudingen in je lichaam. Zijn er spiergroepen die extra aandacht nodig hebben?


We beginnen meestal met vier PT sessies volledig op maat van jouw wensen en doelen. Kom jij een personal training in de buurt van Huizen volgen?

combineer Personal training met fitness in HUizen

STERK is een hele fijne gym, DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN;

 IK HEB MEER ENERGIE
Trainen is eindelijk een vast onderdeel van mijn leven geworden sinds ik meedoe met de groepstrainingen van STERK. Ik wissel conditie en krachttrainingen af. De kleine groepen zijn fijn en trainers geven veel persoonlijke aandacht. Ik ben sterker geworden, zit lekkerder in mijn lichaam, heb meer energie en ben productiever.
Marie Louise - 54
AANRADER OM FIT TE BLIJVEN
Hele fijne gym met enthousiaste medewerkers, staan je altijd te woord en helpen je waar nodig, soms zelfs als ik denk dat ik het goed doe, corrigeren ze me en geven me advies voor een betere houding. Na het sporten een kop koffie of even de sauna in, alles is mogelijk en heel lekker! Zeker aan te raden om hier aan je doelen te werken of gewoon fit te blijven.
Michelle - 34
FIJNE SFEER
De fijnste club in het Gooi! De ruimtes zijn smaakvol ingericht met goede materialen, het is er echt schoon en het team is behulpzaam en betrokken. Iedereen kent je bij naam. De sfeer is ontspannen en er is veel ruimte om ongestoord te trainen, en ik hoef niet te wachten om een apparaat te gebruiken.
Danielle - 37

bezoek sterk Lifestyle Gym

ervaar de voordelen van een boutique fitnessclub

locatie industrieterrein Gooimeer, in naarden, direct AAN de A1

Kom je met de auto?

Je vindt STERK direct naast de A1. Neem op de A1 vanuit Huizen, richting Amsterdam, afslag 6 Naarden-Vesting. Binnen 1 minuut ben je bij de sportschool. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Vanuit Huizen doe je er ongeveer 15 minuten over om bij STERK te komen. Je kunt natuurlijk ook binnendoor rijden via het Oude Dorp, de Melkweg, Naarderstraat, Goois Natuurreservaat Nieuw Bussumerheide, Huizerstraat weg en dan dwars door het centrum van Naarden.


Kom je vanuit Huizen fietsen?

Dat wordt genieten! Je rijdt door het Oude Dorp, over de Naarderstraat, langs het Goois Natuurreservaat Nieuw Bussumerheide. Bij De Meentweg ga je rechts af en duik je nog meer het "groen" in om bij het Waterkeringpad naar de A1 te rijden. Daar fiets je onderdoor. Je bent er bijna. Je kunt kiezen, of een stukje langs de snelweg en door de polder of langs de rand van Naarden Vesting. Je bent nu in het bedrijvenpark Gooimeer Zuid. Hier vind je. de boutique sportschool voor Huizen STERK.