Fitness coaching | MET DE JUISTE BEGEGELEIDING BOEK JE GOEDE RESULTATEN!

Wanneer je lid wordt bij STERK krijg je een Fitness Afspraak met een deskundige Fitness Coach die, samen met jou, op basis van je doelstellingen en persoonlijke behoeften een maatwerk trainplan opstelt.

Coaching afspraak voor techniek

Bij STERK is er focus op jou als individu. Een coaching afspraak duurt 40 minuten, op basis van je doelstellingen en persoonlijke behoeften wordt een maatwerk trainplan opgesteld. Zo train je veilig en effectief. STERK is gespecialiseerd in het begeleiden bij spier- en krachtopbouw, dat doen we met efficiënte full body trainschema's. De Fitness Trainers kennen je persoonlijk en helpen je waar nodig. 

  • Bij een lidmaatschap krijg je 2 coaching afspraken t.w.v. €35,- per stuk.
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

VoedingsADVIES voor afvallen

Een gezond en fit leven begint met gezonde voeding aangepast op je levensstijl. We helpen je graag met voedingsadvies dat past bij je dagelijkse activiteit. De Fitness Trainers bij STERK kunnen je beweeg- en voedingsgewoontes evalueren en je adviseren waar nodig. We kijken naar jouw fitnessdoelen en passen daar je voedingsmacro's op aan. Gebruik de handige Food App of kies voor meer begeleiding met het 12-weekse STERK Afvallen programma

start met trainen voor een sterk en fit lichaam

groepstraining
met persoonlijke begeleiding

Voor sneller en blijvend resultaat!

open gym

700M2 fitnessruimte om vrij te trainen!

LocATIE: IN NAARDEN, DIRECT LANGS DE A1