Fitness coaching

PERSOONLIJK EN RESULTAATGERICHT

Wanneer je lid wordt bij STERK krijg je een Fitness Afspraak met een deskundige Fitness Coach die, samen met jou, op basis van je doelstellingen en persoonlijke behoeften een maatwerk trainplan opstelt.

start altijd met een doel 

Bij STERK draait het om jou. We werken op basis van jouw concrete doelen. Bewust en resultaatgericht. We leren je duurzaam trainen, dat doen we met functionele training. Met een persoonlijk schema werk je aan kracht, mobiliteit, flexibiliteit en conditie. Tijdens een coaching afspraak van 40 minuten, wordt er zeer goed naar de uitvoering van je oefeningen gekeken, zo train je veilig en effectief. STERK is gespecialiseerd in het begeleiden bij spier- en krachtopbouw, dat doen we behulp van efficiënte full body trainschema's. Onze Personal Trainers kennen je persoonlijk en helpen je waar nodig. Bij een lidmaatschap krijg je 2 coaching afspraken met een Personal Trainer.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

val sneller af met krachttraining

Een fit leven begint met een gezond eetpatroon dat is aangepast op je levensstijl. Valt er te optimaliseren in je voeding? In 5 weken begeleiden we je om structureel gezonder te gaan leven. We plannen weeg- en meetmomenten en geven maatwerk voedings- en trainadvies. FIT IN 5 WEKEN is een Quick Fix met duurzaam resultaat. We helpen je met het creëren van een goed trainritme en passen daar je voedingsmacro's op aan, met de handige Food App monitor je wat je eet en drinkt en wordt je bewuster van je keuzes.

train begeleidt voor meer resultaat

Sterk Lifestyle Gym | Gefocuste aandacht voor jouw doel

personal training

VOOR EEN KRACHTIG FUNDAMENT
Group training met persoonlijke begeleiding

group training

MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

LocATIE: NAARDEN, DIRECT LANGS DE A1 - gratis parkeren