Fitness Almere | Boutique | Vrij fitness of in small Group

oNTSNAP AAN DE WAAN VAN DE DAG, LAAD je OP met training!

LEES MEER


Man traint bij fitnessclub voor Almere

Fitness in de open gym of Groepstrainingen

Ongestoord zelfstandig trainen in ruim 900m2 high-end fitnessruimte. Omdat wij werken met reservering, garanderen we altijd voldoende ruimte in de gym om lekker gefocust te kunnen trainen. Maak gebruik van de beste kracht-, cardio- en energy toestellen. Oefen je squats en deadlifts in één van de vele rekken en challenge jezelf met efficiënte workouts uit de STRK app. Wanneer je lid wordt bij STERK ontvang je 2 coaching sessies van 40 minuten met je Fitness Trainer, deze tijd kun je inzetten voor een deskundig startadvies en persoonlijke training.

welke fitnesstraining doe jij vandaag?

STERK Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

circuittraining

High-end boutique fitness voor Almere Haven

Cardio training

High-end fitness apparatuur voor Almere Poort

Krachttraining

krijg goede Fitness begeleiding

Persoonlijke fitness begeleiding voor resultaat

Bij STERK, de sportschool voor Almere, is er focus op jou als individu. Een coaching afspraak duurt 40 minuten.  Op basis van je doelstellingen en persoonlijke behoeften wordt een maatwerk trainingsplan opgesteld. Zo train je veilig en effectief. STERK is gespecialiseerd in het begeleiden bij spier- en krachtopbouw, dat doen we met efficiënte full body trainschema's. De Fitness Trainers kennen je persoonlijk, weten dat je uit Almere komt, en helpen je waar nodig.

45 MINUTEN TRAINING  bij Sterk Lifestyle Gym | Train snel en effectief

personal Training

VOOR EEN KRACHTIG FUNDAMENT

GROUP TRAINING

TRAIN MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

deze gym is echt anders, DIT ZEGGEN ONZE KLANTEn:

 GOEDE TRAINERS
Fijne persoonlijke sportschool, goede trainers die me stimuleren. Fijne fitness circuittraining. Het is er schoon en ruim, er hangt een hele relaxte sfeer, geen jeugd. Vooral 35+.
Floor
Karin
AANRADER OM FIT TE BLIJVEN
Persoonlijke sportschool op hoog niveau. Zowel small group training als zelfstandig kunnen trainen met gepassioneerde gekwalificeerde trainers. Voor ieder niveau is er een passende training beschikbaar.
Paul

Paul

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

STERK is de fijnste gym van Naarden en omstreken! Er hangt een gemoedelijke sfeer, iedereen kent je bij naam. De inrichting is strak en het is er altijd schoon en netjes. De trainers zijn heel kundig, begeleiden je persoonlijk en hebben mij geleerd hoe je goed traint. Door de groepstrainingen heb ik het vertrouwen gekregen om zelf te trainen en nu train ik met veel plezier in de open gym.
Elles

Elles

Fitness Almere Poort

Almere Poort ligt prachtig aan het water en het bos. Almere Poort heeft een mooi strand en een prachtige jachthaven die samen een scala aan watersportmogelijkheden bieden.


Het stadsdeel ligt aan de A6. 

Aangezien Almere Poort direct aan de A6 ligt kun je naast naar ZOO Almere Jungle of naar de Kemphaan perfect naar sportschool STERK.

Je hoeft alleen de A6 op, dan op de A1 naar Amersfoort, maar LET OP, je moet er direct bij de eerste afslag Naarden-Vesting weer af.

Fitness Almere Haven

De wijken in Almere Haven ogen "dorps" met ontelbare hofjes. Almere Haven staat bekend om de prachtige Havenkom, de vele watersport mogelijkheden en rust en natuur in het Waterlandsebos en Kromslootpark. En vergeet het drie-daagse Havenfestival niet.


Naast watersporten en wandelen in de natuur kun je perfect vanuit Almere Haven bij sportschool STERK trainen. Ook Almere Haven ligt aan de A6. Ga die even op, pak de A1, ga er direct af bij eerste afslag Naarden-Vesting en je bent er.

BEREIK STERK In 10 vanuit Almere, DIRECT Aan DE A1 - GRATIS PARKEREN