teambonding en krachtopbouw

TEAM TRAINING

Voor teams die een periode in de gym kracht willen trainen

SAMEN MEER KRACHT OPBOUWEN

Speciaal voor hockey- en roeiteams is er 'Team Training' in de gym. Ontdek, samen met je teamgenoten, de voordelen van aanvullende krachttraining bij STERK Gym! 

bekijk PRIJS EN WERKWIJZE

VOORDELEN BIJ HOCKEY

Hockey is een total-body sport, vrijwel alle spieren in het lichaam worden gebruikt. Natuurlijk haalt een hockeyer het gros van zijn kracht uit benen en kuiten, maar de “core” van het lichaam, zoals buik- en rugspieren spelen zeker een belangrijke rol. Daarnaast kan een beetje spiermassa in het bovenlichaam en armen ook geen kwaad, je bent zodoende moeilijker van de bal te zetten en je kunt meer schotkracht genereren uit je draaibewegingen. Door 1 à 2 keer per week full body krachttraining te doen, voorkom je blessures en kun je een hockeywedstrijd veel makkelijker volhouden en beter presteren.

VOORDELEN BIJ ROEIEN

Krachttraining is nog onvoldoende ingebed in de Nederlandse roeiwereld en dat is jammer want geregeld zie je roeiers zichzelf 'stuk roeien' omdat ze intensief gaan roeien zonder dat ze een (gedegen) sportachtergrond hebben. De roeier gaat ineens veel van zijn/haar lichaam vragen zonder het te ondersteunen met de krachttraining die nodig is om de éénzijdige (over)belasting van bepaalde spieren te compenseren. Verschillen in kracht per lichaamszijde leiden gemakkelijk tot blessures, met krachttraining kunnen de verschillen makkelijk voorkomen worden.

TEAM TRAINING

Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔✔

Vetverbranding: ✔✔


Team Training is speciaal voor teams die een korte periode binnen willen trainen en kracht op willen bouwen. Onze trainingen zijn echt aan te bevelen voor Hockeyers en Roeiers om aanvullend kracht op te bouwen. Met krachttraining word je sterker, sneller en ben je beter bestand tegen blessures. De trainingen zijn zo ontwikkeld dat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. De focus is krachtopbouw en conditie. We bieden de mogelijkheid om met een groepje van 4 op een tijdstip mee te trainen in de groepen of kies voor een privé trainer.

PRIJS EN WERKWIJZE

OPTIE 1: 10 weken 1 x per week trainen met een privé trainer in je eigen groep tot 12 personen 

We plannen je privé groep (max 12 pers.) 10 weken samen in op het overeengekomen privé tijdstip.

PRIJS: €872,- totaal, inclusief persoonlijke intake voor de hele groep samen op de gym.


OPTIE 2:  5 weken 1 x per week meedoen met Group Training

We plannen je vaste groepje (max 4 pers.), als je dat wil, 5 weken samen in op het overeengekomen Group Training tijdstip - je kiest een tijdstip in overleg met ons in het GROUP ROOSTER

PRIJS: €80,- pp, inclusief een persoonlijke intake op de gym.

WAAROM BUITENSPORTERS KRACHTTRAINING DOEN

Er zijn genoeg BUITENSPORTERS die nooit aan krachttraining beginnen omdat ze het niet leuk vinden of vrezen dat ze er logger en zwaarder van worden.

Maar met krachttraining word je sterker, sneller en ben je beter bestand tegen blessures, ook verbetert het spieruithoudingsvermogen waardoor je langer op hoge intensiteit kunt blijven sporten. Het is belangrijk dat je 1 à 2 keer per week kracht blijft trainen, dus stop niet vroegtijdig!


  • Voorkom blessures en verhoog je sportprestaties
  • In 45 minuten ben je goed getraind op spierkracht en uithoudingsvermogen
  • Trainingen zijn wekelijks flexibel in te plannen in het GROUP ROOSTER
  • Train door tijdens stopperiodes van je buitensport 
  • Word strakker en sterker waardoor je lekkerder in je vel gaat zitten
  • Kom zonder lidmaatschap trainen met rittenkaarten

We gebruiken fitnesscircuittoestellen bij STERK  Lifestyle Gym

FITNESS CIRCUIT

starten met trainen

Groepstraining voor Spier- en krachtopbouw bij STERK

STRK TRAINING

opbouwen van kracht

STRENGTH EN CONDITION

kracht en conditie