Binnen krachttrainen met je sportteam!

Speciaal voor hockey- en roeiteams is er 'Team Training' in de gym. Ontdek, samen met je teamgenoten, de voordelen van aanvullende krachttraining bij STERK Gym! 

meer informatie

Op een leuke manier samen kracht opbouwen

Krachttraining wordt steeds belangrijker!  Als je ouder wordt neemt de kans op blessures toe en om dat te voorkomen wordt het onderhouden van je kracht en spieruithoudingsvermogen noodzakelijk, zeker als je nog lang wil genieten van je sport en goed wil blijven presteren. Onze efficiënte en effectieve trainingen van 45 minuten geven je de kans om op een leuke manier meer kracht op te bouwen.

Voordelen van krachttraining voor hockeyers

Hockey is een total-body sport, vrijwel alle spieren in het lichaam worden gebruikt. Natuurlijk haalt een hockeyer het gros van zijn kracht uit benen en kuiten, maar de “core” van het lichaam, zoals buik- en rugspieren spelen zeker een belangrijke rol. Daarnaast kan een beetje spiermassa in het bovenlichaam en armen ook geen kwaad, je bent zodoende moeilijker van de bal te zetten en je kunt meer schotkracht genereren uit je draaibewegingen. Door 1 à 2 keer week 45 minuten full body krachttraining bij STERK te doen, voorkom je blessures en kun je een hockeywedstrijd veel makkelijker volhouden en beter presteren.

Voordelen van krachttraining voor roeiers

Krachttraining is nog onvoldoende ingebed in de Nederlandse roeiwereld en dat is jammer want  geregeld zie je roeiers zichzelf 'stuk roeien' omdat ze intensief gaan roeien zonder dat ze een (gedegen) sportachtergrond hebben. De roeier gaat ineens veel van zijn/haar lichaam vragen zonder het te ondersteunen met de krachttraining die nodig is om de éénzijdige (over)belasting van bepaalde spieren te compenseren. Verschillen in kracht per lichaamszijde leiden gemakkelijk tot blessures. Door krachttraining kunnen de verschillen in kracht makkelijk voorkomen worden.

5 weken binnen 'kracht' trainen met je sportteam!

Team Training is voor teams die een periode binnen willen sporten. Onze trainingen zijn echt aan te bevelen voor Hockeyers en Roeiers om aanvullend kracht op te bouwen. Met krachttraining word je sterker, sneller en ben je beter bestand tegen blessures. De trainingen zijn zo ontwikkeld dat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. De focus ligt op krachtopbouw en spieruithoudingsvermogen. Team Training biedt de mogelijkheid om 1 keer per week met je eigen groep op een vast tijdstip mee te trainen in de groepen of helemaal prive.
Wat kost het


Hoe werkt het?

 1. Bekijk de tijden van onze Group Trainingen in het rooster.
 2. Bepaal welk tijdstip jullie als groepje (4 pers.) 1 x per week (gedurende 5 weken) uitkomt.
 3. Neem telefonisch, via WhatsApp of mail CONTACT met ons op om te bepalen welke tijden passen.
 4. Je koopt een 'GROUP 5' rittenkaart voor deelname.
 5. Met een grote(re) groep met prive leraar trainen is ook mogelijk op verzoek.
 6. Voor aanvang plannen we een gezamenlijke intake op de gym.

 5 weken 1 x per week meedoen met Group Training

€80,-
totaalprijs per PERSOON

5 weken lang 1 keer per week meetrainen in de Group Trainingen.

We plannen je vaste groepje (max 4 pers.), als je dat wil, voor 5 weken samen in op het overeengekomen tijdstip.

Inclusief persoonlijke intake op de gym.

Geen lidmaatschap nodig, geen inschrijfkosten

EXCLUSIEF

10 weken 1 x per week trainen
in privé groep tot 12 pers.

€872,-
totaalprijs voor 10 trainingen met je privé groep (tot 12 pers.)

10 weken lang 1 keer per week trainen in je privé groep.

We plannen je privé groep (max 12 pers.) voor 10 weken samen in op het overeengekomen tijdstip.

Inclusief persoonlijke intake op de gym.

Geen lidmaatschap nodig, geen inschrijfkosten

Waarom het voor buitensporters belangrijk is om OOK aan krachttraining te doen!

Er zijn genoeg hockey spelers en roeiers die nooit aan krachttraining beginnen omdat ze het niet leuk vinden of vrezen dat ze er logger en zwaarder van worden. Het klopt dat je zwaarder kan worden van krachttraining, maar dit zijn vooral echte fitnessfanaten die heel specifieke train- en voedingsschema’s volgen.


Een hockeyer of roeier is enorm gebaat bij krachttraining. Met krachttraining word je sterker, sneller en ben je beter bestand tegen blessures, ook verbetert het spieruithoudingsvermogen waardoor je langer op hoge intensiteit kunt blijven sporten. De laatste decennia zijn er veel onderzoeken gepubliceerd dat aanvullende krachttraining voor alle sporten absoluut zin heeft. 


Hou er rekening mee dat de resultaten van krachttraining vaak, pas na 2 maanden, goed zichtbaar worden op het veld of in de boot. Binnen de eerste 2 maanden komt de toegenomen kracht vooral door de betere samenwerking tussen de spieren. Hypertrofie (het groeien van de spieren) zal pas merkbaar zijn na ongeveer 2 maanden. Het is belangrijk dat je 1 à 2 keer per week kracht blijft trainen, dus stop niet vroegtijdig! Bij STERK gym vind je het juiste aanbod om efficiënt krachttraining te beoefenen naast je teamsport buiten.

Een 'sneak peak' van de trainingen die je te wachten staan

We gebruiken fitnesscircuittoestellen bij STERK Lifestyle Gym
FITNESS

CIRCUIT


starten met trainen

Groepstraining voor Spier- en krachtopbouw bij STERK
STRK

TRAINING


opbouwen van kracht
STRENGTH

en CONDITION


kracht en conditie

Lieke

"Hele goede trainers!"

Ik ben​​​​ enorm blij met STERK en de onwijs goede trainers! De trainingen hebben een aantal weken lang dezelfde basis, zodat je daar sterker in kan worden en kan groeien, met daarbij een set oefeningen die afwisselend zijn. Er wordt altijd goed op techniek en uitvoering gelet en op opbouw. En..., last but not least, de sfeer bij STERK is top!
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
Je leert TECHNIEK
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
Je bouwt KRACHT
vrouw met glimlach in de sportschool
Je traint CONDITIE
STERK Lifestyle Gym | Werk aan Mobiliteit
Je wordt MOBIELER

Met Krachttraining bij STERK:

 • Voorkom je blessures en verhoog je jouw sportprestaties
 • Ben je in 45 minuten goed getraind op spierkracht en uithoudingsvermogen
 • Kun je wekelijks een vaste training volgen en inhalen op een ander tijdstip als het je een keer niet uitkomt
 • Ben je tijdens de stopperiodes van je teamsport toch nog lekker aan het trainen met je team
 • Word je steeds strakker en fitter en sterker waardoor je lekkerder in je vel gaat zitten
 • Kun je zonder lidmaatschap kennismaken met het aanbod van STERK Lifestyle Gym

Onze manier van werken:

Maatwerk advies van onze coaches

Persoonlijke intake

Als je start willen we een aantal dingen regelen. Afhankelijk van je traindoel en voorkeuren kies je voor meer of minder ondersteuning van ons. Tijdens de intake komen we te weten waar je lichamelijk staat, daarom vul je een vragenlijst in en heb je een intake afspraak op de gym. De intake duurt ongeveer twintig minuten, we doen lichaamsmetingen, bespreken je doel(en) en je krijgt een maatwerk trainadvies.
45 MINUTEN TRAINING bij Sterk Lifestyle Gym | Train snel en effectief

45 minuten trainen

Wist je dat je 45 minuten op een heel effectieve en volledige workout kunt doen? Bij STERK duren de groepslessen altijd maar 45 minuten, we trainen met vaste trainformats waardoor je oefeningen gaat herkennen en sneller vooruitgang boekt. Daarnaast ben je verzekerd van ervaren en enthousiaste trainers die je tijdens de groepstrainingen optimaal begeleiden voor nog meer resultaat.

Man heeft goede ervaring met afvallen door krachttraining

Full Body training

Wanneer je een druk en vol leven hebt is een full body training 'de manier' om je hele lichaam efficiënt en effectief te trainen. Je pakt alle grote spiergroepen aan met een paar oefeningen, hierdoor kun je dezelfde training steeds herhalen waardoor je techniek verbetert en je in kortere tijd je doelstellingen behaalt. Bij ons krijg je maatwerk full body fitness schema's die je binnen 45 minuten gedaan hebt.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Mind & Muscle 

De Mind Muscle connectie is de koppeling tussen gedachte en spier. Als je beter voelt welke spieren je traint, wordt de contractie in die spieren beter, waardoor spieractivatie toeneemt en spieren zich effectiever ontwikkelen. Daarnaast leer je jouw lichaam beter aan te sturen waardoor je kracht, mobiliteit en balans ook toenemen. en blessures voorkomen worden.


Vergeet 'bootcamp training' in de regen en kou, kom 45 min. per week binnen trainen en voel je fitter dan ooit!

Zoals je misschien zelf al ondervonden hebt wordt het, naarmate je ouder wordt, steeds belangrijker om je spiercorset en kracht op peil te houden. Dat kracht opbouwen soms saai, vervelend en ingewikkeld kan zijn begrijpen we maar al te goed en daarom maken we het je zo makkelijk mogelijk met onze group trainingen van 45 minuten. Start vandaag nog met je team in een Team Training groep of kom lekker zelf meedoen met de group trainingen, je kunt ook starten met 'Fit in 5 Weken' en 5 weken lang het hele aanbod testen!

Normale prijs: €290
Nu €119,95 

Fit in 5 Weken programma

 • Elke week 2 group trainingen van 45 min en zelfstandig trainen
 • Uitstekend geschikt om fit te worden en wat kilo's af te vallen
 • Blessure proof! door warming up en cooling-down methode
 • Altijd een trainer die je motiveert en corrigeert
 • Ruim lesrooster, dus sport wanneer het jou uitkomt
 • Persoonlijk trainschema met uitleg van de trainer in de gym
 • Intake en eindevaluatie (incl. vet- en spiermassa meting)
 • Persoonlijk voedingsplan met toegang tot de FoodApp
 • Handige Foodguide met achtergrondinformatie en recepten 

Het programma stopt automatisch na 5 weken, wil je na 'Fit in 5 Weken' starten met een abonnement, dan krijg je korting op de eenmalige inschrijfkosten.