SKIFIT in 5 weken

5 weken kracht en conditie opbouwen om fit op wintersport te gaan

meer informatie


FIT EN GOED VOORBEREID DE SNEEUW IN

Voor wintersportliefhebbers is er de mogelijkheid om in 5 weken voldoende kracht en conditie op te bouwen zodat je fit de bergen in kunt. Tijdens Fitness Circuit of Strength en Condition training worden grote spieren aangepakt en gaat je hartslag omhoog!

SkiFit opties en prijzen


Small group training bij STERK

SkiFit in 5 weken

Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔✔

Vetverbranding: ✔✔


JE KUNT OP IEDER GEWENST MOMENT STARTEN MET 5 WEKEN SKIFIT

Je gaat gedurende 5 weken 1 of 2 x per week group training meedoen.


Fitness Circuit of Strength en Condition GROUP TRAINING zijn aan te bevelen voor wintersporters die aanvullend hun kracht en conditie op willen bouwen. Door krachttraining word je sterker, sneller en ben je beter bestand tegen blessures. De trainingen zijn zo ontwikkeld dat iedereen op zijn eigen niveau in kan stappen.


Voordat je start is er een persoonlijke intake en kennismaking met onze personal trainers op de gym. We kijken naar je basishoudingen en doen een fysieke status analyse, op basis daarvan krijg je het advies om mee te doen met Fitness Circuit of Strength en Condition.

bekijk opties en prijzen


We gebruiken fitnesscircuittoestellen bij STERK  Lifestyle Gym

FITNESS CIRCUIT 

voor de minder ervaren sporter

STRENGTH EN CONDITION

voor de ervaren sporter

SkiFit OPTIES en PRIJS

OPTIE 1: 

5 weken 1 x per week meedoen met Group Training (GROUP 5 Rittenkaart)

Na je persoonlijke intake kies je een Fitness Circuit en/of Strength en Condition Group Training tijdstip - wij plannen je in overleg, voor 5 weken, in op het gekozen tijdstip. In het GROUP ROOSTER kun je alle tijden vinden. PRIJS: €80 p.p.


OPTIE 2:

5 weken 2 x per week meedoen met Group Training (Fit in 5 Weken Programma)

Na je persoonlijke intake start je met het Fit in 5 weken Programma, je plant de group trainingen wekelijks zelf in. PRIJS: €119,95 p.p.


FIJN WEETJE: JE KUNT OP IEDER GEWENST MOMENT STARTEN MET 5 WEKEN SKIFIT!

NU KOPEN

Fit in 5 Weken

5 Weken Programma, 2 x per week group training

€119.95
afvallen, fitter worden in 5 weken
5 weken 2 x per week Group Training inclusief intake en maatwerk train- en voedingsadvies. Kan op ieder gewenst moment starten.

GROUP 5

5 x Group in 5 weken, 1 x per week group training

€80
Small group training bij STERK
5 x Group Training, persoonsgebonden en 5 weken geldig, inclusief STERK intake op de gym. Kan op ieder gewenst moment starten.

Waarom het verstandig is om te trainen voor de wintersport

Als je het geluk hebt om naar de bergen te gaan, dan is het belangrijk dat je je spieren voldoende opwarmt in de weken voorafgaand aan je wintersportreis. Tijdens het skiën gebruik je veel spieren die je in het dagelijks leven niet standaard traint, dus het is essentieel om die spieren, al voor de reis, voldoende te activeren zodat je meer kunt genieten van je wintersport. Door je lichaam goed voor te bereiden, kun je pijntjes en het risico op ernstig letsel tot een minimum beperken.


De belangrijkste spiergroepen om voor te bereiden zijn je beenspieren en je core. Hoewel de benen het meeste werk doen tijdens het skiën en snowboarden, zal een sterke core je helpen bij balans en controle - je kunt beter anticiperen op je omgeving en valt minder snel.


Skiën en snowboarden vergen veel energie, dus probeer wat cardio in je dagelijkse routines in te passen. Ga joggen, fietsen en wandelen, neem de trap en ga meer staan tijdens het werken in plaats van zitten. Je zult merken dat je hierdoor straks langer aan het skiën (en après-skiën) bent!