personal training muiden

gun jezelf die extra aandacht!

personal training in de buurt van muiden is 100% maatwerk

Wanneer je besluit om Personal Training in de buurt van Muiden te nemen, besluit je om extra te investeren in jezelf. Dat is een altijd een goede investering! Samen met jou personal trainer bepaal je jouw persoonlijke aanpak. Wat wordt jouw doel? Hoe vaak wil je een personal training volgen? Tijdens een proeftraining ontdek je of de klik er is met de Personal Trainer en wordt er gekeken naar je houding, beweging en de verhoudingen in je lichaam. Zijn er nog dingen die extra aandacht nodig hebben? We beginnen meestal met vier PT sessies volledig op maat van jouw wensen en doelen om zo tot voor jou het beste resultaat te komen. Kom jij trainen bij onze lifestyle sportschool Muiden?

combineer je personal training met fitness

open gym

Ruim 700m2 fitnessruimte om heerlijk zelf te trainen

groepstraining

Voor meer effectieve en efficiënte trainingen

MET EEN LIDMAATCHAP IS PERSONAL TRAINING bij STERK VOORDELIGER

TRAIN COMMITTED OF FLEXIBEL in Muiden

OPEN GYM 

LIDMAATSCHAPPEN

vanaf
 €59,95
per maand

Onbeperkt vrij trainen in de Open Gym plus startup begeleiding voor vrij trainen.

aanrader

BOUTIQ
LIDMAATSCHAPPEN

vanaf
 €64,95
per maand

Groepstraining en onbeperkt vrij trainen in de Open Gym, plus startup begeleiding voor vrij trainen.

Wat kun je verwachten vanuit Muiden

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 ONGEDWONGEN SFEER

Recentelijk ben ik bij STRK begonnen omdat het vanuit Muiden het best bereikbaar is en daar ben ik nog elke keer blij mee! Naast de zeer ongedwongen sfeer en benadering moet ik absoluut benadrukken dat de uitrusting subliem is. Veel apparaten en dumbbell sets zijn dubbel of drie-dubbel uitgevoerd, maar het is met name de variëteit die mij aanspreekt. Persoonlijk vind ik VRIJ FITNESS het prettigst, maar er zijn voldoende klassen voor diegene die liever in een groepje sporten. Een absolute aanrader!

Review Maarten Schuiling
Maarten - 57

GOED INGERICHTE GYM

Sterk is een goed ingerichte gym met een prettige sfeer. Vanuit Muiden 10 minuutjes. Voldoende keuze in groepstrainingen, via een app makkelijk aan- en afmelden voor de trainingen. Wel veel wisselingen van trainers gehad. Maar toch lukt het steeds weer goede trainers te vinden, die je uitdagen, motiveren en begeleiden. Het is niet nodig een drempel te voelen om te starten met trainen, je kunt op alle niveaus instappen. En het is een plek waar je je op je gemak voelt.
Erica uit Muiden traint bij sportschool STERK

Erica

VANUIT MUIDEN BEN JE ER ZO

Ja, ik had last van zogenoemd ‘sportschool-vrees’, maar die was hier na de eerste small group training volledig verdwenen. Fijne, aanmoedigende en professionele begeleiding, handig reserveersysteem en wát een prettige sfeer… Sterker, bewuster en beter in balans sinds ik hier 2x per week afwisselend een rondje ‘Strength and Condition’ of STRK training mee draai. Een mooie aanvulling op m’n roeitrainingen. In drie kwartier een opgeladen batterij en vanuit Muiden ben je er zó. Blij dat ik de drempel over ben… Isabella (45) ~ Muiden
Isabella uit Muiden traint bij sportschool STERK

Isabella

bezoek sterk Lifestyle Gym

ervaar de voordelen van een boutique fitnessclub

OP slechts 14 min vanuit Muiden, direct Aan de A1, Gratis parkeren

Kom je, vanuit Muidenmet de auto?

Je kunt bijna met je ogen dicht naar STERK rijden, zo recht toe recht aan is de route. Kies voor één van de routes; 1. Zuidpolderweg, Naarderstraatweg en Amsterdamsestraatweg of 2. Weesperweg, Mariahoeveweg, Papelaan en A1. Bij de 2e afslag kun je er al af,  dat is Naarden-Vesting.  STERK zit aan de A1, dus je bent er. Vanuit Muiden ben je met 10 minuten bij STERK. Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Nu ga je genieten van aan een perfect uitgebalanceerde training bij Boutique sportschool STERK. 


Kom je op de fiets?

Wat een goed idee! Waarschijnlijk heb je de route bekeken, want die is super. Met uitzicht op Muiderslot fiets je via de Noordpolderweg naar de Dijkweg. Je fiets door Muiderberg en dan over de IJsselmeerweg door de prachtige natuur. Geniet van de route naar STERK en van de training! 


Personal training

Voor wat voor soort personal training kan ik bij STERK terecht?

Afvallen en een strakker lichaam, blessureherstel, betere techniek en een goede basis creëren?

Dat kan middels deskundige personal training.

Bij STERK kun je kiezen uit twee soorten personal training:

1. Sportroutine en resultaat - intensieve begeleiding in kracht- en conditionele training. Dit kan 1-op-1 (SOLO), in tweetallen (DUO) of in een kleine groep van maximaal 3 personen (MULTI).

2. Quick Fix - gespecialiseerde PT om jou van je vervelende pijntjes in elleboog, knie, schouder of rug af te helpen, zodat je vervolgens je vaste trainingsroutine weer kunt oppakken.

Tijdens een Try-Out PT sessie kun jij de gespecialiseerde aanpak ervaren en doen wij kennis op over jouw lichaam, jouw mogelijkheden en jouw persoonlijke doel.

STERK levert maatwerk, dus je kunt rekenen op een efficiënt en doelgericht personal training plan.

Boek nu je Try-Out PT sessie!

Wat maakt personal training bij STERK uniek?

STERK, dat is waar we voor staan!

De gym, de trainingen en coaching zijn erop gericht om jou in je kracht zetten!

STERK Lifestyle Gym is een 'Boutique Fitnessclub' met een GESPECIALISEERD aanbod op gebied van efficiënte en effectieve spier- en krachttraining voor een gezondere en fittere levensstijl!

Elk mens en elk lichaam is UNIEK. Wat voor de één werkt, kan voor de ander juist averechts werken. STERK levert dan ook MAATWERK, gebaseerd op de basiselementen. Jouw plan is jouw persoonlijke plan, passend bij jouw lichaam, jouw doel en jouw mogelijkheden.

We geloven in PERSOONLIJK contact middels face-to-face contact en online coaching. Door deze mix van contactmomenten houden we de ondersteuning zo persoonlijk mogelijk en vormen we een sterk team om samen naar jouw doelen te behalen.

STERK wordt positief beoordeeld op; deskundigheid, high-end materiaal, aandacht voor de mens, sfeer, schoon.

Lees zeker de 70 beoordelingen, met een 4,7 sterren beoordeling.

Boek nu je Try-Out PT!