FITNess Laren | vrij trainen & Groepstraining Laren

900m2 high-end Boutique sportschool

lees meer


Vrouw traint bij fitnessclub voor Laren

vrij trainen en Groepstraining

Boutique Fitness. Boutique staat voor; trainingen vanuit visie, energieke trainers en clubgenoten, persoonlijk en ongedwongen, high-end materiaal, zorgvuldig uitgekozen muziek, efficiënte en effectieve trainingen.

Ruim 900m2 high-end fitnessruimte. Laagdrempelig zelfstandig trainen of small group training, voor mensen zoals jij uit Laren. Op slechts 9 minuten met de auto of 30 minuten op de fiets. Ontsnap aan de waan van de dag en word fit!

We werken op basis van reservering. Hierdoor is er altijd plaats en kun je lekker gefocust trainen. Maak gebruik van de beste kracht-, cardio- en energy toestellen. Je ontvangt 2 coaching sessies van 40 minuten met je Fitness Trainer als je lid wordt bij STERK. Deze tijd kun je perfect inzetten voor een deskundig startadvies en persoonlijke training.

Fitness bij jou in de buurt, Laren!

STERK Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

circuit training

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Cardio training

Sporten Weesp bij boutique fitness STERK

Krachttraining

Boutique Fitness begeleiding

Persoonlijke fitness begeleiding Laren

Jij staat centraal. In een coachingsafspraak stellen we  jouw maatwerk trainingsplan op. Dat doen we op basis van je doelstellingen en persoonlijke behoeften. Zo train je, in onze sportschool, veilig en effectief. Daar word je echt fit van! Zo levert fitness je meer energie en een strakker lichaam op. Spier- en krachtopbouw is ons specialisme. Je kunt rekenen op efficiënte en effectieve full body trainingsschema's. De Fitness Trainers kennen je persoonlijk, weten dat je uit Laren komt en zijn er voor jou.

SMALL GROUP TRAINING

EFFICIËNT EN EFFECTIEF TRAINEN
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

PERSONAL Training

EXCLUSIEVE TRAINING VOOR EEN STEVIG FUNDAMENT

STERK IS ECHT ANDERS dan andere gyms! DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN!

 GOEDE TRAINERS
Fijne persoonlijke sportschool, goede trainers die me stimuleren. Fijne fitness circuittraining en HIIT. Het is er schoon en ruim, er hangt een hele relaxte sfeer, geen jeugd. Vooral 35+.
Floor
Floor

GEPASSIONEERDE TRAINERS

Persoonlijke sportschool op hoog niveau. Zowel small group training als zelfstandig kunnen trainen met gepassioneerde gekwalificeerde trainers. Voor ieder niveau is er een passende training beschikbaar.
Paul

Paul

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

STERK is de fijnste gym van Naarden en omstreken! Er hangt een gemoedelijke sfeer, iedereen kent je bij naam. De inrichting is strak en het is er altijd schoon en netjes.
De trainers zijn heel kundig, begeleiden je persoonlijk en hebben mij geleerd hoe je goed traint. Door de groepstrainingen heb ik het vertrouwen gekregen om ook zelf te trainen en nu train ik met veel plezier in de open gym en daarnaast doe ik 1x in de week een HIIT of STRK Training.
Elles

Elles

met de auto in 9 min vanuit Laren, DIRECT LANGS DE A1- gratis parkeren

Kom je vanuit Laren met de auto?

Je vindt STERK direct naast de A1. Neem de afslag 6 Naarden-Vesting en binnen 1 minuut ben je bij de sportschool. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Je kunt vanuit het centrum over de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat langs het Hertenkamp en over de Hilversumsestraat naar de A1 rijden of langs Singer Laren via de Naarderstraat en de Rijksstraatweg.

Of kom je lekker vanuit Laren fietsen?

Fiets richting De Groene Afslag, over de Amersfoortseweg door Bussum, door Naarden Vesting en dan over de Amsterdamsestraatweg totdat je bij industrieterrein Gooimeer, bij STERK bent. Je bent in ieder geval lekker warm gefietst.