personal training

personal training op maat

Wanneer je besluit om Personal Training te nemen, besluit je om extra te investeren in jezelf. Dat is de beste investering ooit! Samen bepaal je de aanpak. Wat wordt jouw doel? Hoe vaak wil je trainen? Tijdens een poeftraining ontdek je of de klik er is met de Personal Trainer en wordt er gekeken naar je houding, beweging en de verhoudingen in je lichaam. Zijn er spiergroepen die extra aandacht nodig hebben? We beginnen meestal met vier PT sessies volledig op maat van jouw wensen en doelen.

coaching opties

Voedingscoaching

Een gezond en fit leven begint met goede voeding en de juiste training. Daarom helpen we je graag met voedingsadvies op maat. De Coaches kunnen je voedingsgewoontes evalueren en adviseren waar nodig. Gebruik de handige Food App of kies voor meer begeleiding met het 12-weekse STERK Afvallen programma.

Leefstijl Switch

STERK Lifestyle Gym is 'Healthy Lifestyle, Healthy Ageing' steunpunt. We hanteren een wetenschappelijk onderbouwde aanpak voor een gezonde leefstijl en gezonder ouder worden. In de programma's die we aanbieden staan actief leven en de toepassing van de Beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad centraal. Doe nu alvast de online leeftstijlscan om te ontdekken hoe gezond je leeft!

fitness afspraak

Wanneer je lid wordt bij STERK krijg je een Fitness Afspraak met een deskundige Fitness Coach die, samen met jou, op basis van je doelstellingen en persoonlijke behoeften een maatwerk trainplan opstelt. Met dit plan kun je effectief en veilig starten met trainen. Het is ook mogelijk om, met of zonder lidmaatschap, Fitness Afspraken te kopen. Voor maar €35,- krijg je 40 minuten gericht trainadvies bij je persoonlijke trainschema.

zo helpen we je verder

fitness

group training

TRAIN COMMITTED OF FLEXIBEL

OPEN GYM 

LIDMAATSCHAPPEN

vanaf
 €59,95
per maand

Onbeperkt vrij trainen in de Open Gym en Livestream Yoga plus startup begeleiding voor vrij trainen.

aanrader

BOUTIQ
LIDMAATSCHAPPEN

vanaf
 €64,95
per maand

Group Training, onbeperkt vrij trainen in de Open Gym en Livestream Yoga plus startup begeleiding voor vrij trainen.

RITTENKAARTEN

vanaf
€13,-
per keer

Train met rittenkaarten. Je zit nergens aan vast. Kom zelfstandig trainen of doe mee met Group Training wanneer het uitkomt.

EEN BETERE HOUDING, MEER ENERGIE EN RUST IN JE HOOFD

DAT IS WAAROM REGELMATIGE SPIERTRAINING ZO BELANGRIJK IS!

bezoek sterk Lifestyle Gym

ervaar de voordelen van een boutique fitnessclub

direct langs de A1 - AFSLAG 6 (NAARDEN-VESTING)

arrow_drop_up arrow_drop_down