personal training Weesp

gun jezelf die extra aandacht!

Het volgen van personal training in de buurt van Weesp

personal training in de buurt van weesp is 100% maatwerk

Wanneer je besluit om Personal Training in de buurt van Weesp te nemen, besluit je om extra te investeren in jezelf. Dat is de beste investering ooit! Samen met je personal trainer bepaal je een aanpak. Wat wordt jouw persoonlijke doel de aankomende periode? Tijdens een proeftraining ontdek je of de klik er is met de en wordt er gekeken naar je houding, beweging en de verhoudingen in je lichaam. Zijn er zaken die extra aandacht nodig hebben? De personal training wordt geheel voor jou op maat gerealiseerd. Kom jij trainen bij STERK, DE sportschool voor Weesp, op slechts 14 min met de auto.

combineer Personal training Weesp met fitness

open gym

Ruim 700m2 fitnessruimte om heerlijk zelf te trainen

groepstraining

Voor meer effectieve en efficiënte trainingen

Boutique personal training voor Weesp

Heerlijk! Het is zaterdag middag. De kids zijn (eindelijk) bij MHC Weesp voor hockey. Op dit soort momenten kun je eindelijk een momentje voor jezelf pakken. Eerst rustig een koffie in je voortuin in de zon en dan húp, een kwartiertje rijden naar de SPORTSCHOOL.


Je hebt een druk leven en wilt vooral alles uit het leven halen: met de kinderen naar Don Bosco, lekker eten bij Restaurant Harmsen, er goed uitzien, allerlei activiteiten afgaan zoals Sluis-en-Bruggenfeest, minstens 1x per jaar naar de zon en zelfs aan de Weesper Triathlon meedoen. 


Een boutique sportschool past perfect bij mensen die INTENS van het leven GENIETEN. Energie hebben, er goed uitzien, gezond zijn en blijven, horen daarbij. Kracht- en fullbody trainingen, zorgen ervoor dat je beter belastbaar bent. Je houding wordt beter en je wordt sterker. Dit komt niet alleen je sportprestaties ten goede, maar het vermindert ook de aanmaak van stresshormonen en je versnelt je stofwisseling. Door frequent te sporten verandert je lichaam. Zo kun je nog meer genieten van dat hapje en een drankje op het terras ;)


Je bent niet voor niets bij deze Lifestyle Gym, want jij bent STERK!

Coming Soon!

Speciaal aanbod voor Weesp!

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 HEERLIJK SCHOON, SUPER SFEER
Super fijne sportschool/boutique, goede begeleiding en een enorme hoeveelheid kennis! Alles is heerlijk schoon en de sfeer is super. Echt een aanrader voor iedereen!
Remi traint vanuit Weesp bij STERK
Remi 

FANTASTISCHE BEGELEIDING

STERK Lifestyle Gym is voor mij echt precies wat ik zoek in een sportschool. Ik woon zelf in Weesp waar de sportschool situatie momenteel belabberd is. Vanuit Weespersluis is het 10 minuten rijden, echt een prima afstand! STERK heeft echt fantastische begeleiding met vakkundige trainers en coaches. Het is er schoon, netjes en goed geregeld. Meer dan genoeg dumbells en apparaten (ook gloednieuw allemaal). Ik ben erg blij met deze ontdekking en zie mijzelf daar niet snel meer vertrekken 😊
Pim woont in Weesp en traint bij STERK
Pim
FIJNE SFEER
De fijnste club in het Gooi! De ruimtes zijn smaakvol ingericht met goede materialen, het is er echt schoon en het team is behulpzaam en betrokken. Iedereen kent je bij naam. De sfeer is ontspannen en er is veel ruimte om ongestoord te trainen, en ik hoef niet te wachten om een apparaat te gebruiken.
Danielle 

bezoek sterk Lifestyle Gym

ervaar de voordelen van een boutique fitnessclub

Op slechts 12 min, direct aan de A1, Gratis parkeren

Kom je, vanuit Weespmet de auto?

Je vindt STERK direct naast de A1. Neem de afslag 6 Naarden-Vesting en je bent zo bij de sportschool. Vanuit Weesp doe je er van deur tot deur ongeveer 10 minuten over. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Je kunt natuurlijk ook binnendoor rijden via de Weesperweg, Mariahoeveweg, Zuidpolderweg, Naarderstraatweg  en Amsterdamsestraatweg.


Of kom je lekker vanuit Weesp fietsen?

Je kunt een mooi stuk langs het water en door de polder fietsen via de Lange Muiderweg, Reaalspolderweg, de Goog en dan de Naarderstraatweg  en Amsterdamsestraatweg. Geniet van de route!