Personal Training Weesp

Gun jezelf die extra aandacht!

Het volgen van personal training in de buurt van Weesp

Personal training in de buurt van Weesp is 100% maatwerk

Wanneer je besluit om Personal Training in de buurt van Weesp te nemen, besluit je om extra te investeren in jezelf. Dat is de beste investering ooit! Samen met je personal trainer bepaal je een aanpak. Wat wordt jouw persoonlijke doel de aankomende periode? Tijdens een proeftraining ontdek je of de klik er is met de en wordt er gekeken naar je houding, beweging en de verhoudingen in je lichaam. Zijn er zaken die extra aandacht nodig hebben? De personal training wordt geheel voor jou op maat gerealiseerd. Kom jij trainen bij STERK, de sportschool voor Weesp, op slechts 12 min met de auto.

Combineer Personal training met fitness, op slechts 12 minuten van Weesp, direct aan de A1, en gratis parkeren!

Open Gym

900m2 fitnessruimte om zelf te trainen

Groepstraining

effectieve en efficiënte trainingen

Boutique personal training voor Weesp

Heerlijk! Het is zaterdag middag. De kids zijn (eindelijk) bij MHC Weesp voor hockey. Op dit soort momenten kun je eindelijk een momentje voor jezelf pakken. Eerst rustig een koffie in je voortuin in de zon en dan húp, een kwartiertje rijden naar de SPORTSCHOOL.


Je hebt een druk leven en wilt vooral alles uit het leven halen: met de kinderen naar Don Bosco, lekker eten bij Restaurant Harmsen, er goed uitzien, allerlei activiteiten afgaan zoals Sluis-en-Bruggenfeest, minstens 1x per jaar naar de zon en zelfs aan de Weesper Triathlon meedoen. 


Een boutique sportschool past perfect bij mensen die INTENS van het leven GENIETEN. Energie hebben, er goed uitzien, gezond zijn en blijven, horen daarbij. Kracht- en fullbody trainingen, zorgen ervoor dat je beter belastbaar bent. Je houding wordt beter en je wordt sterker. Dit komt niet alleen je sportprestaties ten goede, maar het vermindert ook de aanmaak van stresshormonen en je versnelt je stofwisseling. Door frequent te sporten verandert je lichaam. Zo kun je nog meer genieten van dat hapje en een drankje op het terras ;)


Je bent niet voor niets bij deze Lifestyle Gym, want jij bent STERK!

Bezoek STERK Lifestyle Gym vandaag nog en ervaar de voordelen van een boutique fitnessclub

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN uit Weesp

FANTASTISCHE BEGELEIDING

STERK is voor mij echt precies wat ik zoek in een sportschool. Ik woon zelf in Weesp waar de sportschool situatie momenteel belabberd is. Vanuit Weespersluis is het 10 minuten rijden, echt een prima afstand! STERK heeft echt fantastische begeleiding met vakkundige trainers en coaches. Het is er schoon, netjes en goed geregeld. Meer dan genoeg dumbells en apparaten (ook gloednieuw allemaal). Ik ben erg blij met deze ontdekking en zie mijzelf daar niet snel meer vertrekken.
Pim woont in Weesp en traint bij STERK
Pim
FIJNE SFEER en goede trainers 
De fijnste club in het Gooi! De ruimtes zijn smaakvol ingericht met goede materialen, het is er echt schoon en het team is behulpzaam en betrokken. Iedereen kent je bij naam. De sfeer is ontspannen en er is veel ruimte om ongestoord te trainen, en ik hoef niet te wachten om een apparaat te gebruiken.
Danielle 

Kom je, vanuit Weespmet de auto?

Je vindt STERK direct naast de A1. Neem de afslag 6 Naarden-Vesting en je bent zo bij de sportschool. Vanuit Weesp doe je er van deur tot deur ongeveer 10 minuten over. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Je kunt natuurlijk ook binnendoor rijden via de Weesperweg, Mariahoeveweg, Zuidpolderweg, Naarderstraatweg  en Amsterdamsestraatweg.


Of kom je lekker vanuit Weesp fietsen?

Je kunt een mooi stuk langs het water en door de polder fietsen via de Lange Muiderweg, Reaalspolderweg, de Goog en dan de Naarderstraatweg  en Amsterdamsestraatweg. Geniet van de route!

Personal training

Voor wat voor soort personal training kan ik bij STERK terecht?

Afvallen en een strakker lichaam, blessureherstel, betere techniek en een goede basis creëren?

Dat kan middels deskundige personal training.

Bij STERK kun je kiezen uit twee soorten personal training:

1. Sportroutine en resultaat - intensieve begeleiding in kracht- en conditionele training. Dit kan 1-op-1 (SOLO), in tweetallen (DUO) of in een kleine groep van maximaal 3 personen (MULTI).

2. Quick Fix - gespecialiseerde PT om jou van je vervelende pijntjes in elleboog, knie, schouder of rug af te helpen, zodat je vervolgens je vaste trainingsroutine weer kunt oppakken.

Tijdens een Try-Out PT sessie kun jij de gespecialiseerde aanpak ervaren en doen wij kennis op over jouw lichaam, jouw mogelijkheden en jouw persoonlijke doel.

STERK levert maatwerk, dus je kunt rekenen op een efficiënt en doelgericht personal training plan.

Boek nu je Try-Out PT sessie!

Wat maakt personal training bij STERK uniek?

STERK, dat is waar we voor staan!

De gym, de trainingen en coaching zijn erop gericht om jou in je kracht zetten!

STERK Lifestyle Gym is een 'Boutique Fitnessclub' met een GESPECIALISEERD aanbod op gebied van efficiënte en effectieve spier- en krachttraining voor een gezondere en fittere levensstijl!

Elk mens en elk lichaam is UNIEK. Wat voor de één werkt, kan voor de ander juist averechts werken. STERK levert dan ook MAATWERK, gebaseerd op de basiselementen. Jouw plan is jouw persoonlijke plan, passend bij jouw lichaam, jouw doel en jouw mogelijkheden.

We geloven in PERSOONLIJK contact middels face-to-face contact en online coaching. Door deze mix van contactmomenten houden we de ondersteuning zo persoonlijk mogelijk en vormen we een sterk team om samen naar jouw doelen te behalen.

STERK wordt positief beoordeeld op; deskundigheid, high-end materiaal, aandacht voor de mens, sfeer, schoon.

Lees zeker de 70 beoordelingen, met een 4,7 sterren beoordeling.

Boek nu je Try-Out PT!