FITNess Weesp | Vrij trainen & IN Small GROuP WEESP

900m2 high-end BOUTIQUE fitnessruimte 

lees meer


Man traint bij fitnessclub in Weesp

vrij trainen en Groepstraining voor Weesp

Boutique Fitness. Ruim 900m2 high-end fitnessruimte. Laagdrempelig zelfstandig trainen en/of small group training voor Weesp en omstreken. Op slechts 12 minuten met de auto of 28 minuten op de fiets.

Ontsnap aan de waan van de dag en word fit!

We werken op basis van reservering. Hierdoor is er altijd plaats en kun je lekker gefocust trainen. Maak gebruik van de beste kracht-, cardio- en energy toestellen. Oefen je squats en deadlifts in één van de vele rekken en challenge jezelf met efficiënte training uit de STERK app. Je ontvangt 2 coaching sessies van 40 minuten met je Fitness Trainer als je lid wordt bij STERK. Deze tijd kun je perfect inzetten voor een deskundig startadvies en personal training.

Bij jou in de buurt! Sport in Weesp

STERK Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

circuit training

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Cardio training

Sporten Weesp bij boutique fitness STERK

Krachttraining

Personal Boutique Fitness begeleiding

Persoonlijke fitness begeleiding Weesp

Jij als individu staat centraal. We stellen, in een coachingsafspraak, jouw maatwerk trainingsplan op. Dat doen we op basis van je doelstellingen en persoonlijke behoeften. Zo train je in onze sportschool veilig en effectief. Daar word je echt fit van! Dat levert je meer energie en een strakker lichaam op. Spier- en krachtopbouw is ons specialisme. Je kunt rekenen op efficiënte en effectieve full body trainingsschema's. De Fitness Trainers kennen je persoonlijk, weten dat je uit Weesp komt en helpen je graag. Wil je één op één begeleiding, boek dan Personal Training Weesp.

Boutique sportschool STERK

personal training

GUN JEZELF EXCLUSIEVE AANDACHT

groUP TRAINING

TRAIN ONDER BEGELEIDING VAN EEN PERSONAL TRAINER

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN over Fitness vanuit Weesp

 HEERLIJK SCHOON, SUPER SFEER
Super fijne sportschool/boutique, goede begeleiding en een enorme hoeveelheid kennis! Alles is heerlijk schoon en de sfeer is super. Echt een aanrader voor iedereen!
Remi traint vanuit Weesp bij STERK
Remi 

FANTASTISCHE BEGELEIDING

STERK Lifestyle Gym is voor mij echt precies wat ik zoek in een sportschool. Ik woon zelf in Weesp waar de sportschool situatie momenteel belabberd is. Vanuit Weespersluis is het 10 minuten rijden, echt een prima afstand! STERK heeft echt fantastische begeleiding met vakkundige trainers en coaches. Het is er schoon, netjes en goed geregeld. Meer dan genoeg dumbells en apparaten (ook gloednieuw allemaal). Ik ben erg blij met deze ontdekking en zie mijzelf daar niet snel meer vertrekken 😊
Pim woont in Weesp en traint bij STERK
Pim
FIJNE SFEER
De fijnste club in het Gooi! De ruimtes zijn smaakvol ingericht met goede materialen, het is er echt schoon en het team is behulpzaam en betrokken. Iedereen kent je bij naam. De sfeer is ontspannen en er is veel ruimte om ongestoord te trainen, en ik hoef niet te wachten om een apparaat te gebruiken.
Danielle 

De LifeStyle GYm voor Weesp

Heerlijk! Het is zaterdag middag. De kids zijn (eindelijk) bij MHC Weesp voor hockey. Op dit soort momenten kun je eindelijk een momentje voor jezelf pakken. Eerst rustig een koffie in je voortuin in de zon en dan húp, een kwartiertje rijden naar de SPORTSCHOOL.

Je hebt een druk leven en wilt vooral alles uit het leven halen: met de kinderen naar Don Bosco, lekker eten bij Restaurant Harmsen, er goed uitzien, allerlei activiteiten afgaan zoals Sluis-en-Bruggenfeest, minstens 1x per jaar naar de zon en zelfs aan de Weesper Triatlon meedoen. 

Een boutique sportschool past perfect bij mensen die INTENS van het leven GENIETEN. Energie hebben, er goed uitzien, gezond zijn en blijven, horen daarbij.

Kracht- en full body trainingen, zorgen ervoor dat je beter belastbaar bent. Je houding wordt beter en je wordt sterker. Dit komt niet alleen je sportprestaties ten goede, maar het vermindert ook de aanmaak van stresshormonen en je versnelt je stofwisseling. Door frequent te sporten verandert je lichaam. Zo kun je nog meer genieten van dat hapje en een drankje op het terras ;)

Je bent niet voor niets bij deze Lifestyle Gym, want jij bent STERK!

Fitness vanuit Weesp, in 12 min, DIRECT AAN DE A1 - gratis parkeren

Kom je, vanuit Weesp, met de auto?

Je vindt STERK direct naast de A1. Neem de afslag 6 Naarden-Vesting en binnen 1 minuut ben je bij de sportschool. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Je kunt natuurlijk ook binnendoor rijden via de Weesperweg, Mariahoeveweg, Zuidpolderweg, Naarderstraatweg  en Amsterdamsestraatweg.


Of kom je lekker vanuit Weesp fietsen?

Je kunt een mooi stuk langs het water en door de polder fietsen via de Lange Muiderweg, Reaalspolderweg, de Goog en dan de Naarderstraatweg  en Amsterdamsestraatweg. Geniet van de route!