Efficiënt & Effectief trainen | GROEPSLESSEN Weesp

GROEPSLES MET BEGELEIDING VAN EEN PERSONAL TRAINER

Waarom groepslessen?

Met groepslessen bereik je op een super effectieve manier je doelen. Met elkaar trainen is motiverend en helpt bij het behouden van je trainingsritme. De trainer focust op je houding en techniek, helpt je waar nodig, en pusht je om steeds het maximale uit je training te halen.

Groepsles is er voor ieder niveau. Beginnende (kracht-)sporters uit Weesp adviseren we te starten met Fitness Circuit. Hier kunnen we je huidige trainingsvaardigheden en - beperkingen analyseren en krijg je de aandacht die nodig is voor een goede en veilige start.

Alle groepslessen duren 45 minuten. Er wordt getraind in groepen van maximaal 12 deelnemers. Iedereen krijgt hierdoor de juiste aandacht. Alle trainers hebben een eigen specialistische achtergrond en geven training volgens de gedeelde STERK visie.

Vrouw uit Weesp doet een groepsles

De STERK-visie op TRAINEN

45 MINUTEN TRAINING  bij Sterk Lifestyle Gym | Train snel en effectief

45 minuten training

Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint, heb je een effectieve work-out gedaan. Bij STERK duren de groepslessen 45 minuten. We trainen in vaste training formats waardoor je oefeningen herkent en dus sneller progressie boekt. Je bent verzekerd van ervaren en enthousiaste trainers die je tijdens de 45 minuten groepslessen optimaal begeleiden voor MAXIMAAL resultaat.
STERK Lifestyle Gym | Train effectief en efficiënt voor ieder doel

Train full body

Wij geloven in Full Body work-outs. Wanneer je een druk en vol leven leidt, is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen. Je pakt met een paar oefeningen alle grote spiergroepen aan. Zo verbeter je je techniek en bereik je in korte tijd je trainingsdoelstellingen. We maken maatwerk full body trainschema's. Alle groepslessen zijn Full Body. Zo weet je zeker dat je optimaal traint.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Train Mind en Muscle

Als je niet actief aan spiermassa werkt, neemt deze af. Mind Muscle connectie is de koppeling tussen je gedachten en je bewegingen. Als je deze connectie op een goede manier toepast, wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt. Bij STERK werken we met vaste training formats waarin je oefeningen herhaalt en beter uit gaat voeren. Zo voorkom je blessures en boek je betere resultaten. Dat wil je!

Een greep uit de groepslessen

We gebruiken fitnesscircuittoestellen bij STERK  Lifestyle Gym

Fitness Circuit

STARTEN MET  SPIERTRAINING

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

STRK Training

KRACHTOPBOUW PROGRAMMA

mensen in de gym aan het sporten

Strength & Condition

KRACHT- EN CONDITIE TRAINING

STERK GYM is uniek in

STERK community, samen trainen, ontspannen en genieten!

Trainingen vanuit visie

Alle trainers worden getraind en begeleid vanuit de STERK visie. Hierdoor zijn jouw trainingen gespecialiseerd, leuk, uitdagend, intensief, motiverend en SUPER effectief! Ervaar het zelf met fitness, circuittraining, HIIT, personal training of groepstraining!

Matrix equipment

Het beste materiaal

Naast professionele begeleiding geloven we in het bereiken van het beste resultaat door het gebruik van het beste materiaal. Bij STERK maak je gebruik TOP merken zoals; Matrix, CrossMax, Concept2, Woodway.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Full body workouts

We geloven in full body trainingen. In een korte tijd, met regelmaat ZEER effectief je hele lichaam trainen. Zo bereik je op een evenwichtige manier je doelstellingen.

Effectieve 45 minuten training

45-minuten trainingen

Jouw tijd is waardevol en komt niet meer terug. Bij STERK ben je verzekerd van het waardevol investeren van jouw kostbare tijd. De trainingen zijn slechts 45-minuten en leveren het MAXIMALE resultaat op. Jij hebt toch ook wel 45-minuten tijd?

Sfeervolle Gym

Persoonlijke aanpak & service

Bij STERK vind je specialisatie, professionaliteit, kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, gelijkgestemden. STERK is geen "gewone" sportschool, maar een "Boutique" sportschool.

Lidmaatschap vanaf 21 jaar

Leeftijd 21+

Bij STERK kom je voor service en kwaliteit. Je traint samen met mensen die vol in het leven staan, een drukke baan of gezin hebben, gezond willen leven en er goed uit willen zien. We bouwen samen met jou zorgvuldig aan de STERK cultuur. 

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
LEER​​​​ TECHNIEK
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
bouw spierKRACHT
STERK Lifestyle Gym | Werk aan Mobiliteit
werk aan mobiliteit
STERK Lifestyle Gym | Werk aan conditie
werk aan conditie

Daarom Groepslessen voor Weesp

Heerlijk! Het is zaterdag middag. De kids zijn (eindelijk) bij MHC Weesp voor hockey. Op dit soort momenten kun je eindelijk een momentje voor jezelf pakken. Eerst rustig een koffie in je voortuin in de zon en dan húp, een kwartiertje rijden naar de SPORTSCHOOL.

Je hebt een druk leven en wilt vooral alles uit het leven halen: met de kinderen naar Don Bosco, lekker eten bij Restaurant Harmsen, er goed uitzien, allerlei activiteiten afgaan zoals Sluis-en-Bruggenfeest, minstens 1x per jaar naar de zon en zelfs aan de Weesper Triathlon meedoen. 

Een boutique sportschool voor Weesp past perfect bij mensen die INTENS van het leven GENIETEN. Energie hebben, er goed uitzien, gezond zijn en blijven, horen daarbij.

Kracht- en full body trainingen, zorgen ervoor dat je beter belastbaar bent. Je houding wordt beter en je wordt sterker. Dit komt niet alleen je sportprestaties ten goede, maar het vermindert ook de aanmaak van stresshormonen en je versnelt je stofwisseling. Door frequent te sporten verandert je lichaam. Zo kun je nog meer genieten van dat hapje en een drankje op het terras ;)

Je bent niet voor niets bij deze Lifestyle Gym, want jij bent STERK!

BIJ STERK TRAIN JE COMMITED EN FLEXIBEL

Ervaar de voordelen van een boutique sportschool

Kom je, vanuit Weesp, met de auto?

Je vindt STERK direct naast de A1. Neem de afslag 6 Naarden-Vesting en binnen 1 minuut ben je bij de sportschool. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Je kunt natuurlijk ook binnendoor rijden via de Weesperweg, Mariahoeveweg, Zuidpolderweg, Naarderstraatweg  en Amsterdamsestraatweg.


Of kom je lekker vanuit Weesp fietsen?

Je kunt een mooi stuk langs het water en door de polder fietsen via de Lange Muiderweg, Reaalspolderweg, de Goog en dan de Naarderstraatweg  en Amsterdamsestraatweg. Geniet van de route!

Groepslessen

Waarom kiezen zoveel mensen voor groepslessen?

Tijdens groepslessen, in kleine groep, krijg je vergelijkbare begeleiding als bij Personal Training, maar deel je de kosten met de groep.

Bovendien krijg je bij het trainen met een kleine groep positieve prikkels uit de groep. Elkaar motiveren, plezier hebben en samen een prestatie neerzetten horen daarbij.

Groepslessen zijn dus IDEAAL indien je op zoek bent naar:
* Persoonlijke aandacht
* Motivatie vanuit de groep
* Plezier met de groep
* Gedeelde kosten

Ervaar het zelf. Boek nu je Try-Out!

Wat is uniek aan de groepslessen bij STERK?

Bij de groepslessen bij STERK bereik je optimaal resultaat in een korte tijd.

Groepslessen bij STERK zijn gebaseerd op onderstaande visie:

* 45 minuten - Alle groepslessen duren 45 minuten. Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint, heb je een effectieve training gedaan.
* Full Body - Wanneer je een druk en vol leven leidt, is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen.
* Mind Muscle - Door te trainen met een goede koppeling tussen je gedachten en je bewegingen wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt.

Naast bovenstaande visie ervaar je bij STERK; boutique fitness, 900 m2 high end fitnessruimte, persoonlijk en ongedwongen en flexibele contracten al vanaf 1 maand.

Lees nu de reviews https://g.page/STERKgym?share