Efficiënte & Effectieve training | GROEPSLESSEN Almere

ALTIJD ONDER BEGELEDING VAN EEN PERSONAL TRAINER

bekijk LESSEN

GROEPSlessen! Een perfecte keuze

Met groepslessen bereik je op een super effectieve manier je doelen. Samen trainen is motiverend en helpt bij het behouden van je trainingsritme. De trainer focust op je houding en techniek, helpt je waar nodig, en pusht je om steeds het maximale uit je training te halen.

Groepsles is er voor ieder niveau. Beginnende (kracht-)sporters uit Almere adviseren we te starten met Fitness Circuit. Tijdens deze training kunnen we je huidige trainingsvaardigheden en - beperkingen analyseren en krijg je de aandacht die nodig is voor een goede en veilige start.

De groepslessen duren 45 minuten. De groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers. Hierdoor krijgt iedereen de juiste aandacht. Alle trainers hebben een eigen specialistische achtergrond en geven training volgens de gedeelde STERK visie.

onze visie


DOE EEN try-out
Verschillende mensen uit Almere doen groepslessen bij STTERK

groepslessen opties

We gebruiken fitnesscircuittoestellen bij STERK  Lifestyle Gym

Fitness Circuit

STARTEN MET SPIERTRAINING

mensen in de gym aan het sporten

sTRENGTh & CONDITION

KRACHT- EN CONDITIE TRAINING

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

STRK Training

KRACHTOPBOUW PROGRAMMA

De STERK-visie op TRAINEN

45 MINUTEN TRAINING  bij Sterk Lifestyle Gym | Train snel en effectief

45 min Groepsles

Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint, heb je een effectieve work-out gedaan. Bij STERK duren de groepslessen 45 minuten. We trainen in vaste training formats waardoor je de  oefeningen herkent en dus sneller progressie boekt. Je bent verzekerd van ervaren en enthousiaste trainers die je tijdens de 45 minuten groepslessen optimaal begeleiden voor MAXIMAAL resultaat.
STERK Lifestyle Gym | Train effectief en efficiënt voor ieder doel

full body

Alle groepslessen zijn Full Body. Daar geloven we in. Wanneer je een druk en vol leven leidt, is een full body training de 'perfecte manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen. Je pakt met een paar oefeningen alle grote spiergroepen. Zo verbeter je je techniek en bereik je in korte tijd je doelstellingen. We maken maatwerk full body trainschema's. Zo weet je zeker dat je optimaal traint.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Mind Muscle

Als je niet actief aan spiermassa werkt, neemt deze af. Mind Muscle connectie is de koppeling tussen je gedachten en je bewegingen. Als je deze connectie op een goede manier toepast, wordt de contractie in je spieren beter. Hierdoor neemt je spieractivatie toe. Bij STERK werken we met vaste training formats waarin je oefeningen herhaalt en beter uit gaat voeren. Zo voorkom je blessures en boek je betere resultaten. Dat wil je!

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
LEER TECHNIEK
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
bouw spierKRACHT
STERK Lifestyle Gym | Werk aan Mobiliteit
werk aan​​​​ mobiliteit
STERK Lifestyle Gym | Werk aan conditie
werk aan conditie

STArt met EEN TRY-OUT VOOR €15,-

Wat leuk dat je overweegt om, vanuit Weesp, bij ons te trainen!

Met een TRY-OUT van €15,- kun je maar liefst 2 groepslessen meedoen!

Je ontvangt €15,- korting op je inschrijfkosten wanneer je binnen 2 weken, na je TRY-OUT, een lidmaatschap afsluit. Je kunt vanaf 21 jaar lid worden. We adviseren je graag in een persoonlijk gesprek over de startmogelijkheden voor groepslessen bij STERK.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

deze boutique groepslessen zijn anders. Wat klanten zeggen.

 IK HEB MEER ENERGIE
Trainen is eindelijk een vast onderdeel van mijn leven geworden sinds ik meedoe met de groepstrainingen van STERK. Ik wissel conditie en krachttrainingen af. De kleine groepen zijn fijn en trainers geven veel persoonlijke aandacht. Ik ben sterker geworden, zit lekkerder in mijn lichaam, heb meer energie en ben productiever.
Marie Louise - 54
AANRADER OM FIT TE BLIJVEN
Hele fijne gym met enthousiaste medewerkers, staan je altijd te woord en helpen je waar nodig, soms zelfs als ik denk dat ik het goed doe, corrigeren ze me en geven me advies voor een betere houding. Na het sporten een kop koffie of even de sauna in, alles is mogelijk en heel lekker! Zeker aan te raden om hier aan je doelen te werken of gewoon fit te blijven.
Michelle - 34
FIJNE SFEER
De fijnste club in het Gooi! De ruimtes zijn smaakvol ingericht met goede materialen, het is er echt schoon en het team is behulpzaam en betrokken. Iedereen kent je bij naam. De sfeer is ontspannen en er is veel ruimte om ongestoord te trainen, en ik hoef niet te wachten om een apparaat te gebruiken.
Danielle - 37

Groepslessen Almere Poort

Almere Poort ligt prachtig aan het water en het bos. Almere Poort heeft een mooi strand en een prachtige jachthaven die samen een scala aan watersportmogelijkheden bieden. Het stadsdeel ligt aan de A6. 

Aangezien Almere Poort direct aan de A6 ligt kun je naast naar ZOO Almere Jungle of naar de Kemphaan perfect naar de groepslessen van STERK.

Je hoeft alleen de A6 op, dan op de A1 naar Amersfoort, maar LET OP, je moet er direct bij de eerste afslag Naarden-Vesting weer af.

Groepslessen Almere Haven

De wijken in Almere Haven ogen "dorps" met ontelbare hofjes. Almere Haven staat bekend om de prachtige Havenkom, de vele watersport mogelijkheden en rust en natuur in het Waterlandsebos en Kromslootpark. En vergeet het drie-daagse Havenfestival niet.

Naast watersporten en wandelen in de natuur kun je perfect vanuit Almere Haven bij sportschool STERK trainen. Ook Almere Haven ligt aan de A6. Ga die even op, pak de A1, ga er direct af bij eerste afslag Naarden-Vesting en je bent er.

Groepslessen Almere Centrum

De naam zegt het al. Het centrum van Almere met de vele winkels om lekker te shoppen, horeca voor een drankje en een hapje en uitgaansgelegenheden om evenementen te bezoeken. Denk aan de Floriade Expo 2022 bij het Weerwater.

Almere centrum ligt dicht bij de A6 en de Hollandse Brug. Je bent dus zo bij STERK. Eén tip, probeer minimaal hoe het is om de "boutique" groepslessen bij STERK te volgen. STERK is echt anders, TRY-OUT!

Beste groepslessen Almere

STERK is echt de beste sportschool voor Almere en omstreken.

TRY-OUT!

Zie de lovende reviews (4,7-sterren beoordeling) op Google Business Profile. Veel gebruikte woorden zijn; professionele trainingen, ruim, het beste materiaal, gemoedelijke sfeer, schoon, netjes, rustig enz.

Meedoen is ervaren.

BIJ STERK TRAIN JE COMMITED EN FLEXIBEL

Ervaar de voordelen van een boutique sportschool

Je route vanuit Almere. Direct aan de a1, gratis parkeren.

Kom je, vanuit Almere, met de auto?

Je vindt STERK direct aan de A1. Via de A6 en de A1 ben je in een flits bij STERK.

Neem de eerste afslag 6 Naarden-Vesting en binnen 1 minuut, na de afslag, ben je bij de sportschool.

Je kunt gratis voor de deur parkeren. 

Groepslessen

Waarom kiezen zoveel mensen voor groepslessen?

Tijdens groepslessen, in kleine groep, krijg je vergelijkbare begeleiding als bij Personal Training, maar deel je de kosten met de groep.

Bovendien krijg je bij het trainen met een kleine groep positieve prikkels uit de groep. Elkaar motiveren, plezier hebben en samen een prestatie neerzetten horen daarbij.

Groepslessen zijn dus IDEAAL indien je op zoek bent naar:
* Persoonlijke aandacht
* Motivatie vanuit de groep
* Plezier met de groep
* Gedeelde kosten

Ervaar het zelf. Boek nu je Try-Out!

Wat is uniek aan de groepslessen bij STERK?

Bij de groepslessen bij STERK bereik je optimaal resultaat in een korte tijd.

Groepslessen bij STERK zijn gebaseerd op onderstaande visie:

* 45 minuten - Alle groepslessen duren 45 minuten. Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint, heb je een effectieve training gedaan.
* Full Body - Wanneer je een druk en vol leven leidt, is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen.
* Mind Muscle - Door te trainen met een goede koppeling tussen je gedachten en je bewegingen wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt.

Naast bovenstaande visie ervaar je bij STERK; boutique fitness, 900 m2 high end fitnessruimte, persoonlijk en ongedwongen en flexibele contracten al vanaf 1 maand.

Lees nu de reviews https://g.page/STERKgym?share