STERK Lifestyle gym | De #1 sportschool Muiden

BOUTIQUE FITNESSCLUB

Gym in de buurt Muiden

'BOUTIQUE' SPORTSCHOOL VOOR MUIDEN

Kom net als vele anderen uit Muiden trainen bij Boutique sportschool STERK.

Geniet van de boutique-ervaring; hoogwaardige trainers, trainingen vanuit visie, small group trainingen, full-body trainingen, trainingen van 45 min, 900 m2 high-end fitnessruimte, persoonlijk & ongedwongen, schoon en rustig. STERK is gespecialiseerd in persoonlijke groepstraining en fitnessbegeleiding voor spier- en krachtopbouw. Je kunt de sportschool vanuit het centrum van Muiden in slechts 10 minuten met de auto bereiken. STERK ligt aan de A1 en je kunt er gratis parkeren. Wil je meer energie krijgen, fitter, sterker of gespierder worden? 

Bij STERK vind je de allerbeste (small) groeps trainingen. Daarnaast kun je ontspannen en genieten van barista koffie en eiwitshakes in de lounge. Sporten vanuit Muiden is nog nooit zo leuk en effectief geweest!

Sportschool STERK is uniek in

STERK community, samen trainen, ontspannen en genieten!

Trainingen vanuit visie

Alle trainers worden getraind en begeleid vanuit de STERK visie. Hierdoor zijn jouw trainingen gespecialiseerd, leuk, uitdagend, intensief, motiverend en SUPER effectief! Ervaar het zelf met BEGELEIDT fitness, OF SMALL GROUP circuittraining !

Matrix equipment

High-end fitness apparatuur

Naast professionele begeleiding geloven we in het bereiken van het beste resultaat door het gebruik van het beste materiaal. Bij STERK maak je gebruik het BESTE fitness apparatuur van onder andere; Matrix, CrossMax, Concept2, Woodway.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Full body workouts

We geloven in full body trainingen. In een korte tijd, met regelmaat ZEER effectief je hele lichaam trainen. Zo bereik je op een evenwichtige manier je doelstellingen. 

Effectieve 45 minuten training

45-minuten LESSEN

Jouw tijd is waardevol en kun je maar één keer besteden. Bij STERK ben je verzekerd van het waardevol investeren van je kostbare tijd. De trainingen zijn slechts 45 minuten en leveren het MAXIMALE resultaat op. Jij hebt toch ook altijd wel 45 minuten tijd?

Sfeervolle Gym

Persoonlijke aanpak & service

Bij STERK vind je specialisatie, professionaliteit, kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, gelijkgestemden. STERK is geen "gewone" sportschool, maar een "Boutique" sportschool.

Lidmaatschap vanaf 21 jaar

Leeftijd 21+

Bij STERK kom je voor service en kwaliteit. Je traint samen met mensen die vol in het leven staan, een drukke baan of gezin hebben, gezond willen leven en er goed uit willen zien. We bouwen samen met jou zorgvuldig aan de STERK cultuur. 

Aanbod voor jou uit Muiden, STERK is maar 11 min. rijden en ligt direct aan de A1, je kunt gratis voor de deur parkeren

900 m2 boutique fitness in Muiden

OPEN GYM

EXCLUSIEF ZELF TRAINEN in 900m2

Mensen in small groepstraining voor Nederhorst den Berg

GROUP TRAINING

TRAIN MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Personal Training Muiden

FOCUS OP JOUW DOELEN

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Werkwijze

START MET EEN DOEL

ANDERS DAN ANDERE SPORTSCHOLEN! DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN UIT MUIDEN;

 ONGEDWONGEN SFEER

Recentelijk ben ik bij STRK begonnen omdat het vanuit Muiden het best bereikbaar is en daar ben ik nog elke keer blij mee! Naast de zeer ongedwongen sfeer en benadering moet ik absoluut benadrukken dat de uitrusting subliem is. Veel apparaten en dumbbell sets zijn dubbel of drie-dubbel uitgevoerd, maar het is met name de variëteit die mij aanspreekt. Persoonlijk vind ik VRIJ FITNESS het prettigst, maar er zijn voldoende klassen voor diegene die liever in een groepje sporten. Een absolute aanrader!

Review Maarten Schuiling
Maarten

GOED INGERICHTE GYM

Sterk is een goed ingerichte gym met een prettige sfeer. Vanuit Muiden 10 minuutjes. Voldoende keuze in groepstrainingen, via een app makkelijk aan- en afmelden voor de trainingen. Wel veel wisselingen van trainers gehad. Maar toch lukt het steeds weer goede trainers te vinden, die je uitdagen, motiveren en begeleiden. Het is niet nodig een drempel te voelen om te starten met trainen, je kunt op alle niveaus instappen. En het is een plek waar je je op je gemak voelt.
Erica uit Muiden traint bij sportschool STERK

Erica

VANUIT MUIDEN BEN JE ER ZO

Ja, ik had last van zogenoemd ‘sportschool-vrees’, maar die was hier na de eerste small group training volledig verdwenen. Fijne, aanmoedigende en professionele begeleiding, handig reserveersysteem en wát een prettige sfeer… Sterker, bewuster en beter in balans sinds ik hier 2x per week afwisselend een rondje ‘Strength and Condition’ of STRK training mee draai. Een mooie aanvulling op m’n roeitrainingen. In drie kwartier een opgeladen batterij en vanuit Muiden ben je er zó. Blij dat ik de drempel over ben… Isabella (45) ~ Muiden
Isabella uit Muiden traint bij sportschool STERK

Isabella

Kom je, vanuit Muidenmet de auto?

Je kunt bijna met je ogen dicht naar STERK rijden, zo recht toe recht aan is de route. Kies voor één van de routes; 1. Zuidpolderweg, Naarderstraatweg en Amsterdamsestraatweg of 2. Weesperweg, Mariahoeveweg, Papelaan en A1. Bij de 2e afslag kun je er al af,  dat is Naarden-Vesting.  STERK zit aan de A1, dus je bent er. Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Nu ga je genieten van aan een perfect uitgebalanceerde training bij Boutique sportschool STERK. 

Kom je op de fiets?

Wat een goed idee! Waarschijnlijk heb je de route bekeken, want die is super. Met uitzicht op Muiderslot fiets je via de Noordpolderweg naar de Dijkweg. Je fiets door Muiderberg en dan over de IJsselmeerweg door de prachtige natuur. Geniet van de route naar STERK en van de training! 


FAQ Sportschool Muiden

Wat maakt STERK de unieke Boutique sportschool?

Een BOUTIQUE sportschool is een sportschool met een gespecialiseerde trainingsbeleving.

Je gaat naar een boutique sportschool voor kwaliteit, sfeer, aandacht en gelijkgestemden.

Een boutique sportschool past perfect bij mensen die INTENS van het leven GENIETEN. Energie hebben, er goed uitzien, gezond zijn en blijven, horen daarbij.

Bij een boutique sportschool realiseer je deze doelen en ontsnap je even uit de dagelijkse drukte.

STERK is DE boutique sportschool voor Muiden.

Lees onze reviews om een goed beeld te krijgen van wat onze community waardeert aan STERK.

STERK is uniek in:
* 900 m2 high-end fitnessruimte
* Gespecialiseerd in fitness, HIIT, Small Group Trainingen, Bokszak training
* Leeftijd +21 (community van gelijkgestemden)
* Boutique uitstraling, sfeer en interieur
* Plezier voor ieder niveau (make it fun for everyone!)
* Trainen op reservering
* Gemak (in de buurt en reserveren, bestellen en coaching via de STERK-app)
* Persoonlijk
* Ongedwongen
* Schoon
* Rustig
* Small Group Trainingen van 45 minuten (weinig tijd & optimaal resultaat)
* STERK opgeleide trainers met aandacht voor jou
* Trainingen vanuit visie
* Uitgebalanceerde fullbody trainingen, inclusief de muziek
* Transparant kostenmodel
* Gratis parkeren
* Aan de A1

Door bovenstaande combinatie van BOUTIQUE en UNIEK komen mensen in een straal van 15km om Naarden, inclusief Muiden en mensen die van Oost naar West over de A1 rijden bij STERK trainen.

Ervaar NU zelf de unieke boutique ervaring. Try-Out!

Waarom is krachttraining zo goed voor je?

Krachttraining is het versterken van het lichaam door middel van oefeningen met gewichten.

Maar waarom is krachttraining eigenlijk zo goed voor je?

Door krachttraining en fitness zet je een aantal processen in je lichaam op gang, die je helpen bij het FITTER voelen en het AFVALLEN.

Actief werken aan spiermassa versnelt namelijk de stofwisseling. Je verbrandt onder andere meer vet, niet alleen TIJDENS de training, maar ook nog uren NA de training. In rust gebruiken je spieren nog steeds energie en daarvoor moet je lichaam voedingsstoffen verbranden. Het hebben van meer spiermassa maakt je hele lichaam STERKER, waardoor je pijn bij beweging en belasting kunt voorkomen. Ook geven sterkere spieren je een betere HOUDING en een STRAKKER lichaam.
Daarnaast maken spieren insulinereceptoren aan en dat helpt bij het verlagen van een hoog insulinegehalte in het bloed.

En natuurlijk is beweging goed voor je GEEST, je HUMEUR en je EIGENWAARDE.