Boutique Groepslessen Bussum | efficiënt & Effectief fit en sterk worden en blijven

SPORT ALTIJD ONDER BEGELEDING VAN EEN PERSONAL TRAINER

De voordelen van groepslessen bij STERK

Groepslessen zijn een super effectieve manier om te 'leren' trainen. Met elkaar trainen is motiverend en helpt bij het behouden van een trainingsritme. De trainer focust op je houding en techniek, helpt je waar nodig, en pusht je om steeds het maximale uit je training te halen. Er is groepsles voor elk niveau. We adviseren beginnende (kracht-)sporters te starten met Fitness Circuit. Hier kunnen we je huidige trainingsvaardigheden en beperkingen goed analyseren en krijg je de aandacht die nodig is voor een goede en veilige start. De groepslessen duren 45 minuten. Er wordt getraind in groepen van maximaal 12 deelnemers, daardoor krijgt iedereen de juiste aandacht. Alle trainers hebben een eigen specialistische achtergrond en zijn opgeleid om volgens de STERK visie training te geven. 

Vrouw uit Bussum volgt groepsles

Lessen voor beginners en ervaren krachtsporters, in slechts 7 min met de auto vanuit Bussum, DIRECT AAN DE A1 - GRATIS PARKEREN 

We gebruiken fitnesscircuittoestellen bij STERK  Lifestyle Gym

STARTEN met trainen

PROBEER FITNESS CIRCUIT

STERK Lifestyle Gym | Werk aan conditie

Conditie en Kracht

PROBEER STRENGTH & CONDITION 

Groepstraining voor Spier- en krachtopbouw bij STERK

KRACHTOPBOUWPROGRAMMA

PROBEER STRK TRAINING

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
LEER TECHNIEK
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
bouw spierKRACHT
STERK Lifestyle Gym | Werk aan Mobiliteit
werk aan mobiliteit
STERK Lifestyle Gym | Werk aan conditie
werk aan conditie

 onze visie op TRAINEN

45 MINUTEN TRAINING  bij Sterk Lifestyle Gym | Train snel en effectief

45 min Groepsles

Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint, heb je een effectieve work-out gedaan. Bij STERK duren de groepslessen 45 minuten. We trainen in vaste training formats waardoor je oefeningen herkent en sneller progressie boekt. Daarnaast ben je verzekerd van ervaren en enthousiaste trainers die je tijdens de 45 minuten groepslessen optimaal begeleiden voor MAXIMAAL resultaat.
Man heeft goede ervaring met afvallen door krachttraining

TRAIN full body

Wij geloven in Full Body work-outs. Wanneer je een druk en vol leven leidt, is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen. Je pakt alle grote spiergroepen aan met een paar oefeningen. Zo verbeter je je techniek en bereik je in kortere tijd je trainingsdoelstellingen. We maken maatwerk full body trainschema's en ook al onze  groepslessen zijn Full Body. Zo weet je zeker dat je optimaal traint.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Mind Muscle

Wist je dat spiermassa afneemt als je er niet actief aan werkt? Mind Muscle connectie is de koppeling tussen je gedachten en je bewegingen. Als je dat op een goede manier toepast, wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt. Bij STERK werken we met vaste training formats waarin je oefeningen herhaalt en beter uit gaat voeren. Zo voorkom je blessures en boek je betere resultaten. Dat wil je!

Deze sportschool is echt anders, dit ZEGGEN ONZE KLANTEN;

 IK HEB MEER ENERGIE
Trainen is eindelijk een vast onderdeel van mijn leven geworden sinds ik meedoe met de groepstrainingen van STERK. Ik wissel conditie en krachttrainingen af. De kleine groepen zijn fijn en trainers geven veel persoonlijke aandacht. Ik ben sterker geworden, zit lekkerder in mijn lichaam, heb meer energie en ben productiever.
Marie Louise

PERSOONLIJKE SPORTSCHOOL

Persoonlijke sportschool op hoog niveau. Zowel small group training als zelfstandig kunnen trainen met gepassioneerde gekwalificeerde trainers. Voor ieder niveau is er een passende training beschikbaar.
Paul
Paul
FIJNE SFEER
De fijnste club in het Gooi! De ruimtes zijn smaakvol ingericht met goede materialen, het is er echt schoon en het team is behulpzaam en betrokken. Iedereen kent je bij naam. De sfeer is ontspannen en er is veel ruimte om ongestoord te trainen, en ik hoef niet te wachten om een apparaat te gebruiken.
Danielle

Daarom groepslessen voor mensen uit Bussum

Leden vanuit Bussum komen bij STERK om onder andere sterker en fitter te worden.

Hierdoor kunnen ze langer, intenser en blessurevrij hockey-en bij de Gooische Hockeyclub, padellen bij Padelclub Bussum of hardlopen, wandelen of fietsen door de Goois Natuurreservaten Crysbergen, Bussums Bloei of Fransche Kampheide.

Door krachttraining word je sterker, fitter, slanker.

Hierdoor word je sneller en je coördinatie en uithoudingsvermogen verbeteren.

STERK-leden uit Bussum voelen zich ook prettig in bijvoorbeeld het zwembad in het Sportcentrum Zuidzee, aangezien ze strakkere lijnen in hun lichaam hebben door krachttraining.

Natuurlijk bestaat het leven ook uit genieten van onder andere eten en drinken.  Juist door regelmatig te sporten is een hapje en een drankje bij restaurant Soigné, restaurant Therapy of Caribbean Senses geen enkel probleem voor je gezondheid en gewicht.

Door groepslessen kun je intens genieten van het leven!

BIJ STERK TRAIN JE COMMITED EN FLEXIBEL

ervaar de voordelen van een boutique sportschool

Kom je met de auto vanuit Bussum?

Je vindt STERK direct naast de A1. Neem de afslag Naarden-vesting en binnen 1 minuut ben je bij de sportschool. Je kunt voor de deur gratis parkeren. Je kunt natuurlijk ook binnendoor rijden via bijvoorbeeld de Burgemeester Jur. Visserlaan, Meerstraat en Amsterdamsestraatweg.

Kom je vanuit Bussum fietsen?

Mogelijk kun je vanuit Bussum genieten van de prachtige route langs Naarden-vesting. Geniet!

Groepslessen

Waarom kiezen zoveel mensen voor groepslessen?

Tijdens groepslessen, in kleine groep, krijg je vergelijkbare begeleiding als bij Personal Training, maar deel je de kosten met de groep.

Bovendien krijg je bij het trainen met een kleine groep positieve prikkels uit de groep. Elkaar motiveren, plezier hebben en samen een prestatie neerzetten horen daarbij.

Groepslessen zijn dus IDEAAL indien je op zoek bent naar:
* Persoonlijke aandacht
* Motivatie vanuit de groep
* Plezier met de groep
* Gedeelde kosten

Ervaar het zelf. Boek nu je Try-Out!

Wat is uniek aan de groepslessen bij STERK?

Bij de groepslessen bij STERK bereik je optimaal resultaat in een korte tijd.

Groepslessen bij STERK zijn gebaseerd op onderstaande visie:

* 45 minuten - Alle groepslessen duren 45 minuten. Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint, heb je een effectieve training gedaan.
* Full Body - Wanneer je een druk en vol leven leidt, is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen.
* Mind Muscle - Door te trainen met een goede koppeling tussen je gedachten en je bewegingen wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt.

Naast bovenstaande visie ervaar je bij STERK; boutique fitness, 900 m2 high end fitnessruimte, persoonlijk en ongedwongen en flexibele contracten al vanaf 1 maand.

Lees nu de reviews https://g.page/STERKgym?share