STERK | De lifestyle gym | sportschool Blaricum

Try-out


Man doet krachttraining by gym voor Blaricum

DE #1 'BOUTIQUE' SPORTSCHOOL VOOR BLARICUM

Wil je meer energie krijgen, fitter, sterker of gespierder worden? 


Bij STERK vind je persoonlijke groepstraining en fitnessbegeleiding voor spier- en krachtopbouw. In slechts 12 minuten met de auto (gratis parkeren) of 33 minuten fietsen, ben je vanuit het centrum van Blaricum bij de sportschool.  

Bij STERK vind je ruim 900m2 fitnessruimte en prachtige Studio's waar je de allerbeste (small) groepstrainingen en HIIT, HIIT Boxing (boksen) workouts kunt krijgen. Je kunt bovendien heerlijk ontspannen in de sauna en genieten van barista koffie en eiwitshakes in de lounge.Je krijgt training vanuit visie, met een persoonlijke benadering voor OPTIMAAL resultaat. Sporten in het Gooi is nog nooit zo leuk en EFFECTIEF geweest!

bekijk aanbod


Lifestyle gym STERK staat voor

STERK community, samen trainen, ontspannen en genieten!

Trainingen vanuit visie

Een STERKe visie! Alle trainers worden getraind en begeleid vanuit de STERK visie. Hierdoor zijn jouw trainingen gespecialiseerd, leuk, uitdagend, intensief, motiverend en SUPER effectief! Ervaar het zelf met fitness, circuittraining, HIIT of groepstraining!

Matrix equipment

Het beste materiaal

 Je bereikt het beste resultaat door professionele begeleiding en het BESTE materiaal. Bij STERK train je met TOP merken zoals; Matrix, CrossMax, Concept2, Woodway.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Full body workouts

Bij STERK krijg je full body trainingen. In een KORTE TIJD, met regelmaat ZEER effectief je hele lichaam trainen. Zo bereik je op een evenwichtige manier je doelstellingen.

Effectieve 45 minuten training

45-minuten trainingen

Jouw tijd is waardevol en komt niet meer terug. Bij STERK investeer je jouw kostbare tijd op de meest waardevolle manier. De trainingen zijn slechts 45 minuten en leveren het MAXIMALE resultaat op. Jij hebt toch ook wel 45 minuten tijd?

Sfeervolle Gym

INTIMITEIT & service

Bij STERK kom je voor service en kwaliteit. STERK is geen "gewone" sportschool, maar een "Boutique" sportschool. Bij "Boutique" sportschool STERK vind je specialisatie, professionaliteit, kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en gelijkgestemden. 

Lidmaatschap vanaf 21 jaar

Leeftijd 21+

Je traint samen met mensen die vol in het leven staan, een drukke baan en/of gezin hebben, gezond willen leven en er goed uit willen zien. We bouwen samen met jou zorgvuldig aan de STERK cultuur. 

sterk aanbod

Professioneel uitgeruste fitness apparatuur bij STERK voor Blaricum en omtstreken

Fitness
open gym

Groepstraining bij sportschool STERK voor Laren en omstreken

groepstraining

Aanvullend aanbod

Wanneer je lid wordt bij STERK krijg je een Fitness Afspraak met een deskundige Fitness Coach die, samen met jou, op basis van je doelstellingen en persoonlijke behoeften een maatwerk trainplan opstelt.

PERSONAL TRAINING

STERK STUDIO 

HIIT EN BOKSZAKTRAINING

COACHING

Coming Soon!

Speciaal aanbod voor Blaricum!

vanuit blaricum kun je onderstaande verwachten

De Lifestyle Gym voor Blaricum

Het is al vrijdagochtend en er moet nog zo veel gebeuren! Op werk geef je morgen een presentatie, vanavond is er een galerij-opening in Amsterdam en je hebt deze week pas maar één boksles kunnen doen.


Druk druk druk. We hebben het zo druk omdat we alles uit het leven willen halen.

Trainen voor de Gooische Run of het komende tenniscompetitie bij LTV de Bijvanck of BLTC In Between. Lekker eten bij Rust Wat. Met de kinderen naar het Stichtse Strand en hard werken om weer lekker op vakantie te kunnen gaan.


Sporten is echt iets waarvan je wéét dat het je beter, fitter en vrolijker laat voelen dus is het zo belangrijk om toch die tijd vrij te maken voor je training bij de sportschool. Een boutique sportschool past perfect bij mensen die zo ontzettend van het leven GENIETEN.


Kracht- en fullbody trainingen, zorgen ervoor dat je beter belastbaar bent. Je houding wordt beter en je wordt sterker. Dit komt niet alleen je sportprestaties ten goede, maar het vermindert ook de aanmaak van stresshormonen en je versnelt je stofwisseling. Door frequent te sporten verandert je lichaam. Zo kun je nog meer genieten van dat hapje en een drankje na afloop op het terras ;)


Samen met onze STERK opgeleide trainers behaal jij in weinig tijd veel resultaat.

Join de Lifestyle Gym, STERK!

deze sportschool is echt anders, DIT ZEGGEN ONZE KLANTEn:

 HEERLIJKE KRACHTTRAINING
Net een heerlijke krachttraining bij STERK gehad. Heerlijk, intensief, en gecontroleerd getraind. Professionele begeleiding van Robin. Top. Was zeker het ritje, van slechts 15 min, vanuit Blaricum waard.
Review Raymond

Raymond

JE WORDT GEZIEN EN HERKEND

Fijne sportschool, ziet er luxe, ruim en schoon uit van binnen. Altijd persoonlijk ontvangst, je wordt echt gezien en herkend. Leuke en goede instructeurs, ook zeer professioneel. Echt een aanwinst!! En prima aan te rijden vanuit Blaricum.
Nils vanuit Blaricum traint bij sportschool STERK

Nils

VANUIT BLARICUM GOED TE BEREIKEN

Een hele leuke kickboks les gehad. Lekker actief en lekker tempo! Vanuit Blaricum is deze sportschool goed te bereiken. Je bent er zo!

Kim

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

uitproberen?

Probeer hoe het is om vanuit Blaricum bij Boutique sportschool STERK te trainen.

Met de TRY-OUT van €15,- kun je 2 groepstrainingen of 1 keer vrij fitness in de Open Gym uitproberen! Bij STERK kan je vanaf 21 jaar lid worden.

In een persoonlijk gesprek krijg je advies over jouw startmogelijkheden.

Start NU je TRY-OUT en ervaar hoe plezierig en effectief het is om vanuit Blaricum bij STERK aan je doelstellingen te werken!

DE Lifestyle gym voor Blaricum, direct langs de a1

Kom je vanuit Blaricum met de auto?

Rijd vanuit het centrum van Blaricum, langs IJssalon de Hoop over de Naarderweg langs Goois Natuurreservaat Blaricummerheide, naar de A1. Ga de A1 op, richting Amsterdam. Neem de afslag 6 Naarden-Vesting. Je vindt STERK direct naast de A1.  Binnen 1 minuut, vanaf de afslag, ben je bij de sportschool. Je kunt gratis voor de deur parkeren. 


Of kom je lekker op de fiets?

Dat wordt genieten, want het is een mooie route. Je fiets onder andere vanuit het centrum van Blaricum, langs IJssalon de Hoop over de Naarderweg en langs Café restaurant de eendracht Blaricum. Je komt verschillende natuurreservaten tegen, namelijk de Goois Natuurreservaten Tafelbergheide, Bikbergen, - IJzeren Veld, - Vliegheide en - Oud Bussum. Jezelf voor de training warm fietsen en genieten van de natuur is zo gek nog niet.

FAQ Sportschool Blaricum

Waarom is krachttraining zo goed voor je?

Krachttraining is het versterken van het lichaam door middel van oefeningen met gewichten.

Maar waarom is krachttraining eigenlijk zo goed voor je?

Door krachttraining en fitness zet je een aantal processen in je lichaam op gang, die je helpen bij het FITTER voelen en het AFVALLEN.

Actief werken aan spiermassa versnelt namelijk de stofwisseling. Je verbrandt onder andere meer vet, niet alleen TIJDENS de training, maar ook nog uren NA de training. In rust gebruiken je spieren nog steeds energie en daarvoor moet je lichaam voedingsstoffen verbranden. Het hebben van meer spiermassa maakt je hele lichaam STERKER, waardoor je pijn bij beweging en belasting kunt voorkomen. Ook geven sterkere spieren je een betere HOUDING en een STRAKKER lichaam.
Daarnaast maken spieren insulinereceptoren aan en dat helpt bij het verlagen van een hoog insulinegehalte in het bloed.

En natuurlijk is beweging goed voor je GEEST, je HUMEUR en je EIGENWAARDE.

Wat maakt STERK de unieke Boutique sportschool?

Een BOUTIQUE sportschool is een sportschool met een gespecialiseerde trainingsbeleving.

Je gaat naar een boutique sportschool voor kwaliteit, sfeer, aandacht en gelijkgestemden.

Een boutique sportschool past perfect bij mensen die INTENS van het leven GENIETEN. Energie hebben, er goed uitzien, gezond zijn en blijven, horen daarbij.

Bij een boutique sportschool realiseer je deze doelen en ontsnap je even uit de dagelijkse drukte.

STERK is DE boutique sportschool voor Blaricum.

Lees onze reviews om een goed beeld te krijgen van wat onze community waardeert aan STERK.

STERK is uniek in:
* 900 m2 high-end fitnessruimte
* Gespecialiseerd in fitness, HIIT, Small Group Trainingen, Bokszak training
* Leeftijd +21 (community van gelijkgestemden)
* Boutique uitstraling, sfeer en interieur
* Plezier voor ieder niveau (make it fun for everyone!)
* Trainen op reservering
* Gemak (in de buurt en reserveren, bestellen en coaching via de STERK-app)
* Persoonlijk
* Ongedwongen
* Schoon
* Rustig
* Small Group Trainingen van 45 minuten (weinig tijd & optimaal resultaat)
* STERK opgeleide trainers met aandacht voor jou
* Trainingen vanuit visie
* Uitgebalanceerde fullbody trainingen, inclusief de muziek
* Transparant kostenmodel
* Gratis parkeren
* Aan de A1

Door bovenstaande combinatie van BOUTIQUE en UNIEK komen mensen in een straal van 15km om Naarden, inclusief Blaricum en mensen die van Oost naar West over de A1 rijden bij STERK trainen.

Ervaar NU zelf de unieke boutique ervaring. Try-Out!