personal training Naarden | De beste personal trainer in Naarden 

GUN JEZELF DIE EXTRA AANDACHT!

bekijk PT opties


PERSONAL TRAINING IS 100% MAATWERK

Wanneer je besluit om Personal Training te nemen, besluit je om extra te investeren in jezelf. Dat is de beste investering ooit! Wat is jouw doel? Afvallen, een strakker en getraind lichaam, spierkracht opbouwen,  traintechniek leren of blessureherstel? STERK is gespecialiseerd in efficiënte en effectieve krachttraining voor mannen en vrouwen met en zonder trainervaring! Tijdens een adviesgesprek bespreken we hoe we je kunnen helpen. STERK levert altijd maatwerk, we vertalen jouw ambities en geven duurzaam trainadvies!

Personal Training Naarden

PERSONAL TRAINING OPTIES

PT lidmaatschap

vanaf 3 maanden

Er is tijd nodig om jouw doel te behalen. Daarom bieden we PT lidmaatschappen van minimaal 3 maanden. Afhankelijk van jouw wensen kiezen we het lidmaatschap (met of zonder groepstraining) en het aantal keer Personal Training per week. Je ontvangt maatwerk voedingsadvies en bent gebonden aan een Personal Training lidmaatschap van minimaal 3 maanden.

bekijk

PT rittenkaarte​​​​n
kort en flexibel 

Heb je weinig tijd of wil je je niet langdurig aan Personal Training verbinden? Heb je behoefte aan een 'extra push' om je doel te halen of wil je techniek leren? Dan zijn PT rittenkaarten de oplossing! Je ontvangt fysieke training op maat maar bent niet gebonden aan een lidmaatschap. Bij STERK kun je rittenkaarten voor 4 of 8 sessies van 30 of 45 minuten aanschaffen.

bekijk 

blessure

hersteltraject

Heb je last van vervelende pijntjes in je elleboog, knie, schouder of rug? Ben je bij de fysiotherapeut geweest en lijkt het probleem zich maar niet op te lossen? Dan kan krachttraining onder begeleiding van een Personal Trainer helpen. Bij STERK bieden we maatwerk training die je van je pijnklachten af kan helpen. Na 8 PT sessies zul je enorme verbetering merken.
Bekijk
Start met een doel

Stappenplan personal training

1. Kies een Personal Training optie

2. Neem contact met ons op voor gratis advies

3. We plannen een PT intake van 40 minuten met fysieke tests (kosten €35,-)

4. Jouw Personal Training plan wordt uitgewerkt en je trainingen worden ingepland

5. We starten met het gekozen PT traject

6. Samen werken we aan jouw doel voor duurzaam resultaat!

personal training lidmaatschap bevat

Training op maat

Bij STERK ontvang je fysieke training op maat. Dat wil zeggen dat de personal training sessies afgestemd worden op jouw lichaam en wensen. Tijdens de intake bepalen we je doelen en doe je een aantal fysieke tests, vervolgens wordt jouw maatwerk trainplan opgesteld. Personal Training duurt 45 minuten en vindt plaats in de gym. 

Voedingsadvies en coaching

Goed resultaat bereik je door de juiste combinatie van krachttraining en goede voeding. Tijdens jouw PT lidmaatschap zijn er vaste  coaching momenten en heb je toegang tot de Food App. We monitoren je voeding op basis van jouw voedingsadvies, zo krijg je inzicht en grip op je voedingspatroon en boek je betere resultaten.

Personal Training zorgt voor routine en resultaat

TRANSFORMEER JE LICHAAM MET een PERSONAL TRAINING lidmaatschap!

Wil je een fitter en sterker lichaam met meer spierdefinitie? Onder begeleiding van een Personal Trainer train je veilig en effectief. Krachttraining is geschikt voor iedereen, vooral als je ouder wordt is het essentieel om je spiercorset te versterken. Bij STERK bieden we maatwerk, we trainen je fysiek en geven bijpassend voedingsadvies. Met de juiste combinatie van krachttraining en voeding boek je resultaat! Tijdens een intake van 40 mintuten bespreken we hoe je duurzaam gaat trainen en je lichaam kunt transformeren, we bepalen het lidmaatschap inclusief het aantal keer Personal Training in de week. Als je tevreden bent met het advies gaan we starten. De personal training en coaching sessies worden ingepland op vaste tijdstippen en je ontvangt de Food App met maatwerk voedingsadvies. Een PT lidmaatschap duurt minimaal 3 maanden en kan steeds met 3 maanden verlengd worden.

personal training rittenkaart bevat

Training op maat

Bij STERK ontvang je fysieke training op maat. Dat wil zeggen dat de personal training sessies afgestemd worden op jouw wensen. Tijdens de intake bespreken we je doel en laten we je een aantal fysieke tests doen, vervolgens zijn we in staat om maatwerk training op te stellen. De PT sessies duren 30 of  45 minuten en vinden plaats in de gym. 

Solo of Duo training

Jouw doel en budget kunnen een rol spelen. Wil je de volledige focus op jezelf, train dan SOLO en kies voor PT sessies van 30 of 45 minuten. Vind je het leuk om met je partner of vriend(in) te sporten? Train dan in een DUO, deze PT sessies duren altijd 45 minuten, de kosten per persoon liggen lager dan wanneer je alleen traint.

Personal Training Naarden

push jezelf met Personal Training sessies!

Heb je weinig tijd of wil je je niet langdurig aan Personal Training verbinden? Heb je behoefte aan een 'extra push' om je doel te halen, wil je techniek aanleren of tijdelijke ondersteuning bij blessure herstel? Dan zijn PT rittenkaarten de oplossing! Je ontvangt fysieke training op maat en bent niet gebonden aan een lidmaatschap. Bij STERK kun je PT rittenkaarten voor 4 of 8 sessies van 30 of 45 minuten aanschaffen. Je kunt alleen of in DUO trainen, personal training start altijd met een PT intake van 40 minuten per persoon (ook als je in een duo gaat trainen). Het is belangrijk dat we je doel bepalen en een aantal fysieke tests doen, vervolgens kunnen we de maatwerk training opstellen.

blessure hersteltraining

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

herstel sneller van blessures met Personal Training!

Heb je last van vervelende pijntjes in je elleboog, knie, schouder of rug? Ben je bij de fysiotherapeut geweest en lijkt het probleem zich maar niet op te lossen? Dan kan krachttraining onder begeleiding van een Personal Trainer helpen. Bij STERK bieden we maatwerk trainingen die je van je pijnklachten af kunnen helpen. Het gericht sterker maken van 'zwakke spieren' op bepaalde plekken in je lichaam zorgt ervoor dat je lichaam meer in balans komt zodat de pijn kan verdwijnen. Tijdens een PT intake van 40 minuten bespreken we je klachten en laten we je een aantal fysieke tests doen, vervolgens zijn we in staat om een maatwerk trainadvies op te stellen. Afhankelijk van de blessure en je traindiscipline, zul je na 8 Personal Training sessies van 45 minuten al een enorme verbetering merken.

trainen bij STERK

OPEN GYM | VRIJ FITNESS

ZELFSTANDIG TRAINEN

group training

 TRAIN MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

locatie: naarden, direct langs de A1 - gratis parkeren

Personal training

Voor wat voor soort personal training kan ik bij STERK terecht?

Afvallen en een strakker lichaam, blessureherstel, betere techniek en een goede basis creëren?

Dat kan middels deskundige personal training.

Bij STERK kun je kiezen uit twee soorten personal training:

1. Sportroutine en resultaat - intensieve begeleiding in kracht- en conditionele training. Dit kan 1-op-1 (SOLO), in tweetallen (DUO) of in een kleine groep van maximaal 3 personen (MULTI).

2. Quick Fix - gespecialiseerde PT om jou van je vervelende pijntjes in elleboog, knie, schouder of rug af te helpen, zodat je vervolgens je vaste trainingsroutine weer kunt oppakken.

Tijdens een Try-Out PT sessie kun jij de gespecialiseerde aanpak ervaren en doen wij kennis op over jouw lichaam, jouw mogelijkheden en jouw persoonlijke doel.

STERK levert maatwerk, dus je kunt rekenen op een efficiënt en doelgericht personal training plan.

Boek nu je Try-Out PT sessie!

Wat maakt personal training bij STERK uniek?

STERK, dat is waar we voor staan!

De gym, de trainingen en coaching zijn erop gericht om jou in je kracht zetten!

STERK Lifestyle Gym is een 'Boutique Fitnessclub' met een GESPECIALISEERD aanbod op gebied van efficiënte en effectieve spier- en krachttraining voor een gezondere en fittere levensstijl!

Elk mens en elk lichaam is UNIEK. Wat voor de één werkt, kan voor de ander juist averechts werken. STERK levert dan ook MAATWERK, gebaseerd op de basiselementen. Jouw plan is jouw persoonlijke plan, passend bij jouw lichaam, jouw doel en jouw mogelijkheden.

We geloven in PERSOONLIJK contact middels face-to-face contact en online coaching. Door deze mix van contactmomenten houden we de ondersteuning zo persoonlijk mogelijk en vormen we een sterk team om samen naar jouw doelen te behalen.

STERK wordt positief beoordeeld op; deskundigheid, high-end materiaal, aandacht voor de mens, sfeer, schoon.

Lees zeker de 70 beoordelingen, met een 4,7 sterren beoordeling.

Boek nu je Try-Out PT!