Personal Training Naarden | De beste personal trainer in Naarden 

Gun jezelf die extra aandacht!

HET VOORDEEL VAN PERSONAL TRAINING

Personal Training is 100% maatwerk. Jij krijgt de 'meest persoonlijke' behandeling op gebied van fysieke training en lifestyle coaching.

bekijk PT opties

Maak kennis met onze Personal Trainers

FLORIS - Fitness / Personal Trainer & Coach bij STERK
FLORIS
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Floris van der Woude

krachttraining en voeding
Floris is een gepassioneerde trainer met heel wat jaren eigen ervaring aangevuld met professionele opleidingen bij o.a. MILO en Frank den Blanken. Je mag van hem verwachten dat je zeker meer spierdefinitie en spiermassa krijgt.
Anna - Fitness / Personal Trainer & Coach bij STERK
ANNA
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Anna Weijers

krachttraining en voeding
Anna is een zeer ervaren gecontroleerde trainer, zij heeft een aantal keer op het fitnesspodium gestaan en na haar opleidingen bij o.a. MILO en Mobility mag je van haar verwachten dat ze je naar een sterk en evenwichtig lichaam helpt.
SCOTT
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Scott Visser

krachttraining en mylogenics

Scott heeft een achtergrond in de topsport aangevuld met een passie voor krachttraining en gezonde voeding. Hij is opgeleid bij OVERLOAD en van hem mag je zeker verwachten dat je kundig en veilig weer op getraind wordt. 

LINDA
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Linda Altelaar

kracht en conditietraining

Linda is een echte gepassioneerde sporter met hobby's als triatlon en Hyrox. Naast haar jarenlange werkervaring in de sport deed ze een gespecialiseerde PT opleiding voor herstel na kanker. Van haar mag je verwachten dat je (heel) fit wordt!

PERSONAL TRAINING OPTIES

60 Dagen PT transformatietraject

Er is tijd nodig om jouw doel te behalen. Tijdens het Personal training transformatietraject wordt je 60 dagen lang intensief begeleidt bij trainen, voeding en leefstijl. Je gaat patronen doorbreken, afvallen en je lichaam duurzaam transformeren.

30 en 60 minuten sessies

Heb je weinig tijd en train je graag efficiënt met 1 op 1 begeleiding? Wil je een 'extra push' om een doel te halen of in een paar sessies je techniek verbeteren? Met PT rittenkaarten kies je voor fysieke training op maat in PT sessies van 30 of 45 minuten. 

Herstel sneller met PT

Heb je last van vervelende pijntjes in je elleboog, knie, schouder of rug? Ben je bij de fysiotherapeut geweest en lijkt het probleem zich maar niet op te lossen? Dan kan krachttraining onder begeleiding van een Personal Trainer helpen. Bij STERK bieden we maatwerk trainingen die je van je pijnklachten af kunnen helpen. Het gericht sterker maken van 'zwakke spieren' op bepaalde plekken in je lichaam zorgt ervoor dat je lichaam meer in balans komt zodat de pijn kan verdwijnen. Tijdens een PT intake bespreken we je klachten en laten we je een aantal fysieke tests doen, vervolgens zijn we in staat om in overleg met je arts of fysiotherapeut een maatwerk trainadvies op te stellen. Afhankelijk van de blessure ga je na 8 sessies al een enorme verbetering merken.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

bekijk de TRAINMOGELIJKHEDEN BIJ STERK GYM

OPEN GYM bij STERK

ZELF TRAINEN WANNEER HET JE UITKOMT

GROUP TRAINING bij STERK

GROUP TRAINING MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Personal training

Voor wat voor soort personal training kan ik bij STERK terecht?

Afvallen en een strakker lichaam, blessureherstel, betere techniek en een goede basis creëren?

Dat kan middels deskundige personal training.

Bij STERK kun je kiezen uit twee soorten personal training:

1. Sportroutine en resultaat - intensieve begeleiding in kracht- en conditionele training. Dit kan 1-op-1 (SOLO), in tweetallen (DUO) of in een kleine groep van maximaal 3 personen (MULTI).

2. Quick Fix - gespecialiseerde PT om jou van je vervelende pijntjes in elleboog, knie, schouder of rug af te helpen, zodat je vervolgens je vaste trainingsroutine weer kunt oppakken.

Tijdens een Try-Out PT sessie kun jij de gespecialiseerde aanpak ervaren en doen wij kennis op over jouw lichaam, jouw mogelijkheden en jouw persoonlijke doel.

STERK levert maatwerk, dus je kunt rekenen op een efficiënt en doelgericht personal training plan.

Boek nu je Try-Out PT sessie!

Wat maakt personal training bij STERK uniek?

STERK, dat is waar we voor staan!

De gym, de trainingen en coaching zijn erop gericht om jou in je kracht zetten!

STERK Lifestyle Gym is een 'Boutique Fitnessclub' met een GESPECIALISEERD aanbod op gebied van efficiënte en effectieve spier- en krachttraining voor een gezondere en fittere levensstijl!

Elk mens en elk lichaam is UNIEK. Wat voor de één werkt, kan voor de ander juist averechts werken. STERK levert dan ook MAATWERK, gebaseerd op de basiselementen. Jouw plan is jouw persoonlijke plan, passend bij jouw lichaam, jouw doel en jouw mogelijkheden.

We geloven in PERSOONLIJK contact middels face-to-face contact en online coaching. Door deze mix van contactmomenten houden we de ondersteuning zo persoonlijk mogelijk en vormen we een sterk team om samen naar jouw doelen te behalen.

STERK wordt positief beoordeeld op; deskundigheid, high-end materiaal, aandacht voor de mens, sfeer, schoon.

Lees zeker de 70 beoordelingen, met een 4,7 sterren beoordeling.

Boek nu je Try-Out PT!