de beste Personal Trainer Muiderberg

GUN JEZELF DIE EXTRA AANDACHT!

Personal training is 100% maatwerk

Wanneer je besluit om, vanuit Muiderberg, Personal Training te nemen, besluit je om extra te investeren in jezelf. Dat is de beste investering ooit! Wat wordt jouw doel? Afvallen en een strakker lichaam, blessureherstel, betere techniek en een goede basis creëren? Bij STERK kun je 30 of 45 minuten PT sessies krijgen. Je kunt alleen bij ons terecht, of juist samen met je partner, vriend(in), familielid, teamgenoot of collega, het is allemaal mogelijk. Tijdens de PT intake doen we kennis op over jouw lichaam, jouw mogelijkheden en jouw persoonlijke doel. STERK levert maatwerk, dus we vertalen alles naar een efficiënt en doelgericht personal training plan.

Vrouw uit Muiderberg krijgt personal training

ONTDEK PERSONAL TRAINING OPTIES VOOR MUIDERBERG

Personal Training zorgt voor routine en resultaat

PT kan je helpen bij het ontwikkelen van sportroutine

Vind je het fijner om in de sportschool te starten met begeleiding van een Personal Trainer? Dan biedt STERK, voor mensen uit Muiderberg, personal training rittenkaarten, voor sessies van 30 of 45 minuten per keer. Deze sessies zorgen voor sportroutine en resultaat. Fysieke krachttraining, conditionele training of revalidatie ondersteuning. In ieder van deze mogelijkheden draait het om fysieke trainingsbehoefte. Het is mogelijk om 1-op-1 getraind te worden of samen (DUO). Dus wil je alleen bij ons terecht, of juist samen met je partner, vriend(in), familielid, teamgenoten of collega’s, het is allemaal mogelijk.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Blessure herstel door trainen met PT

Heb je al een tijdje last van vervelende pijntjes in je elleboog, knie, schouder of rug? Ben je al bij de huisarts of fysiotherapeut geweest en lijkt het probleem zich, maar niet, of veel te langzaam, op te lossen? Dan is Personal Training een hele goede manier om er mee aan de slag te gaan. Bij STERK hebben we maatwerk trainingsprogramma's ontwikkeld. In overleg met fysiotherapeuten helpen we je van je pijn af. PT rittenkaarten zijn heel geschikt om in korte tijd het trainingsprogramma dat de pijn gaat verhelpen, onder de knie te krijgen, zodat je vervolgens je vaste trainroutine weer op kunt pakken.
voor Spier- en krachtopbouw ga je naar STERK

Transformeer je lichaam met PT

STERK heeft een uiteenlopend aanbod van transformatieprogramma's voor verschillende doeleinden. Het zijn complete plannen, voor mannen en vrouwen, waarin wij ondersteuning en coaching aanbieden op het gebied van gedrag, voeding én training. De verschillende transformatietrajecten hebben ieder een bepaalde basisaanpak. Met de kennis over jouw lichaam, jouw doel en jouw mogelijkheden, dat volgt uit het intakegesprek, wordt de basisaanpak op maat afgestemd.

Start met fitness in de Open Gym

Stappenplan personal training

  • Kies de geschikte Personal Training optie voor jou
  • Neem contact met ons op
  • Een intakegesprek of proeftraining volgt
  • Jouw gekozen Personal Training plan wordt op maat uitgewerkt
  • Jij komt fysiek en mentaal in beweging
  • Samen werken we naar jouw doel toe en boek je resultaat
  • Je nieuwe fitte leefstijl is een feit!

Bekijk trainmogelijkheden, je bent er al in 8 min. VANUIT MUIDERBERG, STERK zit direct aan de A1, en altijd gratis parkeren voor de deur

OPEN GYM

EXCLUSIEF ZELF TRAINEN

GROUP TRAINING

TRAIN MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

STERK is de boutique sportschool voor Muiderberg. Door het unieke, niet doorsnee sportschool concept, komen mensen, die binnen een straal van 15 kilometer wonen of werken, bij STERK trainen. Zo ook vanuit Muiderberg.


Je bent in slechts 8 minuten met de auto en slechts 14 minuten fietsen vanuit het centrum van Muiderberg bij STERK. Dat kan geen drempel zijn!

Als je op de fiets naar STERK komt, fiets je naar de Zeemeeuw en dan langs het IJmeer, Carpool Muiderberg en Gooimeer. Geniet van de route!

Personal training

Voor wat voor soort personal training kan ik bij STERK terecht?

Afvallen en een strakker lichaam, blessureherstel, betere techniek en een goede basis creëren?

Dat kan middels deskundige personal training.

Bij STERK kun je kiezen uit twee soorten personal training:

1. Sportroutine en resultaat - intensieve begeleiding in kracht- en conditionele training. Dit kan 1-op-1 (SOLO), in tweetallen (DUO) of in een kleine groep van maximaal 3 personen (MULTI).

2. Quick Fix - gespecialiseerde PT om jou van je vervelende pijntjes in elleboog, knie, schouder of rug af te helpen, zodat je vervolgens je vaste trainingsroutine weer kunt oppakken.

Tijdens een Try-Out PT sessie kun jij de gespecialiseerde aanpak ervaren en doen wij kennis op over jouw lichaam, jouw mogelijkheden en jouw persoonlijke doel.

STERK levert maatwerk, dus je kunt rekenen op een efficiënt en doelgericht personal training plan.

Boek nu je Try-Out PT sessie!

Wat maakt personal training bij STERK uniek?

STERK, dat is waar we voor staan!

De gym, de trainingen en coaching zijn erop gericht om jou in je kracht zetten!

STERK Lifestyle Gym is een 'Boutique Fitnessclub' met een GESPECIALISEERD aanbod op gebied van efficiënte en effectieve spier- en krachttraining voor een gezondere en fittere levensstijl!

Elk mens en elk lichaam is UNIEK. Wat voor de één werkt, kan voor de ander juist averechts werken. STERK levert dan ook MAATWERK, gebaseerd op de basiselementen. Jouw plan is jouw persoonlijke plan, passend bij jouw lichaam, jouw doel en jouw mogelijkheden.

We geloven in PERSOONLIJK contact middels face-to-face contact en online coaching. Door deze mix van contactmomenten houden we de ondersteuning zo persoonlijk mogelijk en vormen we een sterk team om samen naar jouw doelen te behalen.

STERK wordt positief beoordeeld op; deskundigheid, high-end materiaal, aandacht voor de mens, sfeer, schoon.

Lees zeker de 70 beoordelingen, met een 4,7 sterren beoordeling.

Boek nu je Try-Out PT!