personal training Muiderberg

GUN JEZELF DIE EXTRA AANDACHT!

bekijk PT opties


PERSONAL TRAINING IS 100% MAATWERK

Wanneer je besluit om, vanuit Muiderberg, Personal Training te nemen, besluit je om extra te investeren in jezelf. Dat is de beste investering ooit! Wat wordt jouw doel? Afvallen en een strakker lichaam, blessureherstel, betere techniek en een goede basis creëren? Bij STERK kun je 1-op-1 getraind worden (SOLO), in tweetallen (DUO) of in een kleine groep van maximaal 3 personen (MULTI). Dus wil je alleen bij ons terecht, of juist samen met je partner, vriend(in), familielid, teamgenoten of collega’s, het is allemaal mogelijk.

Tijdens een proef PT-sessie doen we kennis op over jouw lichaam, jouw mogelijkheden en jouw persoonlijke doel. STERK levert maatwerk, dus we vertalen alles naar een efficiënt en doelgericht personal training plan.

Vrouw uit Muiderberg krijgt personal training

Waarom personal training?

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

pijn en blessures verhelpen

Heb je al een tijdje last van vervelende pijntjes in je elleboog, knie, schouder of rug? Ben je al bij de huisarts of fysiotherapeut geweest en lijkt het probleem zich, maar niet, of veel te langzaam, op te lossen? Dan is Personal Training een hele goede manier om er mee aan de slag te gaan. Bij STERK hebben we maatwerk trainingsprogramma's ontwikkeld. In overleg met fysiotherapeuten helpen we je van je pijn af. De Quick Fix PT rittenkaarten zijn heel geschikt om in korte tijd het trainingsprogramma dat de pijn gaat verhelpen, onder de knie te krijgen, zodat je vervolgens je vaste trainroutine weer op kunt pakken.
Personal Training zorgt voor routine en resultaat

sportroutine en resultaat!

Train je liever met intensieve begeleiding van een Personal Trainer? Dan biedt STERK, voor mensen uit Muiderberg, personal training lidmaatschappen, vanaf 3 maanden, die zorgen voor sportroutine en resultaat. Fysieke krachttraining, conditionele training of revalidatie ondersteuning. In ieder van deze mogelijkheden draait het om fysieke training op maat. Het is mogelijk om 1-op-1 getraind te worden (SOLO), in tweetallen (DUO) of in een kleine groep van maximaal 3 personen (MULTI). Dus wil je alleen bij ons terecht, of juist samen met je partner, vriend(in), familielid, teamgenoten of collega’s, het is allemaal mogelijk.

PERSONAL TRAINING OPTIES voor Muiderberg

Quick Fix

Heb je weinig tijd of wil je je niet aan een langdurig traject verbinden? Heb je behoefte aan een extra push om je doel te halen, techniek te leren of wil je blessure hersteltraining? Dan zijn de Quick Fix PT rittenkaarten de oplossing! Bij STERK kun je PT rittenkaarten voor 4 of 8 trainingen van 30 of 45 minuten aanschaffen. 

3 maanden traject

Er is tijd nodig om jouw doel te behalen. Daarom gaan we bij voorkeur uit van een traject van minimaal 3 maanden. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we het aantal trainingen per week bepalen. We bekijken samen hoe lang jouw traject nodig heeft, afhankelijk van jouw doel. Hierbij krijg je gedegen advies over de looptijd.

Solo, duo of multi

Het is mogelijk om 1-op-1 training te volgen of in gezelschap. Jij bepaalt wat je voorkeur heeft, afhankelijk van jouw doel en budget. Wil je volledige focus op jezelf, dan kies je voor Solo PT. Word je gemotiveerd door je omgeving, dan past Duo of Multi PT misschien beter. Op verzoek kunnen wij een trainbuddy aan je koppelen.
Start met fitness in de Open Gym

Stappenplan personal training

  • Kies de geschikte Personal Training optie voor jou
  • Neem contact met ons op
  • Een intakegesprek of proeftraining volgt
  • Jouw gekozen Personal Training plan wordt op maat uitgewerkt
  • Jij komt fysiek en mentaal in beweging
  • Samen werken we naar jouw doel toe en boek je resultaat
  • Je nieuwe fitte leefstijl is een feit!

bekijk andere trainmogelijkheden

OPEN GYM | VRIJ FITNESS

EXCLUSIEF ZELFSTANDIG TRAINEN

group training

TRAINEN MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

in 8 min VANUIT MUIDERBERG, direct Aan de a1 - gratis parkeren

STERK is de boutique sportschool voor Muiderberg. Door het unieke, niet doorsnee sportschool concept, komen mensen, die binnen een straal van 15 kilometer wonen of werken, bij STERK trainen. Zo ook vanuit Muiderberg.


Je bent in slechts 8 minuten met de auto en slechts 14 minuten fietsen vanuit het centrum van Muiderberg bij STERK. Dat kan geen drempel zijn!

Als je op de fiets naar STERK komt, fiets je naar de Zeemeeuw en dan langs het IJmeer, Carpool Muiderberg en Gooimeer. Geniet van de route!

Personal training

Voor wat voor soort personal training kan ik bij STERK terecht?

Afvallen en een strakker lichaam, blessureherstel, betere techniek en een goede basis creëren?

Dat kan middels deskundige personal training.

Bij STERK kun je kiezen uit twee soorten personal training:

1. Sportroutine en resultaat - intensieve begeleiding in kracht- en conditionele training. Dit kan 1-op-1 (SOLO), in tweetallen (DUO) of in een kleine groep van maximaal 3 personen (MULTI).

2. Quick Fix - gespecialiseerde PT om jou van je vervelende pijntjes in elleboog, knie, schouder of rug af te helpen, zodat je vervolgens je vaste trainingsroutine weer kunt oppakken.

Tijdens een Try-Out PT sessie kun jij de gespecialiseerde aanpak ervaren en doen wij kennis op over jouw lichaam, jouw mogelijkheden en jouw persoonlijke doel.

STERK levert maatwerk, dus je kunt rekenen op een efficiënt en doelgericht personal training plan.

Boek nu je Try-Out PT sessie!

Wat maakt personal training bij STERK uniek?

STERK, dat is waar we voor staan!

De gym, de trainingen en coaching zijn erop gericht om jou in je kracht zetten!

STERK Lifestyle Gym is een 'Boutique Fitnessclub' met een GESPECIALISEERD aanbod op gebied van efficiënte en effectieve spier- en krachttraining voor een gezondere en fittere levensstijl!

Elk mens en elk lichaam is UNIEK. Wat voor de één werkt, kan voor de ander juist averechts werken. STERK levert dan ook MAATWERK, gebaseerd op de basiselementen. Jouw plan is jouw persoonlijke plan, passend bij jouw lichaam, jouw doel en jouw mogelijkheden.

We geloven in PERSOONLIJK contact middels face-to-face contact en online coaching. Door deze mix van contactmomenten houden we de ondersteuning zo persoonlijk mogelijk en vormen we een sterk team om samen naar jouw doelen te behalen.

STERK wordt positief beoordeeld op; deskundigheid, high-end materiaal, aandacht voor de mens, sfeer, schoon.

Lees zeker de 70 beoordelingen, met een 4,7 sterren beoordeling.

Boek nu je Try-Out PT!