STERK Lifestyle Gym voor Muiderberg | De #1 Sportschool Muiderberg

DE BOUTIQUE SPORTSCHOOL

VOOR FITNESS EN GROEPSTRAINING

Ontdek vanuit Muiderberg de fijne sfeer in onze ruime en luxueuze gym van 900m2. STERK is voor sporters vanaf 21 jaar. Kom zelf fitnessen of laat je begeleiden tijdens een Small Group Training of Personal Training. Daag jezelf uit met HIIT of Bokszaktraining. Ontspan in de sauna en geniet van goede koffie en eiwitshakes in de lounge. Wil je afvallen en werken aan een sterker en fitter lichaam? STERK is  gespecialiseerd in spier- en krachtopbouw voor een gezonde en fitte levensstijl!

ons aanbod
over ons 
Vrouw geniet van trainen bij sportschool Muiderberg

Sportschool STERK is uniek in

Lidmaatschap vanaf 21 jaar

LEEFTIJD 21+

STERK is voor sporters vanaf 21 jaar. Bij STERK vind je een community van mensen met gelijke mindset. Specialisatie, kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en een fijne sportomgeving zorgen ervoor dat, ook jij vanuit Muiderberg, krachttraining in je leven kunt integreren.  

Sfeervolle Gym

 kwaliteit & SERVICE

Bij STERK vind je kwaliteit. Wij geloven in veilig, effectief en efficiënt trainen. Onze trainers zijn zeer goed opgeleid. We denken altijd met je mee. STERK is geen "gewone" sportschool, maar een "Boutique" sportschool. Je bent verzekerd van een gespecialiseerde beleving.

Effectieve 45 minuten training

45-MINUTEN TRAINING

Jouw tijd is waardevol en komt niet meer terug. Bij STERK ben je verzekerd van ervaren en enthousiaste trainers die je tijdens de 45 minuten groepstrainingen optimaal begeleiden voor MAXIMAAL resultaat.
De effectiefste manier om snel STERK en Fit te worden!

FULL BODY
krachttraining

Wij geloven in Full Body workouts. Wanneer je een druk en vol leven leidt, is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen. Zo bereik je in kortere tijd je trainingsdoelstellingen.

ons aanbod

Sterk Lifestyle Gym | Trainen met aandacht

open gym

Small Group Training bij STERK

small group training

bokszak & hiit studio

Personal Training Naarden

PERSONAL TRAINING

Spieronderhoud voor 60+ bij STERK

60+ training

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

COACHING

DOE EEN TRY-OUT VOOR €15,-

PROBEER VRIJBLIJVEND DE GROEPSTRAININGEN OF OPEN GYM

GROEPSTRAINING EN OPEN GYM ROOSTER

Groepstraining rooster

groepstraining

Vacature Fitness Trainer bij STERK

open gym

Bij ons reserveer je een plek in de Groepslessen en Open Gym, zo garanderen we ruimte en aandacht.

over ons

STERK Lifestyle Gym | Fijne sfeer, persoonlijke aandacht, professionele begeleiding

onze motivatie

Robin en Floor staan aan het roer van STERK. Ze zijn beiden de 40 gepasseerd en weten daarom als geen ander wat voor impact een veeleisende levensstijl op je lichaam heeft. Vooral als je ouder wordt! Het is belangrijk om de roofbouw te stoppen en daar is regelmatige spiertraining onmisbaar bij. Het positieve effect van kracht- en conditietraining gunnen we iedereen. In onze zoektocht naar een sportschool die voldeed aan onze wensen liepen we vast op de 'standaard'. Toen we de kans kregen om een fitnessclub in Naarden te transformeren ontstond STERK Lifestyle Gym. STERK is gebouwd op onze behoeftes en geïnspireerd door succesvolle Boutique Clubs, in London, Berlijn en Amsterdam! Kom de fijne sfeer en energie in onze 'Boutique Sportschool' zelf ervaren, je bent van harte welkom!

DIT ZEGGEN ONZE LEDEN OVER SPORTSCHOOL STERK

These slides will be slide-able on the live version of your page!
IK HEB MEER ENERGIE

Heel fijne sportschool vlak bij Muiderberg. Wisselende groepslessen voor elk niveau en persoonlijke aandacht. Heerlijk ruim van binnen en alles aanwezig om goed te kunnen trainen.

Review Julia

Julia

FIJNE SFEER

Uitstekende, ruim ingerichte gym, op 5 minuten vanuit Muiderberg, aan de rand van Naarden. STRK biedt groepstraining op verschillende niveaus met aandacht voor persoonlijke uitdaging en progressie. Voor individuele training zijn er cardio en fitness apparatuur of losse halters, stangen en racks. Ik train hier met veel plezier sinds 1.5 jaar.

Review Paul

Paul

AANRADER OM FIT TE BLIJVEN
Hele fijne gym met enthousiaste medewerkers, staan je altijd te woord en helpen je waar nodig, soms zelfs als ik denk dat ik het goed doe, corrigeren ze me en geven me advies voor een betere houding. Na het sporten een kop koffie of even de sauna in, alles is mogelijk en heel lekker! Zeker aan te raden om hier aan je doelen te werken of gewoon fit te blijven.
Michelle

Vanuit Muiderberg bij STERK trainen

Leden vanuit Muiderberg komen bij STERK onder andere om sterker en fitter te worden. Hierdoor kunnen ze langer, intenser en blessurevrij genieten van bijvoorbeeld watersporten op het IJmeer, sporten bij SC Muiderberg of fietsen, wandelen of hardlopen langs het IJmeer.


Door krachttraining krijg je ook meer knijpkracht wat het windsurfen, kite-surfen en zeilen op het IJmeer ten goede komt.


STERK-leden uit Muiderberg voelen zich bovendien prettig op strand Muiderberg, aangezien ze strakkere lijnen in hun lichaam hebben door krachttraining.


Natuurlijk bestaat het leven ook uit genieten van eten en drinken.  Juist door regelmatig te sporten is een hapje en een drankje bij de Zeemeeuw, KAFFEE Muiderberg of Hotel-restaurant Het Rechthuis geen enkel probleem voor je gezondheid en gewicht.


Intens genieten van het leven dus!

train Vanuit Muiderberg commited en flexibel

ERVAAR DE VOORDELEN VAN EEN BOUTIQUE SPORTSCHOOL

in 8 min VANUIT MUIDERBERG, direct Aan de a1 - gratis parkeren

STERK is een Boutique gym. Door het unieke, niet doorsnee sportschool concept, komen mensen, die binnen een straal van 15 kilometer wonen of werken, bij STERK trainen. Zo ook vanuit Muiderberg.

Je bent in slechts 8 minuten met de auto en slechts 14 minuten fietsen vanuit het centrum van Muiderberg bij STERK. Dat kan geen drempel zijn!

Als je op de fiets naar STERK komt,  fiets je naar de Zeemeeuw en dan langs het IJmeer, Carpool Muiderberg en Gooimeer. Geniet van de route!

FAQ Sportschool Muiderberg

Wat maakt STERK de unieke Boutique sportschool?

Een BOUTIQUE sportschool is een sportschool met een gespecialiseerde trainingsbeleving.

Je gaat naar een boutique sportschool voor kwaliteit, sfeer, aandacht en gelijkgestemden.

Een boutique sportschool past perfect bij mensen die INTENS van het leven GENIETEN. Energie hebben, er goed uitzien, gezond zijn en blijven, horen daarbij.

Bij een boutique sportschool realiseer je deze doelen en ontsnap je even uit de dagelijkse drukte.

STERK is DE boutique sportschool voor Muiderberg.

Lees onze reviews om een goed beeld te krijgen van wat onze community waardeert aan STERK.

STERK is uniek in:
* 900 m2 high-end fitnessruimte
* Gespecialiseerd in fitness, HIIT, Small Group Trainingen, Bokszak training
* Leeftijd +21 (community van gelijkgestemden)
* Boutique uitstraling, sfeer en interieur
* Plezier voor ieder niveau (make it fun for everyone!)
* Trainen op reservering
* Gemak (in de buurt en reserveren, bestellen en coaching via de STERK-app)
* Persoonlijk
* Ongedwongen
* Schoon
* Rustig
* Small Group Trainingen van 45 minuten (weinig tijd & optimaal resultaat)
* STERK opgeleide trainers met aandacht voor jou
* Trainingen vanuit visie
* Uitgebalanceerde fullbody trainingen, inclusief de muziek
* Transparant kostenmodel
* Gratis parkeren
* Aan de A1

Door bovenstaande combinatie van BOUTIQUE en UNIEK komen mensen in een straal van 15km om Naarden, inclusief Muiderberg en mensen die van Oost naar West over de A1 rijden bij STERK trainen.

Ervaar NU zelf de unieke boutique ervaring. Try-Out!

Waarom is krachttraining zo goed voor je?

Krachttraining is het versterken van het lichaam door middel van oefeningen met gewichten.

Maar waarom is krachttraining eigenlijk zo goed voor je?

Door krachttraining en fitness zet je een aantal processen in je lichaam op gang, die je helpen bij het FITTER voelen en het AFVALLEN.

Actief werken aan spiermassa versnelt namelijk de stofwisseling. Je verbrandt onder andere meer vet, niet alleen TIJDENS de training, maar ook nog uren NA de training. In rust gebruiken je spieren nog steeds energie en daarvoor moet je lichaam voedingsstoffen verbranden. Het hebben van meer spiermassa maakt je hele lichaam STERKER, waardoor je pijn bij beweging en belasting kunt voorkomen. Ook geven sterkere spieren je een betere HOUDING en een STRAKKER lichaam.
Daarnaast maken spieren insulinereceptoren aan en dat helpt bij het verlagen van een hoog insulinegehalte in het bloed.

En natuurlijk is beweging goed voor je GEEST, je HUMEUR en je EIGENWAARDE.