De beste Personal trainer voor Bussum

Gun jezelf die extra aandacht!

Het volgen van personal training in de buurt van Bussum

Personal training in de buurt van Bussum is 100% maatwerk

Wanneer je Personal Training in de buurt van Bussum neemt, investeer je in jezelf. Zeker een goede investering! Samen met de personal trainer bepaal je de aanpak. Wat wordt jouw doel? Wil je afvallen, sterker of strakker worden? Hoe vaak wil je trainen? Tijdens een proeftraining in de buurt van Bussum, ontdek je of de klik er is met de Personal Trainer en wordt er gekeken naar je houding, beweging en de verhoudingen in je lichaam. Is er iets wat extra aandacht nodig heeft? We beginnen meestal met vier personal training sessies volledig ingericht naar jou wensen en doelen. Kom jij trainen bij STERK, DE sportschool voor Bussum? Gevestigd in Naarden, naast Bussum.

Combineer je PT met een professionele gym en groepslessen voor mensen uit Bussum

OPEN GYM

900m2 fitness om heerlijk zelf te trainen

GROUP TRAINING

effectieve en efficiënte trainingen 

MET EEN LIDMAATCHAP IS PERSONAL TRAINING voordeliger, vanuit Bussum makkelijk te bereiken

Rittenkaarten

vanaf
€80

Train in de Open Gym of meedoen met Group Training inclusief persoonlijke intake op de gym.

Lidmaatschappen

vanaf
 €59,95/mnd

Train in de Open Gym of meedoen met Group Training inclusief persoonlijke intake op de gym.

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN uit BUSSUM

 IK HEB MEER ENERGIE
Trainen is eindelijk een vast onderdeel van mijn leven geworden sinds ik meedoe met de groepstrainingen van STERK. Ik wissel conditie en krachttrainingen af. De kleine groepen zijn fijn en trainers geven veel persoonlijke aandacht. Ik ben sterker geworden, zit lekkerder in mijn lichaam, heb meer energie en ben productiever.
Marie Louise
AANRADER OM FIT TE BLIJVEN
Hele fijne gym met enthousiaste medewerkers, staan je altijd te woord en helpen je waar nodig, soms zelfs als ik denk dat ik het goed doe, corrigeren ze me en geven me advies voor een betere houding. Na het sporten een kop koffie of even de sauna in, alles is mogelijk en heel lekker! Zeker aan te raden om hier aan je doelen te werken of gewoon fit te blijven.
Michelle
FIJNE SFEER
De fijnste club in het Gooi! De ruimtes zijn smaakvol ingericht met goede materialen, het is er echt schoon en het team is behulpzaam en betrokken. Iedereen kent je bij naam. De sfeer is ontspannen en er is veel ruimte om ongestoord te trainen, en ik hoef niet te wachten om een apparaat te gebruiken.
Danielle

bezoek STERK Lifestyle Gym en ervaar de voordelen van een Boutique fitnessclub

Kom je met de auto vanuit Bussum?

Je vindt STERK direct naast de A1. Neem de afslag Naarden-vesting en binnen 1 minuut ben je bij de sportschool. Je kunt voor de deur gratis parkeren. Je kunt natuurlijk ook binnendoor rijden via bijvoorbeeld de Burgemeester Jur. Visserlaan, Meerstraat en Amsterdamsestraatweg. Binnen 7 minuten ben je vanuit het centrum van Bussum bij STERK.


Kom je vanuit Bussum fietsen?

Mogelijk kun je vanuit Bussum genieten van de prachtige route langs Naarden-vesting. Geniet!

Personal training

Voor wat voor soort personal training kan ik bij STERK terecht?

Afvallen en een strakker lichaam, blessureherstel, betere techniek en een goede basis creëren?

Dat kan middels deskundige personal training.

Bij STERK kun je kiezen uit twee soorten personal training:

1. Sportroutine en resultaat - intensieve begeleiding in kracht- en conditionele training. Dit kan 1-op-1 (SOLO), in tweetallen (DUO) of in een kleine groep van maximaal 3 personen (MULTI).

2. Quick Fix - gespecialiseerde PT om jou van je vervelende pijntjes in elleboog, knie, schouder of rug af te helpen, zodat je vervolgens je vaste trainingsroutine weer kunt oppakken.

Tijdens een Try-Out PT sessie kun jij de gespecialiseerde aanpak ervaren en doen wij kennis op over jouw lichaam, jouw mogelijkheden en jouw persoonlijke doel.

STERK levert maatwerk, dus je kunt rekenen op een efficiënt en doelgericht personal training plan.

Boek nu je Try-Out PT sessie!

Wat maakt personal training bij STERK uniek?

STERK, dat is waar we voor staan!

De gym, de trainingen en coaching zijn erop gericht om jou in je kracht zetten!

STERK Lifestyle Gym is een 'Boutique Fitnessclub' met een GESPECIALISEERD aanbod op gebied van efficiënte en effectieve spier- en krachttraining voor een gezondere en fittere levensstijl!

Elk mens en elk lichaam is UNIEK. Wat voor de één werkt, kan voor de ander juist averechts werken. STERK levert dan ook MAATWERK, gebaseerd op de basiselementen. Jouw plan is jouw persoonlijke plan, passend bij jouw lichaam, jouw doel en jouw mogelijkheden.

We geloven in PERSOONLIJK contact middels face-to-face contact en online coaching. Door deze mix van contactmomenten houden we de ondersteuning zo persoonlijk mogelijk en vormen we een sterk team om samen naar jouw doelen te behalen.

STERK wordt positief beoordeeld op; deskundigheid, high-end materiaal, aandacht voor de mens, sfeer, schoon.

Lees zeker de 70 beoordelingen, met een 4,7 sterren beoordeling.

Boek nu je Try-Out PT!