Groepslessen Naarden | efficiënt & effectief fit en sterk worden

TRAIN ALTIJD ONDER BEGELEDING VAN EEN PERSONAL TRAINER

Waarom Groepslessen goed zijn

Groepslessen zijn een hele effectieve manier om te 'leren' trainen en je doelen te behalen. Afvallen, sterker of fitter worden of meer energie krijgen? Met Groepslessen ga je die behalen. Met elkaar trainen is motiverend en helpt bij het vasthouden van een trainingsritme. De trainer focust op je houding en techniek, helpt je waar nodig, en pusht je om steeds het maximale uit je training te halen. Er is een groepsles voor elk ervaringsniveau. Beginnende (kracht-)sporters adviseren we te starten met Fitness Circuit. Hier kunnen we je huidige trainingsvaardigheden en beperkingen goed analyseren en krijg je de aandacht die nodig is voor een goede en veilige start. De groepslessen duren 45 minuten en er wordt getraind in groepen van maximaal 12 deelnemers, daardoor krijgt iedereen de juiste aandacht. Alle trainers hebben een eigen specialistische achtergrond, zijn opgeleid om volgens de STERK visie training te geven en kunnen je ook, in Naarden, personal training geven, indien gewenst. 

Groep sporters volgt groepsles in Naarden

Soorten groepslessen in Naarden

We gebruiken fitnesscircuittoestellen bij STERK  Lifestyle Gym

Fitness Circuit

STARTEN MET  SPIERTRAINING

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

STRK Training

KRACHTOPBOUW PROGRAMMA

mensen in de gym aan het sporten

STRENGTH & CONDITION

KRACHT- EN CONDITIE TRAINING

De STERK-visie op TRAINEN

45 MINUTEN TRAINING  bij Sterk Lifestyle Gym | Train snel en effectief

45 min. Groepsles

Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint, heb je een effectieve work-out gedaan. Bij STERK duren de groepslessen 45 minuten, we trainen in vaste training formats waardoor je oefeningen herkent en sneller progressie boekt. Daarnaast ben je verzekerd van ervaren en enthousiaste trainers die je tijdens de 45 minuten groepslessen optimaal begeleiden voor MAXIMAAL resultaat.
STERK Lifestyle Gym | Train effectief en efficiënt voor ieder doel

Full body training

Wij geloven in Full Body work-outs. Wanneer je een druk en vol leven leidt, is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen. Je pakt alle grote spiergroepen aan met een paar oefeningen. Zo verbeter je je techniek en bereik je in kortere tijd je trainingsdoelstellingen. We maken maatwerk full body trainschema's en ook al onze  groepslessen zijn Full Body, dan weet je zeker dat je optimaal getraind wordt.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

Mind Muscle training

Wist je dat spiermassa afneemt als je er niet actief aan werkt? Mind Muscle connectie is de koppeling tussen je gedachten en je bewegingen. Als je dat op een goede manier toepast, wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt. Bij STERK werken  we met vaste training formats waarin je oefeningen herhaalt en beter uit gaat voeren. Zo voorkom je blessures en boek je betere resultaten. Dat wil je!

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
LEER TEC​​​​HNIEK
Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht
bouw spierKRACHT
STERK Lifestyle Gym | Werk aan Mobiliteit
werk aan mobiliteit
STERK Lifestyle Gym | Werk aan conditie
werk aan conditie

Lieke

Hele goede trainers

Ik ben enorm blij met STERK en de onwijs goede trainers! De trainingen hebben een aantal weken lang dezelfde basis, zodat je daar sterker in kan worden en kan groeien, met daarbij een set oefeningen die afwisselend zijn. Er wordt altijd goed op techniek en uitvoering gelet en op opbouw. En..., last but not least, de sfeer bij STERK is top!

Locatie STERK: IN NAARDEN, DIRECT AAN DE A1 - altijd gratis parkeren voor de deur.

Groepslessen

Waarom kiezen zoveel mensen voor groepslessen?

Tijdens groepslessen, in kleine groep, krijg je vergelijkbare begeleiding als bij Personal Training, maar deel je de kosten met de groep.

Bovendien krijg je bij het trainen met een kleine groep positieve prikkels uit de groep. Elkaar motiveren, plezier hebben en samen een prestatie neerzetten horen daarbij.

Groepslessen zijn dus IDEAAL indien je op zoek bent naar:
* Persoonlijke aandacht
* Motivatie vanuit de groep
* Plezier met de groep
* Gedeelde kosten

Ervaar het zelf. Boek nu je Try-Out!

Wat is uniek aan de groepslessen bij STERK?

Bij de groepslessen bij STERK bereik je optimaal resultaat in een korte tijd.

Groepslessen bij STERK zijn gebaseerd op onderstaande visie:

* 45 minuten - Alle groepslessen duren 45 minuten. Als je 45 minuten intensief en met aandacht traint, heb je een effectieve training gedaan.
* Full Body - Wanneer je een druk en vol leven leidt, is een full body training 'de manier' om je hele lichaam ZEER effectief te trainen.
* Mind Muscle - Door te trainen met een goede koppeling tussen je gedachten en je bewegingen wordt de contractie in je spieren beter, waardoor de spieractivatie toeneemt.

Naast bovenstaande visie ervaar je bij STERK; boutique fitness, 900 m2 high end fitnessruimte, persoonlijk en ongedwongen en flexibele contracten al vanaf 1 maand.

Lees nu de reviews https://g.page/STERKgym?share