Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

STERK Lifestyle Gym

Fitness is goed voor je gezondheid

Vind je kracht bij STERK

'Wij zijn er om je te helpen jouw potentieel te ontdekken!

Wanneer je begrijpt wat je doet en waarom, wordt trainen niet alleen aangenamer, maar bereik je ook sneller jouw doelen. Zo word je daadwerkelijk een sporter die zelfverzekerd en zelfstandig kan krachttrainen, waar en wanneer je maar wil.'

het TEAM

ONZE WERKWIJZE

Maatwerk advies van onze coaches

PERSOONLIJKE AANPAK

Wanneer je begint, willen we je graag goed leren kennen tijdens de STERK intake. Hierbij ontdekken we waar je lichamelijk staat en leggen we uit hoe wij te werk gaan. Vervolgens zorgen we ervoor dat jouw aandachtspunten en doelen op je klantenkaart staan, zodat elke trainer je op elk moment kan bijstaan. De intake duurt ongeveer 20 minuten. We doen metingen en geven je persoonlijk trainingsadvies.
45 MINUTEN TRAINING  bij Sterk Lifestyle Gym | Train snel en effectief

45 MINUTEN TRAINEN

Wist je dat je een zeer effectieve en complete workout kunt hebben in slechts 45 minuten? Bij STERK duren de groepslessen altijd maar 45 minuten. We trainen met vaste trainingsformats, waardoor je de oefeningen gaat herkennen en sneller vooruitgang boekt. Bovendien ben je verzekerd van ervaren en enthousiaste trainers die je tijdens de trainingen optimaal begeleiden voor nog betere resultaten.

Man heeft goede ervaring met afvallen door krachttraining

FULL BODY TRAINEN

Wanneer je een hectisch leven leidt, is een full body training dé manier om je hele lichaam op een efficiënte en effectieve wijze te trainen. Je richt je op alle grote spiergroepen met slechts enkele oefeningen, waardoor je dezelfde training regelmatig kunt herhalen. Dit verbetert je techniek en stelt je in staat om sneller je doelstellingen te bereiken. Wij bieden op maat gemaakte full body fitnessschema's.

Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

MIND EN MUSCLE
TRAINEN

De Mind Muscle connectie is de schakel tussen gedachte en spier. Wanneer je beter aanvoelt welke spieren je traint, verbetert de contractie in die spieren, wat leidt tot een toename van spieractivatie en een effectievere spierontwikkeling. Bovendien leer je jouw lichaam beter beheersen, zo krijg je toename van kracht, mobiliteit en balans, terwijl blessures worden voorkomen.

HET TEAM

STERK Lifestyle Gym | Fijne sfeer, persoonlijke aandacht, professionele begeleiding

ROBIN EN FLOOR

Sinds 2018 staan Robin en Floor, partners in zowel business als leven, aan het roer van STERK Lifestyle Gym. Als ondernemers uit het bedrijfsleven en de 40 gepasseerd, hebben zij meer dan wie dan ook ervaren welke impact een veeleisende levensstijl op het lichaam kan hebben, vooral bij het ouder worden. Het is cruciaal om roofbouw te stoppen, en daarbij is regelmatige spiertraining essentieel. Wij gunnen iedereen het positieve effect van functionele krachttraining. Tijdens onze zoektocht naar een sportschool die aan onze wensen voldeed, liepen we steeds tegen de 'standaard' aan. STERK Lifestyle Gym is gecreëerd vanuit de behoefte aan een prettige gym met een professioneel team en een aanbod dat 'echt werkt', wat zorgt voor duurzaam resultaat bij iedereen.