Ieder mens is anders en ieder lichaam is anders. Het is dus niet zo dat er één bepaald trainings- of voedingsschema bestaat dat voor iedereen werkt.
Domweg een schema van internet plukken en volgen werkt meestal niet. Als jij merkt dat je resultaten boekt met dat wat je aan het doen bent… lekker blijven doen! Maar merk je na een tijdje nog steeds geen resultaat? Dan werkt het voor jou dus niet en moet je iets anders gaan proberen. Stop dus met het kijken naar anderen maar leer te luisteren naar jouw lichaam!

Wij willen dat onze klanten leren hoe ze moeten trainen. Dat ze snappen waarom ze iets op een bepaalde manier moeten doen, waar ze hun focus op moeten hebben en dat ze het zelf kunnen blijven toepassen in hun trainingen.

Krachttraining is volgens ons een “transitie” naar het beter functioneren in het dagelijks leven. Fitness is niet het doel, het is een middel om je levensstijl te verbeteren. Wij willen je leren er een levensstijl van te maken. Je bent namelijk je hele leven bezig met je Fit-journey (niet even 3 maanden en klaar), dus je wilt er ook plezier in hebben zodat je het makkelijk kan blijven volhouden en je er niet meer over hoeft na te denken. Dat is gewoon je levensstijl geworden.

Door workouts te combineren met eigen (kracht)training bereik je in onze ogen het beste resultaat. Of je nu kiest voor strenght workouts die vooral gericht zijn op krachttraining en sterker worden, of bij de HIIT en strength & condition ligt de focus naast de kracht ook meer op uithoudingsvermogen en intensiteit. Of mobility waar de focus juist weer ligt op stretchen en flexibiliteit. Kijk (samen met onze trainers en/of fitness coaches) naar wat voor jou het beste werkt!