Sterk Lifestyle Gym | Train met focus en aandacht

STERK Afvallen

MEER ENERGIE EN EEN STRAKKER LICHAAM IN 12 WEKEN?

stop met diëten, verander je levensstijl

wat gaan we doen?

In 12 weken optimaliseren we je mindset, voedings- en beweegpatroon. STERK Afvallen is geen dieet, we leren je met macro's (verhouding vetten, koolhydraten en eiwitten) te werken zodat je bewustere keuzes gaat maken en duurzaam afvalt. Daarnaast helpen we je om krachttraining in je levensstijl te integreren. Regelmatige spiertraining zorgt voor een hogere vetverbranding, een betere houding, je voelt je fitter en krijgt rust in je hoofd! Dus ben klaar om je patronen te doorbreken en het lichaam te creëren waar je blij van wordt?


We werken met groepen van 4 - 8 personen. De groepsdynamiek zorgt ervoor dat je sneller progressie boekt. Het programma bestaat uit 12 kennismodules met intensieve persoonlijke begeleiding van je coach en 4 groepsbijeenkomsten bij STERK Lifestyle Gym. 

inhoud 12 weken programma

Zij gingen je voor

STERK 100% resultaat

100% resultaatgarantie

Bij ons geen twijfel of je je kilo’s kwijtraakt. Velen zijn je voorgegaan en genieten elke dag van hun nieuwe lichaam en levensstijl. Dankzij de besloten community omring je je met gelijkgestemden met hetzelfde doel: het lichaam creëren waar je blij van wordt. Met een persoonlijke coach aan je zijde heb je alle kennis en support in huis om je doel te halen. Doe je wat er van je gevraagd wordt en boek je geen resultaat in 12 weken, dan geven wij, zonder problemen je geld terug!

het PROGRAMMA

12 WEKEN intensieve PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Start met een lichaams-, voedings- en trainanalyse en bepaal je doelen in overleg. Je coach volgt jouw progressie en is beschikbaar via mail en Whatsapp. In de wekelijkse online coaching momenten worden valkuilen getackeld en krijg je extra aandacht waar nodig. Regelmatig trainen is een heel belangrijk onderdeel van het traject, je krijgt een persoonlijk trainadvies dat je zal helpen je doelen sneller te bereiken.

PERSOONLIJK VOEDINGSADVIES

Je krijgt maatwerk voedingsadvies, inclusief voorbeeldmenu's afgestemd op jouw afvaldoel. Er wordt rekening gehouden met je energiebehoefte en het aantal uren dat je sport. Het voedingsadvies is op basis van jouw persoonlijke macro's, oftewel, de hoeveelheid koolhydraten, vetten en eiwitten je nodig hebt om je doel te behalen. Gedurende het traject zullen je macro's aan de hand van je resultaten bijgesteld worden.

Groepsbijeenkomsten EN ONLINE SUPPORT

Groepsdynamiek werkt stimulerend. In de vier gezamenlijke bijeenkomsten is er herkenning bij de deelnemers, we bespreken theorie en praktijkopdrachten en delen tips en tricks. Daarnaast is er een besloten Whatsapp groep waar recepten, successen en moeilijke momenten makkelijk met elkaar gedeeld kunnen worden en omdat je, vaak ook, traint bij STERK ontmoet je elkaar regelmatig in de Gym.

12 kennisMODULES

In 12 weken word je bewuster van je patronen en de rol die voeding daarin speelt. Elke week ontvang je een kennismodule met praktijkopdrachten op gebied van: VOEDING, GEDRAG, TRAINING EN HERSTEL. Na 12 weken heb je alle kennis en ervaring in huis om je nieuwe levensstijl te blijven onderhouden.

gratis FOOD APP

De Food App is ideaal voor het monitoren van je voortgang. Je coach voert metingen bij je uit en berekent je macro' s (verhouding vetten, koolhydraten en eiwitten) daarna worden die persoonlijke macro's in de Food App gezet en weet je precies welke voedingsverhoudingen bij jouw doel passen. Jij houdt bij wat je eet en de app registreert via de gekoppelde NEO-weegschaal je gewicht, vetpercentage en spiermassa.

GRATIS YOGA

Je kunt wekelijks meedoen met de Livestream Yoga van onze ervaren leraressen, heerlijk om even een moment voor jezelf te pakken om ook op een ontspannen thuis aan je lichaam te werken.

kosten

aanrader

12 WEKEN PROGRAMMA

€350,-

€400,-
bij lidmaatschap 

Het 12 weken programma kun je met toegang tot de Open Gym en/of Groepstraining afnemen, bekijk de mogelijkheden via onderstaande button. Wanneer je een lidmaatschap bij STERK hebt kost het programma €350,- daarnaast heb je de kosten van je lidmaatschap. 

combineer met 
open gym
groepstraining

Testimonials

Heerlijke plek om te trainen!

Altijd kleine groepen, goede begeleiding en diverse mogelijkheden. Ik train zelf of doe een Groepstraining. STERK Lifestyle Gym ligt aan de A1, afslag Industrieterrein Gooimeer, wat erg handig is als je in de ochtend of avond, voor of na het werk wil sporten.

Hendrik
STERK Afvallen is een aanrader!

De progressiemeetings met lichaamsmeting, en wekelijkse sessies met mijn coach gaven echte handvatten om mijn levensstijl aan te passen. Ik ben heel veel afgevallen en nog steeds op gewicht. Bij STERK hangt een fijne sfeer en de coaches zijn erg kundig en professioneel.

Henriët
Persoonlijke en professionele Gym.

Super goede en leuke trainers!

Ze bieden programma's aan die echt werken; zoals STERK Afvallen, een aanrader.

Met een Personal Trainer zoals Anna, die je door het programma heen coacht en traint, maakt echt het verschil, ik ben heel blij met STERK!

Stephanie

Het werkt echt!

Ik ben ruim 7 kilo afgevallen en 13 cm van mijn taille af in 12 weken. Bovendien veel wijzer geworden op het gebied van voeding, training en gezonde leefstijl. Al met al ben ik dus heel blij dat ik eraan ben begonnen, ik ben zelfs op het punt gekomen dat ik onrustig wordt als ik niet twee keer per week even kan sporten.

Mari Louise

BEZOEK STERK LIFESTYLE GYM

ERVAAR DE VOORDELEN VAN EEN BOUTIQUE FITNESSCLUB

locatie INDUSTRIETERREIN gOOIMEER IN NAARDEN, DIRECT langs DE A1