STERK Afvallen

Meer energie en een strAkKER lichaam in 12 weken?

 Stop met diëten, verander je levensstijl!

Dat wil ik


Hoe werkt het?

In 12 weken tijd helpen we stap voor stap je gedrag en voedingspatroon te verbeteren. STERK Afvallen is geen tijdelijk dieet.

Er zijn geen verboden producten, we leren je om binnen je macro's te eten zodat je duurzaam afvalt, terwijl je alles kunt blijven eten en drinken.

Daarnaast helpen we je om regelmatige spiertraining in je levensstijl te integreren.


Iedere 2 maanden starten we een groep van minimaal 4 personen.

Er zijn 4 gezamenlijke bijeenkomsten van +/- 1,5 uur op zondag, 1 x per 4 weken.

In overleg is het ook mogelijk om apart van de groep te starten.

INHOUD PROGRAMMA

1. PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Na de nulmeting bepaal je samen met je coach je tussen- en einddoel(en). Je coach volgt jouw progressie in de app en is 24/7 beschikbaar via mail en WhatsApp. Tijdens wekelijkse online coaching gesprekken worden je valkuilen getackeld en krijg je extra aandacht waar nodig.

2. PERSOONLIJK VOEDINGSADVIES

Je coach geeft maatwerk voedingsadvies, inclusief voorbeeldmenu's afgestemd op jouw doelen en situatie. Er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam, de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies op basis van jouw persoonlijke macro's, oftewel, hoeveel koolhydraten, vetten en eiwitten je moet eten om je doel te behalen.

3. Persoonlijk TRAININGSADVIES

Regelmatig trainen, met name spiertraining, is een heel belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Na een krachttraining blijft je lichaam tot 48 uur lang ongeveer 10% meer calorieën verbranden. Je coach geeft een persoonlijk trainingsadvies met schema's voor thuis en in de Gym, op basis van je doelen. Je kunt kiezen uit zelfstandig trainen, trainen in een groep, personal training of een combinatie hiervan.

De effectiefste manier om snel STERK en Fit te worden!

4. GEZAMENLIJKE meetings en online support

Iedere 2 maanden start een groep van 4 tot 12 personen met een gezamenlijke kick-off. Groepsdynamiek werkt erg stimulerend. Er is veel herkenning onder de deelnemers en trainingsafspraken worden gemaakt. Na 2 tussentijdse progressie meetings volgt een afsluitende bijeenkomst, waarin je een vervolgplan maakt indien gewenst. Daarnaast is er een besloten WhatsAppgroep waar tips, recepten, successen en moeilijke momenten gemakkelijk met elkaar kunnen worden gedeeld.

5. 12 MODULES: GEDRAG, VOEDING, TRAINING EN HERSTEL

In 12 weken tijd helpen we stap voor stap je gedrag en voedingspatroon te verbeteren ondersteund door educatie. Per week ontvang je per mail een kennismodule met praktijkopdrachten. Na 12 weken heb je alle kennis en ervaring in huis om je nieuwe, gezonde levensstijl, te blijven onderhouden.

6. APP MET VOEDINGSTRACKER EN TRAININGSSCHEMA'S

De STERK app is ideaal voor monitoren van je voortgang. De app registreert via de gekoppelde NEO-weegschaal je gewicht, vetpercentage en spiermassa. In de voedingstracker registreer je dagelijks wat je eet. Daarnaast vind je in de app je persoonlijke trainschema's en kun je trainingen plannen of samenstellen en workout filmpjes bekijken.

DE BELOFTE

 • Meer energie
 • Duurzaam vetverlies
 • Slanker en strakker lichaam
 • Betere conditie en meer kracht
 • Gebalanceerd voedingspatroon waarin je kunt blijven genieten
 • Invloed op je brein waardoor je verleidingen de baas kunt zijn
 • Trainingsprogramma dat in je levensstijl past
 • Fijne trainomgeving en plezier in het trainen
 • Blijvend resultaat

Zij gingen je voor

STERKe pakketten

€225,- (4 termijnen)

€810,- (betaling ineens = 10% korting)

 • 12 weken STERK Afvallen
 • 24 Group Training credits
 • 12 weken FITNESS entree (tijdens Lockdown 2 x per week Outdoor Circuit)
 • 12 weken toegang tot Livestream
 • koop voordelig PT erbij
 • GEEN LIDMAATSCHAP
€160,- (4 termijnen)

€576,- (betaling ineens = 10% korting)

 • 12 weken STERK Afvallen
 • 12 weken FITNESS entree (tijdens Lockdown 2 x per week Outdoor Circuit)
 • 12 weken toegang tot Livestream
 • koop voordelig PT erbij
 • GEEN LIDMAATSCHAP
€110,- (4 termijnen)
€400,- (betaling ineens = 10% korting)
 • 12 weken STERK Afvallen
 • koop voordelig PT erbij
 • EXCLUSIEVE LEDENPRIJS 

ik wil graag starten maar heb nog wat vragen​​​​

100% resultaatgarantie

Bij ons geen twijfel of je je kilo’s kwijtraakt. Velen zijn je voorgegaan en genieten elke dag van hun nieuwe lichaam en levensstijl. Dankzij de besloten community omring je je met gelijkgestemden met hetzelfde doel: afvallen en strakker worden. Met onze STERK coaches aan je zijde heb je alle kennis en support in huis en ga jij je doel zeker behalen en behouden. En boek je geen resultaat na 12 weken, dan krijg je je geld terug!
dat wil ik

Testimonials

Wat een heerlijke plek om te trainen!

Altijd kleine groepen, goede begeleiding en diverse mogelijkheden.


Ik train zelf of doe de Small Group training. STERK Lifestyle Gym ligt aan de A1, afslag Industrieterrein Gooimeer, wat erg handig is als je in de ochtend of avond, voor of na het werk wil sporten.

Hendrik
STERK Afvallen is een aanrader!

Vorig jaar deed ik STERK Afvallen. De progressiemeetings met lichaamsmeting, en wekelijkse sessies met mijn coach gaven echte handvatten om mijn levensstijl aan te passen. Ik ben heel veel afgevallen en nog steeds op gewicht. Bij STERK hangt een fijne sfeer en de coaches zijn erg kundig en professioneel.

Henriët
Persoonlijke en professionele fitnessclub!

Super goede en leuke trainers!


Ze bieden programma's aan die echt werken; zoals STERK Afvallen, een aanrader.


Met een Personal Trainer zoals Marielle, die je door het programma heen coacht en traint, maakt echt het verschil, ik ben heel blij met STERK!

Stephanie

Het werkt echt!

Ik ben ruim 7 kilo afgevallen en 13 cm van mijn taille af in 12 weken. Bovendien veel wijzer geworden op het gebied van voeding, training en gezonde leefstijl. Al met al ben ik dus heel blij dat ik eraan ben begonnen, ik ben zelfs op het punt gekomen dat ik onrustig wordt als ik niet drie keer per week even kan sporten.

Mari Louise

arrow_drop_up arrow_drop_down