MEER ENERGIE EN EEN STRAKKER LICHAAM IN 12 WEKEN?

 STOP MET DIËTEN, VERANDER JE LEVENSSTIJL!

HOE HET WERKT?

In 12 weken gaan we, stap voor stap, je voedingspatroon en mindset met betrekking tot voeding verbeteren. STERK Afvallen is geen dieet, er zijn geen verboden producten. We leren je om binnen je macro's (verhouding vetten, koolhydraten en eiwitten) te blijven zodat je bewustere keuzes gaat maken en duurzaam afvalt, terwijl je alles kunt eten en drinken. Daarnaast helpen we je om regelmatige spiertraining in je levensstijl te integreren. Spiertraining zorgt voor een hogere vetverbranding, een betere houding, meer energie en rust in je hoofd!


Ieder kwartaal start er een groep van minimaal 4 personen. Er zijn 4 gezamenlijke bijeenkomsten van +/- 1,5 uur, 1 x per 4 weken. In overleg is het ook mogelijk om apart van de groep te starten.

100% resultaatgarantie

Bij ons geen twijfel of je je kilo’s kwijtraakt. Velen zijn je voorgegaan en genieten elke dag van hun nieuwe lichaam en levensstijl. Dankzij de besloten community omring je je met gelijkgestemden met hetzelfde doel: afvallen en strakker worden. Met een STERK Coach aan je zijde heb je alle kennis en support in huis om je afvaldoel te halen. Doe je wat er van je gevraagd wordt en boek je geen resultaat in 12 weken, dan geven wij geld terug!

Zij gingen je voor

 inhoud PROGRAMMA

12 WEKEN intensieve PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Start met een lichaams-, voedings- en trainanalyse en bepaal je doelen in overleg. Je coach volgt jouw progressie en is beschikbaar via mail en Whatsapp. In de wekelijkse online coaching momenten worden valkuilen getackeld en krijg je extra aandacht waar nodig. Regelmatig trainen is een heel belangrijk onderdeel van het traject, je krijgt een persoonlijk trainadvies dat je zal helpen je doelen sneller te bereiken.

PERSOONLIJK VOEDINGSADVIES

Je krijgt maatwerk voedingsadvies, inclusief voorbeeldmenu's afgestemd op jouw afvaldoel. Er wordt rekening gehouden met je energiebehoefte en het aantal uren dat je sport. Het voedingsadvies is op basis van jouw persoonlijke macro's, oftewel, de hoeveelheid koolhydraten, vetten en eiwitten je nodig hebt om je doel te behalen. Gedurende het traject zullen je macro's aan de hand van je resultaten bijgesteld worden.

4 GEZAMENLIJKE bijeenkomsten EN ONLINE SUPPORT

Groepsdynamiek werkt stimulerend. In de vier gezamenlijke bijeenkomsten is er herkenning bij de deelnemers, we bespreken theorie en praktijkopdrachten en delen tips en tricks. Daarnaast is er een besloten Whatsapp groep waar recepten, successen en moeilijke momenten makkelijk met elkaar gedeeld kunnen worden en omdat je, vaak ook, traint bij STERK ontmoet je elkaar regelmatig in de Gym.

12 kennisMODULES

In 12 weken word je bewuster van je patronen en de rol die voeding daarin speelt. Elke week ontvang je een kennismodule met praktijkopdrachten op gebied van: VOEDING, GEDRAG, TRAINING EN HERSTEL. Na 12 weken heb je alle kennis en ervaring in huis om je nieuwe levensstijl te blijven onderhouden.

FOOD APP

De Food App is ideaal voor het monitoren van je voortgang. Je coach voert metingen bij je uit en berekent je macro' s (verhouding vetten, koolhydraten en eiwitten) daarna worden die persoonlijke macro's in de Food App gezet en weet je precies welke voedingsverhoudingen bij jouw doel passen. Jij houdt bij wat je eet en de app registreert via de gekoppelde NEO-weegschaal je gewicht, vetpercentage en spiermassa.

combineer het programma 
group training

Prijzen

sterk afvallen 

zonder lidmaatschap

vanaf
€576,-
eenmalig
Het 12 weken STERK Afvallen programma is met of zonder Group Training aan te schaffen.
aanrader

STERK AFvallen 

LEDENPRIJS

€400,-
eenmalig
Het 12 weken STERK Afvallen programma voor leden is alleen in de Gym te koop.

Testimonials

Heerlijke plek om te trainen!

Altijd kleine groepen, goede begeleiding en diverse mogelijkheden. Ik train zelf of doe een Group Training. STERK Lifestyle Gym ligt aan de A1, afslag Industrieterrein Gooimeer, wat erg handig is als je in de ochtend of avond, voor of na het werk wil sporten.

Hendrik
STERK Afvallen is een aanrader!

De progressiemeetings met lichaamsmeting, en wekelijkse sessies met mijn coach gaven echte handvatten om mijn levensstijl aan te passen. Ik ben heel veel afgevallen en nog steeds op gewicht. Bij STERK hangt een fijne sfeer en de coaches zijn erg kundig en professioneel.

Henriët
Persoonlijke en professionele Gym.

Super goede en leuke trainers!

Ze bieden programma's aan die echt werken; zoals STERK Afvallen, een aanrader.

Met een Personal Trainer zoals Anna, die je door het programma heen coacht en traint, maakt echt het verschil, ik ben heel blij met STERK!

Stephanie

Het werkt echt!

Ik ben ruim 7 kilo afgevallen en 13 cm van mijn taille af in 12 weken. Bovendien veel wijzer geworden op het gebied van voeding, training en gezonde leefstijl. Al met al ben ik dus heel blij dat ik eraan ben begonnen, ik ben zelfs op het punt gekomen dat ik onrustig wordt als ik niet twee keer per week even kan sporten.

Mari Louise

BEZOEK STERK LIFESTYLE GYM

ERVAAR DE VOORDELEN VAN EEN BOUTIQUE FITNESSCLUB

DIRECT LANGS DE A1 - AFSLAG 6 (NAARDEN-VESTING)

arrow_drop_up arrow_drop_down