Selecteer een pagina

Onze MISSIE

‘Het is onze missie je fysiek STERK te maken en je te leren hoe dat te blijven’

Wij zijn ervan overtuigd dat lichamelijke kracht voor een groot deel de kwaliteit van je leven bepaald. Daarom is belangrijk je spieren op de juiste manier te blijven stimuleren. Met het openen van onze Boutique Fitnessclub spelen we in op de behoefte van mensen om een ‘fittere levensstijl’ te bereiken in de weinige tijd die ze beschikbaar hebben. Het kan lastig zijn om voldoende tijd (= motivatie) te vinden om regelmatig te trainen. Daarom investeren wij graag in het delen van al onze kennis en ervaring op gebied van trainen en lifestyle. We luisteren naar jouw wensen en analyseren je mogelijkheden. Vervolgens gaan we samen aan de slag om ‘je kracht te hervinden’ waardoor STERK en fit blijven makkelijk wordt en onze missie is geslaagd.

‘Vind je kracht’ met STERK

Hoe het allemaal begon

Ons verhaal

Voor Floor was sporten een vervelende en noodzakelijke verplichting die ze maar zelden nakwam totdat ze de Personal Training Studio van Mariëlle binnenstapte. In 6 maanden tijd was ze fysiek en mentaal zo getransformeerd dat ze op haar veertigste met plezier het Bikini Fitness podium beklom. Robin was al jaren een gedisciplineerd ‘weekendloper’ totdat vreemde hoofdpijnscheuten en vermoeidheid hem na een paar kilometer het plezier ontnamen. Hij had een hekel aan binnensport maar na aandringen besloot hij uiteindelijk toch om kracht op te gaan bouwen in een Small Group Training van Mariëlle. Een jaar later rende hij, op zijn vijftigste, zonder problemen, in drie dagen 92 km door het ruwe landschap van Zuid Afrika. Het geheim? Mariëlle brengt haar klanten weer ‘echt’ in contact met hun lichaam en kracht, haar natuurlijke talent en focus op effectief trainen zorgen ervoor dat elke klant progressie maakt.

Het idee om te starten met STERK Lifestyle Gym is ontstaan vanuit onze wens om een comfortabele en inspirerende Gym te creëren die aansluit op de huidige behoefte van mensen om zichzelf, zo efficiënt mogelijk, een ‘fitte levensstijl’ aan te meten. Uit eigen ervaring weten we dat het alleen vaak niet lukt en hoe fijn het is om een goede trainer te hebben die je begeleidt. Met onze gecombineerde levenservaring en expertise op gebied van Training en Lifestyle werken we nu elke dag, samen met ons geweldige team, aan de missie van STERK!

 
We kijken er naar uit je persoonlijk te ontmoeten in onze Gym.
Floor – Robin – Mariëlle
Geloof in jezelf, je bent écht STERKER dan je denkt!

Founders - STERK Lifestyle Gym