Group training

Bekijk strk training
Fitness Boutiqueclub Naarden

train efficiënt en effectief in 45 minuten

Verbeter je techniek, train spierkracht, conditie en mobiliteit!

Deskundige begeleiding
Leer techniek
werk aan kracht
werk aan conditie

group training bij STERK

We zijn gespecialiseerd in Group Training voor spier- en krachtopbouw, spieronderhoud en conditie. Elke groep wordt begeleidt door een deskundige STERK Trainer. Met maximaal 12 deelnemers per training, krijgt iedereen de juiste aandacht en zorgen we ervoor dat je alles uit je training haalt. We werken met vaste trainingsformats waardoor je technieken leert en resultaten boekt. Kies de training die bij je past, een training duurt 45 minuten en is er voor elk niveau en ieder doel.

group trainingen

STRK Training

Krachtopbouw: voor gevorderden / focus op sterker worden / verbeteren van techniek /  functionele oefeningen / training op herhaling in paired sets / voor wie echt wil bouwen aan spieren!

Sterker worden: ✔✔✔✔✔

Intensiteit: ✔✔✔

Mobiliteit: ✔✔

Vetverbranding: ✔✔

Fitness Circuittraining

Spier- en conditieopbouw: zeer geschikt om mee te starten / focus op aanleren techniek / circuittraining met functionele oefeningen en gebruik van Fitness- en Energy-toestellen / training op tijd / deze training kan worden aangepast op ieder niveau.

Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔✔✔

Vetverbranding: ✔✔

60+ circuitTraining

Spier- en conditie behoud: speciaal voor de oudere doelgroep ( ≥ 60j ) / circuittraining met functionele oefeningen en gebruik van Fitness- en Energy-toestellen / training op tijd / focus op spieronderhoud, balans en mobiliteit en het bevorderen van dagelijkse bezigheden.

Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔

Mobiliteit: ✔✔✔
Vetverbranding: ✔

HockeY Krachttraining

Krachtopbouw en balans: speciaal voor Hockeyers / sportspecifieke krachttraining met functionele oefeningen / training op tijd / focus op spieruithoudingsvermogen, explosieve kracht voor betere sprint- en shotkracht / vergroten van balans en mobiliteit.

Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔✔✔
Vetverbranding: ✔

STRK Training

HIIT

Conditie en spiertraining: voor gevorderden / uitdagende training / hoge intensiteit interval training gecombineerd met spiertraining / gebruik van Energy - toestellen en functionele oefeningen / training op tijd / zeer hoge vetverbranding zonder verlies van spiermassa. 

Sterker worden: ✔✔

Intensiteit: ✔✔✔✔✔

Mobiliteit: ✔

Vetverbranding: ✔✔✔✔✔

STRENGTH & CONDITION

Conditie en spiertraining: voor iedereen met enige trainervaring / pittige combinatie van kracht en uithoudingsvermogen / functionele oefeningen en gebruik van Energy-toestellen / training op tijd. 

Sterker worden: ✔✔✔

Intensiteit: ✔✔✔

Mobiliteit: ✔

Vetverbranding: ✔✔✔

outdoor circuittraining

Spier- en conditieopbouw: voor alle niveaus / train in de natuur van Naarden-Vesting / combinatie van spiertraining en uithoudingsvermogen / circuittraining met functionele oefeningen en licht gewicht / training op tijd / deze training kan worden aangepast op ieder niveau.

Sterker worden: ✔✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔

Vetverbranding: ✔✔

yOUNGSTER CIRCUITtraining

Spier- en conditieopbouw: train met je youngster (13-17 jr.) / focus op aanleren techniek / circuittraining met functionele oefeningen en gebruik van Fitness- en Energy-toestellen / training op tijd / een uitdagende en verbindende training.

Sterker worden: ✔✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔✔

Vetverbranding: ✔✔

livestream yoga

Mobiliteit en Flexibiliteit: doe mee vanuit huis, log in via livestream / focus op flexibiliteit en mobiliteit / rustige workout / je wordt begeleidt door onze ervaren yoga instructrice / ideale aanvulling op spiertraining en voor ieder niveau toegankelijk.

Sterker worden: ✔

Intensiteit: ✔✔

Mobiliteit: ✔✔✔✔✔

Vetverbranding: ✔

TRAIN COMMITTED OF FLEXIBEL

OPEN GYM 

LIDMAATSCHAPPEN

vanaf
 €59,95
per maand

Onbeperkt vrij trainen in de Open Gym en Livestream Yoga plus startup begeleiding voor vrij trainen.

aanrader

BOUTIQ
LIDMAATSCHAPPEN

vanaf
 €64,95
per maand

Group Training, onbeperkt vrij trainen in de Open Gym en Livestream Yoga plus startup begeleiding voor vrij trainen.

RITTENKAARTEN

vanaf
€13,-
per keer

Train met rittenkaarten. Je zit nergens aan vast. Kom zelfstandig trainen of doe mee met Group Training wanneer het uitkomt.

Onwijs goede trainers

Ik ben enorm blij met STERK en de onwijs goede trainers! De trainingen hebben een aantal weken lang dezelfde basis, zodat je daar sterker in kan worden en kan groeien, met daarbij een set oefeningen die afwisselend zijn. Er wordt altijd goed op techniek en uitvoering gelet en op opbouw. En..., last but not least, de sfeer bij STERK is top!

bezoek sterk Lifestyle Gym

ervaar de voordelen van een boutique fitnessclub

direct langs de A1 - AFSLAG 6 (NAARDEN-VESTING)

arrow_drop_up arrow_drop_down