BOKSZAKTRAINING | UITSTEKEND VOOR OPBOUW VAN KRACHT EN CONDITIE

BOKSZAK TRAINING IN SMALL GROUP

Bij STERK wordt Bokzaktraining in een Small Group gegeven, van maximaal 10 personen, zo is er veel persoonlijke aandacht en focus op het aanleren van techniek. De bokszaktraining is geschikt voor ieder niveau, maar reken erop dat je doorzettingsvermogen uitgedaagd wordt! We trainen op schoenen en er is geen fysiek contact! Bokzak training is een super effectieve manier om je spieren op te bouwen en je conditie te verbeteren. We combineren elementen uit het boksen en kickboksen met functionele oefeningen die elkaar snel afwisselen. Hierdoor zal je optimaal vet verbranden en snel fitter worden.
lees meer


uitproberen
Bokzaktraining small group

waarom bokzaktraining goed is?

Hoge hartslagtraining

Opbouwen van conditie - HIIT training bokszak

De bokszaktraining is conditioneel relatief zwaar; door het constant uitvoeren van combinaties op de bokszak op een hoog tempo met korte pauzes. Er is weinig hersteltijd, in combinatie met een pittige warming up en wat kracht- en conditieoefeningen tussendoor geeft het een boost aan je longinhoud en je conditie. Het voordeel van bokszaktraining is dat je op je eigen tempo kunt trainen. Je zult zien dat je de eerste paar lessen moeite hebt om alles bij te houden en wellicht wat oefeningen overslaat. Dit is normaal en zien we bij de meeste starters. Als je regelmatig gaat trainen zal je conditie met sprongen vooruit gaan waardoor je na een aantal weken meer kan dan je voor mogelijk hield.

krachtopbouw

Spier- en krachtopbouw - Welke spieren train je met bokszak?

Tijdens de warming up en tussen de combinaties worden oefeningen uitgevoerd die zorgen voor spier- en krachtopbouw. Denk hierbij aan buikspieroefeningen zoals sit-ups & planken, verschillende opdrukoefeningen, versterken van de schouderspieren en oefeningen voor de beenspieren. Maar ook tijdens het uitoefenen van de combinaties zelf bouw je spieren op. Bokszaktraining is daarom een full body workout.

Stress relief

Stress Relief

Iedereen is tegenwoordig altijd druk en wat is er nou beter dan na een zware werkdag je frustraties heerlijk op een bokszak te kunnen loslaten! Doordat de trainingen zo intensief zijn gaat je mindset even compleet over naar de sport en kun je je hoofd helemaal leeg maken.

Afvallen

Bokszaktraining Afvallen

Tijdens het boksen verbrand je veel calorieën omdat je tijdens een bokszaktraining constant in beweging bent. Er zijn weinig pauzes tijdens een bokstraining waardoor je lichaam continue moet blijven werken en je hartslag hoog blijft, dit is de sleutel tot gewichtsverlies. Het totaal aantal verbrande calorieën tijdens een bokszaktraining is afhankelijk van je gewicht en de intensiteit van de training.

Verbetering van techniek

Techniek controleren en corrigeren 

Op de bokszak zal je direct merken of je kickboks technieken goed zijn. Dit kan je horen op de bokszak, als je de juiste kickboks technieken gebruikt klinkt er dof geluid op de bokszak (dus geen ‘klets’ geluid). Daarnaast kun je de impact van je stoten en trappen meten aan de hand van de beweging van de zak. De bokszak is daardoor de spiegel van je eigen techniek en kan je helpen inzien welke onderdelen extra aandacht nodig hebben om de technieken verder te ontwikkelen.

Bokzaktraining uitproberen?

WELKE DAGEN IS ER BOKZAKTRAINING?

  • MAANDAG  18:00-18:45 en 19:00-19:45
  • DONDERDAG  18:00-18:45 en 19:00-19:45

Zorg dat je uiterlijk 5 minuten voor aanvang aanwezig bent.

KAN IK BOKSHANDSCHOENEN LENEN OF KOPEN?
  • Je mag onze boks- en binnenhandschoenen 3 x lenen
  • Binnenhandschoenen zijn verplicht en bij ons te koop voor €16,95
  • Bokshandschoenen zijn bij ons te bestellen voor €49,95

WAT NEEM IK MEE NAAR DE BOKSZAKTRAINING?

  • Bidon met water
  • Schone handdoek
  • Schone binnenschoenen om op te trainen
  • Eigen bokshandschoenen en/of scheenbeschermers

IK HEB EEN SLECHTE CONDITIE KAN IK MEEDOEN?

  • Ja, de bokszaktraining bij STERK is ook voor beginners, je wordt op je eigen niveau begeleidt. Maar reken erop dat je doorzettingsvermogen uitgedaagd zal worden.

DOE EEN TRY-OUT VOOR €10,-

PROBEER VRIJBLIJVEND DE bokszaktraining

Wanneer je vervolgens besluit om lid te worden, ontvang je €10,- korting op het inschrijfgeld

trainen kan met rittenkaarten of lidmaatchap

rittenkaart

vanaf
 €14,-

 per keer

Doe mee wanneer het je uitkomt, train met rittenkaarten. Je zit nergens aan vast.

boks/hiit 
Lidmaats​​​​chap

vanaf
 €49,95
per maand

1 of 2 x per week bokszaktraining of HIIT. Lidmaatschap per kalendermaand opzegbaar. Inschrijfkosten €25,-

aanrader

BOUTIQ

Lidmaatschap

vanaf
€64,95
per maand
Keuze uit alle groepstrainingen bij STERK, inclusief onbeperkt Open Gym en 2 coaching afspraken. Inschrijfkosten €45,-

locatie: in naarden, direct aan de a1, Gratis parkeren