Selecteer een pagina

TRAINEN BIJ STERK

Groepstraining

Bij ons wordt in kleine groepen getraind onder begeleiding van een gecertificeerde STERK Trainer, zo garanderen we voldoende persoonlijke aandacht. We bieden meer dan 50 Groepstrainingen in de week. Alle trainingen staan in het teken van het verbeteren van je spierkracht, conditie en mobiliteit. We werken met vaste trainingsformats zodat je technieken goed aanleert en vooruitgang boekt. Een groepstraining reserveer je makkelijk met de STRK app.

Meer info

Open Gym

Voor iedereen die graag zelfstandig wil trainen of fitnessen is een ruime luxueuze Gym. We richten ons op het opbouwen en onderhouden van je spierkracht. We hebben ruim 600 vierkante meter ingedeeld in verschillende trainzones voorzien van de beste apparatuur om je kracht of conditie op te bouwen. Wij geloven in het belang van spieropbouw, daarom hebben we een ruim aanbod op gebied van kracht en functioneel fitness. Onze trainprogramma’s zijn gericht op het verbeteren van je ‘Mind-Muscle’ connectie om betere resultaten te behalen en blessures te voorkomen. We werken met een reserveringssysteem waardoor het nooit te druk is in de Gym en je lekker kunt trainen op de manier die bij jou past.

Tarieven

Personal Training

Gun jezelf een STERK en fit lichaam. Wanneer je besluit om Personal Training te nemen, besluit je om te investeren in jezelf, je lichaam en gezondheid. Dat is de beste investering ooit! Samen met de Personal Trainer bepaal je de aanpak. Hoe vaak ga je krachttrainen? Wat wordt je voedingspatroon? Tijdens een poeftraining wordt er gekeken naar de balans in jouw lichaam. Hoe is je houding? Zijn er spiergroepen die extra aandacht nodig hebben? Zijn er lichamelijke beperkingen? Je krijgt een advies dat aansluit op jouw levensstijl.

Meer info

Personal Training

Gun jezelf een STERK en fit lichaam. Je kunt meer aan, presteert beter en bestrijdt lichamelijke klachten. Jij bent jij, dus kies voor de manier van trainen die bij je past! Wanneer je besluit om Personal Training te nemen, besluit je om te investeren in jezelf, je lichaam en gezondheid. Dat is de beste investering ooit! Samen met onze Personal Trainer bepaal je de aanpak die past bij jouw levensstijl en ga je werken aan het behalen van je doel(en). Hoe vaak ga je krachttrainen? Wat wordt je voedingspatroon? Tijdens de poeftraining wordt gekeken naar de balans in jouw lichaam. Hoe is je houding? Zijn er spiergroepen die extra aandacht nodig hebben? Zijn er lichamelijke beperkingen? Op basis daarvan geven we je een uitgebreid advies.

Tarieven