Ons AANBOD

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden bij opbouw van kracht. Dat doen we met behulp van vaste training formats in de GROEPSTRAININGEN, BEGELEIDE FITNESS en PERSONAL TRAINING. Al onze trainers zijn opgeleid in begeleiden bij krachtopbouw en focussen tijdens de training op techniek en juiste uitvoering van de oefening. Bij ons word je omringd door energieke mensen en train je in een stimulerende omgeving met veel ruimte. Doordat de Gym is ingedeeld in verschillende zones kan je gefocust werken aan je kracht, conditie en mobiliteit. We garanderen een unieke mix van plezier, intensiteit en progressie onder begeleiding van gepassioneerde STERK Trainers.

Small Group Training

Al onze trainingen staan in het teken van het verbeteren van je jezelf. STERKER, fitter en strakker worden. We focussen continu op het aanleren van de juiste technieken. Bij ons wordt alleen in kleine groepen (SMALL GROUP) getraind zodat de trainer altijd voldoende persoonlijke aandacht geeft.

Met ons aanbod bieden we de perfecte combinatie om te werken aan je KRACHT, MOBILITEIT en CONDITIE.

Trainingsaanbod

Personal Training

Samen met je Personal Trainer ga je werken aan jouw doel en kijken jullie welke aanpak het beste voor jou werkt. Elk lichaam is immers anders. Tijdens de training wordt er ook gekeken naar de balans in jouw lichaam. Hoe is je houding? Zijn er bepaalde spiergroepen die extra aandacht nodig hebben? Zijn er beperkingen? Naast het behalen van jouw doel, staat het sterk en fit maken van het lichaam bij ons centraal. Als je sterker bent kan je dagelijks meer aan, zul je beter presteren en minder last hebben van lichamelijke klachten.

Lees meer

Personal Training

Samen met je Personal Trainer ga je werken aan jouw doel en kijken jullie welke aanpak het beste voor jou werkt. Elk lichaam is immers anders. Tijdens de training wordt er ook gekeken naar de balans in jouw lichaam. Hoe is je houding? Zijn er bepaalde spiergroepen die extra aandacht nodig hebben? Zijn er beperkingen? Naast het behalen van jouw doel, staat het sterk en fit maken van het lichaam bij ons centraal. Met een sterk en fit lichaam kan je dagelijks meer aan, beter presteren en zal je minder last hebben van lichamelijke klachten.

Lees meer

Fitness – vrij trainen 

Vrij trainen aan de hand van je eigen schema in de STERK App. Bij STERK is dat vanzelfsprekend. Iedereen die bij ons traint, begint met het KICKSTART-programma, ons maatwerk fitnessbegeleidingsprogramma waarbij we je kennis laten maken met onze Gym en alle apparaten. We leren jou te trainen volgens het STERK-principe waardoor je sneller, betere resultaten behaalt en effectiever (vrij) traint. We leren je hoe je moet trainen en ook waarom wij dingen op een bepaalde manier doen.

Lees meer